![]() |
valjda zato Pernar vec neko vrijeme lobira po srednjim školama i nagovara maturante da markiraju sa zadnjeg sata :D
|
imajte na umu da to vrijedi od 3.2. od 21h..
|
Onaj Židov koji čuči u meni je već stavio entry u kalendar za ovo :D
|
Citiraj:
|
Ma kampiranje pred Linksom :D
|
Neću uzeti, takve od 2$ imam s ebaya- a zašto kampirati pred poslovnicom kada možete u petak u 21h kada počinje akcija jednostavno preko weba rezervirati tj kupiti?
|
Citiraj:
|
O kakvoj toj velikoj potražnji trkeljaju kad prodaja još nije ni počela?
|
Pa valjda vide da su ljudi već sad utrpali hrpu stickova u Košaricu i samo čekaju 21h u petak da stisnu Dovrši narudžbu. :D
|
Ja bih uveo usb stickove kao srectvo placanja...recimo u Fallout-u 5...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta, i tebe punica ljubi, a? Sorry na OT :lol2: |
Ovo oko tih stikova u Linksu je takav šou...
Moram priznati nigdje nisam vidio takvu cijenu , ni u Kini na najpovoljnijem site-u ... Ko zna odakle im :D ? |
Citiraj:
Agi linksu uvaljo soma komada za 18kn/kom :rtfm: |
Svaki treći je neispravan i ukupno imaju 50 komada za 10 poslovnica. Uvoznik za hr: ag008
|
danas do 50% posto na neke logitechove miševe na amazon.de
evo neki od proizvoda Logitech G602, kod nas 600 kn najjeftiniji, danas na amazonu 340 kn s postarinom https://www.amazon.de/gp/product/B00...A3JWKAKR8XB7XF LOGITECH Proteus Spectrum G502, kod nas oko 600 kn, danas na amazonu 400 kn s postarinom https://www.amazon.de/Logitech-Prote...6105997&sr=1-1 vrijedi i za miseve Logitech G700s Logitech G403 Logitech G700s Logitech G900 Chaos Spectrum |
Btw taj stick iz Linksa, kursa ne valja, sav je plastičan i vrlo brzo plastika popuca, posto je namjenjen da bude "uvijek pri ruci". Brzine r/w mislim da nema potrebe komentirat :)
|
Ma za 20kn imati ću svaku distru i windoze na svom sticku :D
|
praskaton fala na linku , bas sam ovih dana trazio g502.
Nego jel moze jedno pitanje momci , odabro sam na amazonu ziro racun na kojem imam 11kn i htio vidjet kolko dode s postarinom i drugi put slucajno narucio , pise da sam kupio a na racunu imam 11kn i dalje , sto ne skinu odmah lovu oni? znam na ebayu da mi neda kupit kada nemam dost para pa sam mislio i tu |
Citiraj:
Iako, ove godine sam kupio neke stvari u vrijednosti 200e i novac su mi skinuli sa računa tek poslije tri dana, kad su stvari već bile isporučene. |
tnx shumar , i kaj ak isporuce a ti nemas i dalje dost para dobijas gratis?
Ag008 i ja se bacamo u poslovne vode :P |
Ne znam nisam maknuo novac sa računa pa da testiram :) mada mislim da naprave neki check ima li novca na računu pa ako nema ni ne šalju. A to da nisu skinuli prije slanja bilo mi je samo jednom.
|
|
Ako si kliknuo i narucio s onog linka (to je direkt link na novi proizvod) onda si miran. Ako searchas item na amazonu onda ce ti bacati te new/used ponude. Ali kod kupovine tocno znas sto kupujes jer moras od ponudjenih otvoriti jednu ponudu
|
Roknu ti pare sa računa tek kad proizvod bude spreman za isporuku (kad ga neki radnik/Borg radilica pokupi itd). Tak je meni bilo sa Kindleom
|
Sve 5 uplatio sam na racun da mi akcija ne zbrise :)
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Rezerviraju oni sredstva, ali se ne skinu. Ne znam kako, zašto, ali isto mi se desilo na web shopu jedne druge trgovine. Kupio robe za 2000kn, roba isporučena, a ja gledam na računu još uvijek novci stoje.
Ali kod mene na bankarstvu postoji još jedno polje, "rezervirano", i tamo je bio iznos kupovine. |
Sad su mi skinuli novce, sutra salju :)
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
sad se koriste svi mogući trikovi - nema milosti
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Hvala praskatone! |
Nema ni g502 vise raspolozivog , prskaton rocks! :D