![]() |
Citiraj:
Dobili brzo pizzu. Sve 5 Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
Ee pozz ljudi
Znaci negdje okolo Maksimir ako može dobra pizza ali dostava treba Hvaa laa Ps Ali bas dobra krušna i to. :) |
duksa
|
Uz Duksu još Veža, Gentlmen, Biggy
|
Idem slijedeći tjedan na par dana u ZG (hint: INmusic) i rado bi negdje pojeo dobru pizzu. Bit ću smješten na Jarunu pa ću tramvajem zujati po gradu.
Obično sam išao u centar (Leonardo u Skalinskoj, Karijola u Vlaškoj ili Mali medo u Tkalčićevoj), ali bi htio probati pizzu i negdje drugdje. Ako ima koja dobra pizzeria na ruti Jarun-centar ili u blizini nje, primam sugestije. |
Odes u spansko u Chello
|
O'Hara je isto blizu.
Ja bi to ovako gledao. Chello, prava mrcina od pice, masna, za ubiti se. O'Hara, kvalitetna klasična talijanska pica, nešto manja, taman za zasititi se, popiti dobru pivu. |
Pa baš i nisu toliko blizu. Da bi došao do njih moram paliti auto. Dajte mi nešto blizu tramvajske rute.
|
Odi do Dukse u Maksimir. Imaš 5-icu do tamo blizu. Je da ćeš se vozit skoro sat vremena, ali hej.
Chello je za onoga tko se voli najest i di ima hrpa namirnica. No da znaju biti masne - znaju. O'Hara je kao i Kariola - 90% ljudi će se razočarati u takav tip pizze. Odnosno osjećat će se prevareno za te pare :D |
Ja sam inače fan velikih, masnih pica od kojih se onako glabo tapšam po trbuhu kasnije. Ali O'Hara me oduševila. Prva i jedina, takvog tipa, koja me oduševila.
Ali da, 2 pice, 2 pive blizu 200kn. |
Citiraj:
|
Dobra pizza iz dostave okolica Kruga?
|
LA NOSTRA
nije neka savršena al tu je, ok je |
Citiraj:
|
Otkud čovjek može naručiti poštenu pizzu?
Zapadni dio grada, Chello mi je standard, ali htio bih malo promijeniti. Ekipa od koje sam prije uzimao je digla minimalnu cijenu narudžbe na 100, a 4 km sam udaljen. Gledam sad malo pauza.hr i tu lete cifre od 80-300 kn kao minimum. Jede mi se pizza, pomagajte :D |
Olimpik sa Ilice,prije par mjeseci probao i bilo ok.
|
Citiraj:
Naručio iz Chella na kraju jer već više od pola sata tražim što valja, a da vozi. Pišem kao alternativu i to. Samo lupajte i dalje. |
Meni je bilo super dok sam bio na Vrbanima, Fantazija 2 se zove, random picerija, super pizze. Slavonska mi je ostala u sjećanju.
Chello zna varirati dosta otkad su otvorili i onu drugu piceriju. |
Citiraj:
Inace, moja preporuka je paulaner pizzeria ili ako moras preko pauze, grizli catering. |
Citiraj:
Uglavnom, pauzu izbjegavam, a Chello nakon sinoć mogu i dalje preporučiti. Inače uzimam razne varijante slavonskih pizza /ništa bez kulena, špeka i feferona/, no jučer mi se jelo nešto laganije pa sam prvi put uzeo Zagrebačku od njih i mogu samo preporučiti za dalje. |
PaPizza ti je nova u Zagrebu, dostavljaju i minimalna narudžba je 25kn.
|
Citiraj:
|
ja sam jednom jeo u desiree-u i bila mi je odlična. fenomenalna. bilo je to prije godinu dana. mislim da drže standard i dalje.
|
Bio nedugo u Savudriji, vozio sestru na more pa sam stao na pizzi u Konobi Andi... Nikad čuo za nju, išao jesti bez ikakvih očekivanja i prijašnjih iskustava, oduševio se. Cijene pristojne, pica vrhunska, čak bi ju svrstao u top 10 svih kojih sam jeo.
Svaka čast. U Umagu Luna a u Savudriji Andi.. Obje savršene u krugu od 10km. |
https://www.public.hr/
Kristina, bivša oharina pizzajolka radi pizze, svi koji su bili do sad kažu odlična pizza, vrlo slična oharinoj. A i ostala klopa odlična. Svakako ide na to do list. |
Vidjet ćemo kakva će bit o'hara sad kad je novi vlasnik.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svakako. Cura ima zlatne ruke. U ohari je meni pizza uvijek izvrsna, ali kad je ona radila tamo to je bio apsolutni vrh. |
Hvala za ovo, idem svakako.
Pitanje. Parking osiguran? |
Imaš ispred parking od Konzuma, birtije Porta i hrpe dućana što stoje u istom "dvorištu".
Kristina je susjeda s kvarta, no nikad nisam bio fan tih tipa pizza. Ali vidim da imaju i ostatak klope koji mi je već interesantniji, pa ću vjerojatno i ja probati. |
Uh, meni je odlična pizza iz O'Hare, jedna od najboljih, ako ne i najbolja.
|
Citiraj:
Preporučio bih pizzeriju Šesticu u Medulićevoj u ZG, tamo odem na slavonsku uvijek kada sam u centru. Slavonsku bolju nisam jeo. |
Tko hoće probati nešto drugačije, preporučam Yummy pizzu (http://www.moj-pizza.info).
Tijesto je bez industrijskog kvasca, a sastojci koje stavljaju su vrhunski. Bar za sad, jer su novi, a previše mjesta se pokvari nakon mjesec-dva. Klasična bait&switch taktika. Nadam se da ovi neće biti takvi. Ne znam dal su samo dostava, čini mi se da da. |
Koristio sam ih jednom tu u Puli i ukusno je. Problem je jer smo narucili XL a da prije nisam provjerio koliki je navedeni fi u stvarnosti. XL im je malo veca normalna pizza (jedna osoba bi to pojela) pa imajte na umu. Uz velicine pise i fi tako da je sve transparentno.
Ipak trenutno za Pulu ne mogu nadmasiti integralno tijesto u Samanti. Pojedem normalnu pizzu i nemam onaj uzasan osjecaj tezine u zelucu. Mogu otici trcati. To intrgralno mi je otkrice stoljeca i tesko mi je opet jesti pizzu s normalnim tijestom U Sisanu mi je dobra pizza La Piazza, punjeni rub s mozzarelom. Rijetka pizza kojoj prvo krenem jesti rub. U Putinima bivsa Allegria, sadasnja Max. Menu je ostao isti, ali bijele pizze mi vise nisu dobre/iste kao prije. Steta, Alegria mi je imala odlicne te bijele pizze. |
Bio u Maslini u Rijeci, dobio masu preporuka za tu pizzeriji. Pica je kriminalno loša, bez okusa, jeo neku bbq, nabacli gore tog bbq kečapa toliko da je ostale ljude za stolom pekao nos. Cijene od 50-90kn po pizzi, neopravdano.
|
pa samo da mi netko stavi pizzu sa bilo kakvom kečap-like supstancom tražio bi ispravnu pizzu, a ne pokidanu.
|
Da malo ozivimo temu,
U potrazi sam za špatulom za pizzu iliti ga pizza peel na eng. da lakse stavljam pizzu na kamen u pećnici, ima li di za kupitit, može limena ili drvena? Ima na amazonu al ne šalju u hrv ili neznam naći ko šalje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.bauhaus.hr/kingstone-lopatica-za-pizzu.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |