![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...98e23322ae.jpg
Jako loše. Je moguće da mi je toliko baterije OneDrive požderao? Uopće nisam bio spojen na WLAN pa sam mislio da mi je i promet potrošio ali na sreću nije ništa. Sent from Mitsubishi Trium |
Možda je do Tapatalk-a, ili mog njemačkog, ali ja ne vidim One Drive nigdje ?
|
Vjerojatno nije dobro uploada ss, jer ni ja ne vidim drive...
|
Stigao update za N4 (300MB+).
Kaže poboljšanje baterije i performansi. Sure :D |
Citiraj:
|
Jeej novi feature. Air command više ne radi. U postavkama je isključen i ne može se uključiti. Što još neću doživjeti s ovim mobitelom. :D
|
I meni na s7 je onedrive par puta nekako zablesirao i koristio 30 do 49 posto baterije. A i ne koristim ga pa sam ga isključio.
Poslano sa mog SM-G930F |
Citiraj:
Citiraj:
|
imam jedno tehničko pitanje.
na par mobova sam mijenjao ekrane i na većini su dijelovi čipova i pločica prelijepljeni nekakvom smeđom folijom. kako se ona teško skida i premješta na novi ekran, nekad uspijem a nekad mi pukne, ima li što za zamjenu? koja je njena funkcija? može li poslužiti izolir traka ili neka druga naljepnica? evo slika. http://i.imgur.com/iWCALpU.jpg |
Holy Shit, novi Galaxy J7 ima odličnu bateriju :
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...iew-1453p3.php :respekt: |
Jel itko uspio kakav screen protector normalan nabaviti za s6?? Ništa mi ne valja do sad šta sam probao..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Jel ista priča kao i kod S7, da prema rubovima je zaobljen? Ako da, onda nema baš dobrog i jeftinog rješenja.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Mislim da nije... AFAIK, s6 ima bas flat ekran.
@MeanBoss Probaj Nillkin staklo, folije su lose za zastitu od padova i opcenito u usporedbi sa staklom... |
Koliko vidim, ima Nillkin za S6. Amazing H. I prednje i stražnje.
Iden onda na nillkin.. Hvala momci.. :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Neš požalit :) ostaju packe na staklu, ali mu ostri metalni predmeti ne mogu ništa i lako se briše.
Ja sam uzea zeni nillkin i skroz je dobar. Je manji koji mm sa strana al nesmeta. Ja osobno uvik uzimam nillkin, vec odavno
|
Evo updatea za S7 VIP. APF3 cca 360MB. Camera improvement i štošta nešta.
|
ja cu poludit sa bat4erijom na note5.
dosao sam do zakljucka da fast charge koliko god brzo "napunio" isto tako brzo se baterija i iscijedi, kao da lazno pokazu postotak napunjenosti. |
Citiraj:
|
Jest, 01 June.
imam problem sa galaxy s5. naime uzeo sam polovnoga i u jedno 2, 2.5 mjeseca koristenja imao mozda 10tak situacija kad bi se mob sam od sebe resetirao i usao u neku petlju da bi se sam nastavio resetirat a da ne moze podic sustav. Onda bi digao bateriju, pricekao par minuta i bilo bi ok.
Kad sam instalirao 6.0.1 resetirao sam na tvornicke postavke i postalo je nemoguce za normalno koristenje. uklonio sam sd karticu, i otisao u lokalni servis, i kaze lik da probam maknut (promijenit) sim karticu. I sad ga koristim par dana bez sim-a i puno je bolje, iako sam imao 2-3 iste situacije... Sto mislite je li to hardverski ili softverski problem? Isplati li mi se vratit na raniju verrziju androida? Ono, odveo bi ga i na garanciju, ali bi trebao mob slati u zagreb, a problem je podmukao. moze radit 2 dana bez greske, a moze se 10 puta resetirat u 20 minuta - iako je bez sim-a dosta bolje. |
E ljudovi, instalirao mi se danas MM na S5, ono sto me bas smeta je kad upalim ekran i onda cekam dok se probudi 3 dana.. se to moze podesiti nekako? Trazim pa ne vidim :/
|
Može. Trebao bi napraviti factory reset nakon upgradea na noviju verziju Androida (sa 5.0 na 6.0.1).
Ja bi i prije i nakon. Mislim da bi to moralo biti dovoljno.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
Dovoljno je jednom nakon ;)
Huh, backup nisam radio odavno :S Vec sam i zaboravio kak to ide.. msm za slike i muziku nije problem, al postavke i sms-ovi, jel ima neka fora da nakon reseta samo kliknem da ucita sve i instalira aplikacije koje su bile? :D
|
Citiraj:
|
Može se sve "kao kako je bilo", ako rootaš mobitel prije.
Bez roota možeš samo aplikacije bez postavki i historya, kontakte i smsove. MyBackupPro skineš i instaliraš. Napraviš backup kaj ti treba. Staviš to još i na komp da se ne izgubi. Nakon factory reseta, opet instaliraš MyBackupPro i restoraš sve natrag. Samo velim, aplikacije ti vrati na tvorničko stanje (npr nemaš više bookmarska i addonsa u Firefoxu recimo). Da imaš rootan mob, onda bi sa istom aplikacijom mogao backupirat i data od pojedine aplikacije. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Zanimljiv flip case za S7E koji pokriva cijeli zakrivljeni ekran
http://www.aliexpress.com/store/prod....0_32618302976 |
Zna mi se mobitel S5 ''resetirati'' sam od sebe, baterija nije prazna i vrlo rijetko se događa, nekoliko puta u ovih godinu i pol sto ga imam, nakon sto se ugasi odmah se upali i ne treba pin niti išta ? Što bi moglo biti, još je pod garancijom.
|
Citiraj:
- bloatani firmware pun svega i svačega pa se ponekad zblesi - matična ploča Koliko imaš još jamstva? Ako imaš barem 2 mjeseca, osobno bih prvo flešao preko Odina neki softver bez puno bloata, recimo BTU verziju i nakon fleša napravio factory reset. Ako bi se opet rebootao sam od sebe, onda bi ga poslao na RMA. Iako evo, da kucnem o drvo, sa svojim S5 u preko godinu dana nisam imao niti jedan jedini problem. Doduše, cca 5 puta sam ga i tvornički resetao u tom periodu tako da nisam dospio nakotiti na njega sve i svašta. |
Imam s6 edge, igrom slučaja je završio kod mene i kamera je bomba. Nisam znao da je to tako sve napredovalo. I video snima prokleto dobro. Uf.
A mob ko mob. Ne znam koja je uopće prednost edge ekrana. :D Nisam pratio mobove od kupovine mog Note2 :D |
Citiraj:
Uprska li apple sa 7icom, odoh na samsung s7 |
Pa bilo je govora da će iP7 biti iP6SS u biti. Iako nije tema za iPhonce, ali tako je bilo rečeno.
Što se S7 tiče, sad me je već prošao onaj WOW efekt pa ću napisati neke opservacije opširnije. Baterija me jednostavno odušeljava kao i ekran. |
Mene oduševljava i brzina kao i kamera. Na S5 je trebalo sto godina da bi se apk skinula i instalirala. Ovaj to rješava u roku keks.
|
Ma i S5 je u svoje vrijeme sve rijesavao u roku keks. Pogotovo s originalnim kitkatom. Ali aplikacije su sve teze i kompliciranije pa je jasno da su potrebni brzi i jaci mobiteli da bi sve letjelo.
|
Uređaj je Note 4, ima jos 14mj jamstva. 3g signal je prelos, kao i wifi. Uređaj se randomly restarta.
No, Knox je 0x1. Da li neki ovlašteni servis kod nas tolerira takav Knox i daje jamstvo? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |