![]() |
Citiraj:
PRO je jednostavno bučan gdje stao da stao u zahtjevnim igrama. Sad igram GoW, a PRO ventilira na maximumu. Tako je bilo i sa Horizon Zero Dawn. Žena ili sinovi upale svoje "lakše" igre i PRO je tih. Ova buka nije samo kod mene, znam ih više sa istim slučajem. Od virtualnih prijatelja (gamerski forumi), također ih dosta ima istu situaciju. Ali, ne smeta mi to previše, ionako se zabuljim u TV i uživam u igrama. Ako su sluše na glavi, PRO je vrlo tih :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao sam ga u tom "pretincu", i bio je bučan, nakon toga ga stavio van i nikada ga više nisam čuo. Frend u uredu može potvrditi da i on nema problema s bukom kod PRO-a. Baš sam testirao na Horizonu, jer su mi svi govorili da je tako. Ja sam stavio PS kraj TV-a i uopće ga ne čujem. |
Citiraj:
Ti si uhvatio ponudu godine. |
I ja mislim.
|
Bome...
Ja sam kao smatrao da sam odlično prošao kad sam ga kupio u Sancti kad je bila ona akcija za 2500kn. Priznavali su i 10% popusta za newsletter pa me je ispao 2250kn. No to je bio goli ps4 pro sa 1 kontrolerom. Kod mene standardno kao i kod većine što se tiče buke. Nemaš ga što čuti na većini igara, ali ovi noviji AAA naslovi ga itekako dignu. |
Citiraj:
Mojim prijateljima i poznanicima je isto. Zraka i mjesta oko njega i više nego dovoljno. Bitno da radi, za buku ću lako :) |
Horizon je i meni znao lijepo dignuti zvuk, ali slušalice riješavaju sve...
|
Zasad mi je GoW na prvom mjestu.
Otkad pokrenem igru pa sve dok je ne ugasim PRO kao da je na mlaznom pogonu. |
U Sancta Domenici su Plejke sa Fifom 19 na akciji i ako se još iskoristi tele2 kod za 15% popusta ispadne dosta povoljno, npr 1tb slim ide za 2125 kn
|
Citiraj:
Pitanje je jel to garancija 2 godine jer ljudi znaju bubnut ono pitas ih koliko je jamstvo a oni ti kazu koliko hoces. Tek uvidom u papire vidis pravo stanje jamstva. Standardno jamstvo za ps4 je 1god |
U to sam se i sam uvjerio. Kad sam pratio oglase, dosta njih sam pitao di je kupljen kad ima 2 god garancije jer znam da je standardno 1 god, a produženo 3 god. Ukratko, od nikog nisam dobio odgovor
|
Citiraj:
Liči mi na raspberry sa istaliranim retro+kućište ... Zato i nema adaptera najvjerojatnije,nego ga možeš uštekat u USB ... |
Citiraj:
Što se jedne godine tiče - EU kaže ovako. Primjer iz FAQ-a: "My computer, bought just over a year ago, won't boot up any more. The trader agrees that it is defective, but won't repair it for free, because the manufacturer's guarantee is only valid for one year. What can I do? The guarantee your trader is referring to is the manufacturer's commercial guarantee for your computer. This has nothing to do with your legal guarantee, which is binding on the trader and lasts for two years. If the trader agrees that your computer is faulty, they must repair or replace it free of charge. It is up to them to settle the matter with the manufacturer." Dakle, trgovina u kojoj je nešto kupljeno mora ispoštovati minimalno 2 godine, bez obzira što proizvođačeva garancija kaže 1. Ako imaš račun s datumom kupnje unutar 2 godine a prave se grbavi, nabiješ im propise na nos i prijetiš prijavom. |
Kad odem na store i odaberem ps+, godišnja pretplata iznosi 438 kn. Ali danas naišao na stari link di je bilo 25% popusta prije kojih pola godine i kad otvorim link, cijena je 328 kn i izgleda mi ko da bi moglo proći. Pa ak nekom izlazi pretplata može probat. Evo link
https://store.playstation.com/en-hr/...PLUSSUBS12MDIS |
kad se ulogiras pise
Citiraj:
|
Ne znam onda, meni je dodalo u košaricu, došao sam i do checkouta al mi se nije dalo upisivat podatke kartice
|
jel ima tko ps4 spojen na dva ekrana mozda(istovremeno)?
htio bi da mi je spojen na TV i PC monitor, tako da ako netko zeli gledat TV gdje je maxtv spojen, da se PS4 prebaci slika na PC monitor. kupio sam HDMI 1na 2 splitter, koji je spojen u HDMI izlaz is PS4, i u njega TV i monitor, ali mi ne pokazuje sliku ni na jednoj strani preko njega. sam mozda trebao kupit switch umjesto splittera mozda? |
Kaže u napomenama da ne radi s TV uređajima, vjerojatno to stvara probleme.
A možda je i pokvaren - probaj spojiti samo monitor, to bi trebalo raditi. Prije par dana sam uzeo ovo (spajam 2 kompa na isti monitor) i radi bez greške; možda bi ti tako nešto pomoglo, obzirom da podržava i 1>2 i 2>1 - no što god budeš uzimao, provjeri prvo radi li s TV-om. |
Links Osijek ima u subotu happy hour pa su od 10-11 sati ps4 v2 gamepadi sa 499 na 300 kn, jel ima mozda neka dobra dusa iz Osijeka da uzme i meni jednog? :)
|
Nova revizija Pro konzole. |
ako bude ok onda pricekat da dodje kod nas pa svog zujavog i whineavog izreklamirat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma trebao sam, al vjeruj mi da mi se nije dalo bit bez plejke pa sam radije odlucio pricekat novu reviziju ili ps5, sto prije dodje pa da izreklamiram :D
|
Neće petica tako brzo po mome.
|
I ja se molim da ne izadje tako brzo jer bit ce onda da sam dzabe krecio (bacio pare na pro), jelte :D
|
Nikad nisi bacio pare, ipak gustas igrajuci na njoj. Sumnjam da ce PS5 izaci uskoro. Nadam se tokom 2020-te.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
|
Ne znam, ali frend je uzeo bundle i zuji mu cijelo vrijeme od kada se RDR upali.
|
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
Frendu ističe ps+ za 10-ak dana i uzeo je novi u SD. Ako ga odmah ukuca, da li mu kreće od trenutka ukucavanja ili tek kad stari istekne?
|
Citiraj:
|
Ako nekom izlazi pretplata, u Sancta Domenici je PS+ snižen na 389 kn i uz Tele2a4KP kod ispada 330 kn
|
Citiraj:
Meni za par dana ističe pretplata. Prošli put sam uboa 12+3 mjeseca na akciji, a sad sam baš u potrazi. |
Krenula su sniženja na igre i manje više svugdje iste cijene, ali možda je SD najbolji izbor zbog dodatnih kodova.
Ako nekom treba joypad, trenutno su 300 kn na mall.hr |
Zbog kojih igara se isplati uzimati PS4 pro?
|
U SD kontroleri idu za 240 kn ako nekom treba, samo upišite kod BF GAMING 20
|
Pitanje.
Koristi netko miš + keyboard za PS4? Funkcionira to kao na PC-u? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |