![]() |
Citiraj:
Kao što je neko več napisao ovdje odi do one zgrade desno i od tamo se brani, ostavi njega na miru niš mu nebu. |
Citiraj:
p.s. nemoj me drzat za rijec nisam siguran |
Citiraj:
|
Igram sad na našem jednom serveru cod4 i odjednom poruka od punkbustera da sam bannan.
koji q? Nit sam šifre koristio ni niš.... Možda je razlog xxxxxxx cd key? Jel imao netko takvih problema i kako ih riješiti? Pisalo je nešt kao (ime) permanently banned from this server (ime) GLOBAL PunkBuster GUID BAN 1b444e0b |
ja bi da sam na tvojem mjestu editirao malo ovaj post...
|
Pirate CD Key to the Dark Side lead you will.
Edit your post should you. Dart Tor or Lord Jelc bananko give will you. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo i mnei sranja. Kada se spojim na server (private server), nakon minute igre me disconnecta s porukom :"nick PunkBuster kicked player nick (for 0 minutes) No packet Flow"
Kako da to rješim jer bih ga stvarno zaigrao. Prvo nisam imao nikakav patch, sada sam stavio 1.2 i opet isto. Može pomoć?:chears: |
Je li kupio netko igru preko Steam-a? Može malo detaljnije o negativnim stranama Steama?
|
ak imaš firewall podesi ga tako da ti omogućava izlaz Punkbusteru na net.
|
Matija84 piše sve punkbuster nemože komunicirati podesi firewall ili updejtaj punkbuster jer je izašla nova verzija
|
Citiraj:
P 2.66 mhz, 533 1 Gb DDR400 ATI 9550 128 mb/128 bit |
Ja sam ponosan na svojih 30 fps-a u SAFE MODU.
|
1 privitaka
Čita sam da je punkbuster dosta ekipe banna zadnjih dana i jedino riješenje je novi cd key po mogućnosti orginal !!! evo jedan popis servera na kojem igram u zadnje vrime pa ko hoće skinut.Zanimam me koji su vam draži serveri search&destroy ,team deathmach ,HQ???Privitak 7994
|
Bok svima.
Kad ste već poćeli pričati o konfiguracijama,da i ja pitam hoću li moći gurati CoD 4? P4 1.8 Ghz ( ili je bolje da ugradim Celeron od 2.28 Ghz ?) 640 MB DDR Ati 9550 256 MB/128 bit Što mislite? |
a da probas?
|
Citiraj:
kakvim negativnim stranama :stoopid: napravi račun na njemu .. odaberi cod4 i s čim očeš platiti .. platiš i skineš igru prek njega .. cd-key ak oces zapisati ti je u registriju pa ga od tam izvadiš :kafa: |
Ja volim onaj španjloski jer se gametype mijenja, DM i TDM mi idu naquratz a sd isto već pomalo. A kako u cod4 nema vtf svoju ovisnost o ctfu liječim s IMHO boljom verziojom cod-a cod2 :D na raznim ctf serverima :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da je ovo sivo područje na ovom forumu, i ispričavam se na slijedećem pitanju, pobrišite ako je to protiva pravila. No je li ilegalno kupiti na taj način igru i nabaviti instalaciju za slučaj kada želiš recimo reinstalirati windowse? Jer koliko sam shvatio ne dobiješ instalaciju? |
ajd brzo editiraj kljucne rijeci u svom postu.sve se da na fini nacin rjesit.
znaci ti kupis igru s steama,instaliras je,pogledas u registryu koji je key.zapises isti,te obrises igru,i instaliras je sa svog cd-a,ali koristis key do steama. 100%legalno,netrebaju ti nikakvi dodaci ni aditivi uz igru ;) |
ovako zanima me kako da stavim u multiplayeru ime od klana,upisujem ali mi ne stane dok u igri vidim da neki imaju i vise slova nego ja. kako to???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ili si bindaj nick /bind f5 name tvoje ime jer ako ides preko multiplayer optionsa u igri ti ne stane ako je nesto duze |
Evo za sve koji niste znali:
Statsi (Class ili kako već to zovete) vežu se uz CDKEY tako da ako nekom pošaljete svoje konfiguracijske fajlove, igra će samo izbaciti error i resetirat će statse natrag na 1. level. Druga je stvar ako kupite igru i idete je ponovno instalirati. Tada upišete isti taj cdkey koji ste kupili s igrom. Tada možete zadržati statse s time da ih morate backupirati prije brisanja COD-a. Znači backup pali samo ako zadržite isti cdkey. |
koji file moram sacuvat da mi ostanu statsi nakon sto izbrisem igru?
moram brisat win jer su poceli stekat malo,a ne zelim opet past na lv1 |
A kako sam ja onda promijenio i prihvatilo mi? :stoopid:
|
Citiraj:
Bitna stvar je da imaš isti cdkey. Ako si zaboravio cdkey možeš ga nađi u registryu pod HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 Tamo imaš string zvan codkey u kojemu ćeš vidjet key. Kasnije kada open digneš windowse samo zalijepi cijeli folder natrag i pri instalaciji upiši key iz registry-a. Citiraj:
|
jos jedan domaci server
Crazy Warriors public 89.18.42.46:28960 u'r free to come :) |
Citiraj:
Instalirao sam ju i na Semprona nafrljenog na 1900 mhz, 768 mb DDR400, ATI 9550 128 mb/128 bit. :D |
Citiraj:
Ma, radi i na PIII 933 MHz/Coppermine, 2x256MB, ATI 9550:D Samo je trebalo renejmat jedan fajl... |
Evo isprobao sam i radi jako dobro ,cak i vise nego ocekivano i nisam nikakav file renejmo :D .Probati cu prosnjofati po ovom topiku i renejmati taj file pa da vidim koliko to znaci, ili ako mi netko more skratiti muke s time :P
|
Probaj ovo ja sam rename-o taj fajl i radi mi od tada
prvo backup-iraj ova dva fajla mssmp3.asi mssds3d.flt i mssmp3.asi to mssmp3.bak mssds3d.flt to mssds3d.bak |
Citiraj:
sinoc se tamo dobro haklalo :) Nego imam problem,na svim orginalnim serverima se igra ok,ali nekim koji nisu "pravi" me kicka zbog nicka kao da je in use, ono wtf? |
:chears:
rijesio sam problem sada mi igra radi rjesenje mom priblemu je bilo "mssmp3.asi" => "mssmp3.bak" igra radi:lol2: iamma na 800*600 @ 100Hz min 30 fps ali ja volim igrati na 1024*768 @ 100Hz i ne pada ispod 25 fps-a a grafika je zverska jedino imamam jos problema kad mi je xfire ukljucen igra nece radit:fiju:???? zanima me dali ima tko kakav dobar server pa da mi posalje ip ??????? Hvala unaprjed!:respekt: |
Citiraj:
cod4 radi na pentiumu 1,6Ghz 768rama i 9550se. onda zasto tebi nebi radio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel je imao ko ovakvih problema:
Instaliram COD4, multiplejer mogu pokrenuti normalno, ali singlplejer ne, izbaci mi grešku tipa, igra nije dobro ugašena, te nudi da li da nastavim u safe modu ili ne, što god da stisnem neide dalje. Kad tek pokrenem SP, vidim (traje 0,1sec) sliku igre, koja nestane u toj desetinki sekunde i to je to. Neide dalje. I što sad? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |