![]() |
Netko kome treba za rad u 3ds maxu i sličnim programima i nova ovakva karta se isplati jer se lako modificira u firegl.
|
Citiraj:
|
da... sad se tucem po glavi kaj nisam od tebe kupil onu toxic ;)
|
Danas sam se i ja rastao od svoje 3870 ddr3 - izvadio je i ubacio u njenu kutiju , odluka je pala zbog nemoralne ponude a i iz razloga sto nisam mogao igrati GTA4 . I sad cekam da jedan poznanik za dolazece blagdane uzme 4870 a meni proda Sapphire 3870 ddr4 toxic za sumu koju smo vec dogovorili , dakle sljedecih 10tak dana integrusa je zakon :)
|
1. kolko si dobio za grafu ?
2. zasto nisi mogao gta igrat ? |
1. 700 kunica ( ali ubacio i neke igre koje inace ne idu uz grafu )
2. Ne znam , nabavio orginal , instalirao i poceli problemi , grafika pucala na medium i high , i neka blokiranja taman kad sam usred neceg vaznog , jedino na 800x600 i sve low je donekle islo dobro bez gresaka , ali ne zelim uopce se igrati tako , radije obrisao sa kompa , i odlucio pricekati malo da se i driveri srede i budu si bolji sa igrom , a i za igru da neki patch izleti . |
1.iiiii :p
2. o covjece.. nadam se da ja necu imat takvih problema s navedenom grafom... a sta je preslaba ili ju kod tebe proc koci ? |
3870 nije preslaba , i sumnjam da je do proca , jednostavno nije optimizirano . Za igranje sam proc nafrljio do maxa - 2.95 , grafu isto dignuo do kraja , i tak sam odigrao i Cod5 i Bia:HH i Crysis Warhead , i za 1280x1024 koliko mi monitor dopusta je grafa stvarno impresivna i uzivao sam . Iako je bila onaj single slot kuler model za koji je puno ljudi reklo da kuha i da ne valja , ova moja je u win drzala 50 , a nakon dugog igranja bi dosla do 75-80 , vent automatski reguliran , stvarno sam bio zadovoljan sa grafom ali ne volim kad mi nesto stoji neiskoristeno , zato sam sad i proc skinuo na default jer isto brzo otvara firefox :) 3870 opet u moju kantu obavezno i to za sljedecu cijelu godinu , jace sumnjam da cu trebati.
|
razmem ja to , al sad strahujem jer neznam kak cu runat gta... 1024x768 na mojoj konfi sa 3870... bi dobio 25fps ?
|
Ovisno o detaljima , ali trebalo bi , proc je solidan a i grafa , ali mislim da za Gta4 i konacni sud o performansama treba pricekati ozbiljniji patch a i novije drivere .
|
HD3870 Toxic je jednostavno najbolja u klasi ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
i izgleda da cu jos dugo tuc, jer nemogu nac nekog da prodaje.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imao sam i Toxic i ovu PowerColorku PCS skupa, koja je takodjer jedna od najboljih HD3870 sto se hladjenja tice i Toxic ju je sila do koljena sa Vapor-X hladnjakom(cca 5-10°C razlike), u idleu rijetko prelazi 40°C i to sa iskljucenim ventilatorom...kad se zalaufa u igrama ne predje 60°C i vent dodje do max 50%...pila od kartice za novce koje kosta.
|
da... ma na 2900xt temperature nakon 10min igre su bile prek 100..
|
To zahvali vise nm proizvodnom procesu i monstruoznim dimenzijama cipa.
|
ma tak i tak je vise nemam... ona je trenutno u sj. Irskoj... buahahha
|
Citiraj:
ja sma svoju grafu nabavio prije 3-4 mjeseca za 500 kn, i nemislim je se rijesavat tako skoro, eventualno pozadinu ali grafa ostaje:fiju: (benti gta) |
Prije neki dan gledam neke reviewe i vidim pod power consumption da jedna 2900xt troši malo više od 2 x 3870 cf :lol2:
|
to se zna :p
|
Citiraj:
Ustvari je HD3870, tj. RV670 samo modificirani cip od 2900XT u manjem proizvodnom procesu. 2xHD3870 bez problema rade na malo boljim 450W napajanjima, pa cak mislim da bi taj CF bez greske guralo i neko 400W PSU ;) |
brand naravno...
covjece tolko propusta a nova grafa dosla oko 4k kn... :smoke: iako se 2900xt ne razlikuje previse u performansama od hd3870... al ipak, grije se vise, i buci ko luda.. |
Citiraj:
ovisi gdje je stajala PCS-ka, ispod il iznad Toxice, to isto utječe na temp. sve u svemu, i jedna i druga imaju ubojice od hladnjaka, samo mi jedna stvar nikad nije bila jasna kod toxice, zašto su okrenuli "ispuh" prema unutra?:wtf2: |
iiisse.... ovo nisam ni znao... a valjda imaju neki razlog...
nego [ oces ti prodat svoju kartu ? ] :p |
Citiraj:
|
istina... to ce u cf-u letit...
nego, na cemu si sad ti dizel kad nemas ove ubojice ? |
Trenutno sam na X700Pro :D Cekam Corsaira TX750 i HD4870X2, jer moje Taganče 480W tesko moze drzati tog monstruma.
|
uuuu monstrum i pol...
lijepa investicija nema kaj... jos samo i7 i x58 plocu... heheheheh :p |
Nema potrebe, Kvadonja 6600 i TPower I45 je overkill za tu VGA :)
|
aaa....
al svejedno ces quada ugurat u komp :)))) odlicno nema sta... dajte, zalozimo se svi i probajmo pronaci 3870. ... pa gledam po oglasnicima i nista... koja banana :smoke: |
Koliko me sjecanje drzi ja sam prodavao dvije HD3870 :D
|
prodavao si, i prodao :=)
ne kuzim kaj ti to znaci gore... pa prodao si ih, jel ?! |
Jedna u Dubrovniku, druga u Nasicama prede :D
|
a super... mogla je jedna u zagorju da sam htel onda dat 600kn... nis, nek me netko kontaktira ako vidi kakav oglas na forumu ili izvan njega pa nek netko grafu rezervira na moje ime dok ja dodem online...
|
mogla je, ali nije, sam si si kriv
naporan si vise s tim trazenjem graficke... uopce nas ne interesira sto nemozes nac graficku kad se prodavalo nekoliko komada onda si ko najzadnji cigan uletavao s cijenama od 500kn i govorio da nedas vise |
Najbolje da mu je netko pokloni i jos da 100kn za gajbu piva :) Pravi zagorac :D
|
ma, kaj bi pivu kupoval ?
imam doma vina :p a max, jbg istina je da sam dosadan, i sam sebi sam al kaj cu... prije sam bil skrt al kako i nebi, jedan clan foruma je dobio 3870x2 za 650 kn :p :beer: |
Citiraj:
inace mislim da malo kvalitetnije, polovne HD3870 tipa Toxic, PCX vrijede 600-650 kn i prije bi uzeo njih nego nove 3870 s ddr3 memom i coolerom koji ti probija usi |
ma dobro... ovo za 3870x2 razumijem da to moras jednostavno bit prvi koji se javlja tipu i kupit.. to sam samo rekao da okrenem na salu...
preozbiljno mi je zvucao maxov post kad sam ga procital :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |