![]() |
Next next next, yes, next.... i imaš ICS.
|
I napravi factory reseti kad napravis update, to se inace preporuca :)
|
Sada je valjda svima jasno da je senzacija flagship a ne 3D. Senzacija je već 2-3 mjeseca na icsu.. cudno, predugo se čekao ICS za Eva. Ali ajd konačno je izašao. Vjerujem da je ovo zadnji update androida za ove starije htce.. zanima me jel gore sense 3.6 ili 4.0?
|
Citiraj:
ICS za evo je vani već više od mj dana, samo ne na našem tržištu... Gore je naravno 3.6 sense, pošto je davnih dana najavljeno i objavljeno službeno da je sense 4.0 samo za one seriju ;) |
Pitanje HTC Touch HD
Ispričavam se ako ovo nije tema ali možda mi netko može pomoći.
Imam touch HD i ne može se upaliti na tipku, kad izvadim tipku i stisnem nečim šiljatim mikroprekidač za paljenje on se upali. E sad, pitanje je ako netko zna, postoji li na tipki neko ispupčenje na mjestu gdje treba pritisnuti mikroprekidač za paljenje pošto ga na ovoj mojoj nema, tj. ima ali skoro pa nezamjetno. Molio bih ako možda netko ima rasturen takav mobitel da mi to pogleda. I da, trebao bih i pločicu na kojoj je usb priključak pošto moj prekida. Hvala unaprijed. |
Citiraj:
Taman sam podesio sve kak mi odgovara pa sad sve ponovo...ma kakvi, ode radije na plažu brojat mađarice...:chears: Update prošao odlično, sve radi savršeno...ništa značajno niti spektakularno se nije promijenilo osim što sad mob ima duplo više slobodnog RAM-a. Na GB je imao u prosijeku oko 115-140Mb slobodno dok je sad nešto preko 360Mb slobodno. Nešto fluidnije otvara aplikacije, a budem vidio kak će se baterija ponašati?! Citiraj:
A koji je flagship, ma nebitno, jer 3D stvarno vrhunski odrađuje sve zadatke, čak sam i s baterijom prezadovoljan...netreba bolje da ga hebeš?! |
Jedino SE može usrat ICS, ne mogu vjerovati. Ajde makar da HTC onda napravio dobar posao, pa oslobodio više RAM-a s ICS-om (dok je kod moje Xperije Arc S bilo slobodno 100MB RAM-a s ICS-om :suicide:)
|
Nikako da naučite da svaki moderni OS koristi što više svu rasploživu memoriju. Upravo imam 8MB slobodno pod Win :)
Free RAM je neiskorišten RAM. OS (Android) prekešira aplikacije u RAM i samim tim ih brže starta a ne troši ništa više bateriju. Zapravo više troši ako aplikaciju učitava sa flasha u RAM. Ono što može biti problem je launcher koji zauzima previše RAM-a, management, memory leak, servisi koji su cijelo vrijeme pokrenuti i sl. |
Pitanje za sve korisnike One V, kak ste zadovoljni s njim nakon malo dužeg korištenja, koji su po vama najveći minusi? Dal bi me kao neprezahtjevnog korisnika bez problema služil sljedeće 2-3 godine?
|
definitivno da.
Mobitel mi je odličan. Malo mu originalni ICS šteka, ali to je HTC. Sa custom ROM-om i kernelom je prodisao. |
Citiraj:
|
Tko te tjerao na ICS prije nego što si pročitao utiske korisnika. Žalosno ali najnovije nužno nije i najbolje, često je upravo suprotno ;) Kao što rekoh u zadnjoj rečenici, problem je vjerojatno u launcheru, rezidentnim aplikacijama ili ukratko u bloatwareu proizvođača.
|
Planirao sam kupiti Anker bateriju za Sensation na Ebayu ali nitko ne šalje u HR osim jednog iz ENG ali taj je skup,15Ł za komad a drugi su svi 9.99.
Odakle ste vi nabavili i jel ima netko koju viška za prodaju :) ? |
Citiraj:
Jako dobra baterija za Sensation. |
Pozdrav, t-com mi nudi HTC Explorer za produženje ugovora na max adsl-u. Mobitel bi išao nekom od djece (10 i 12 god)
Po specifikacijama mi odgovara (odnosno njima odgovara) jer ima sve đinđe (wlan, internet, custom mp3 melodije moguće, instalacija aplikacija moguća... igrice i zabavni software) Na njemu je valjda gingerbread 2,3 Pošto imam iphone nikad se nisam bavio androidima. Jel na taj mob moguće stavljati ove novije verzije androida? rutanje, romovi... Oni bi samsunge neke veće i bjesnije ali nisu još pouzdani i ne paze na mobitele. Bilo bi bolje da ovaj ima veći ekran, ali što je tu je. Mogu nabaviti 2 komada po 99 kn pa molim neke savjete. Jesu li pouzdani Exploreri (mislim, da nisu neki jeftini kvarljivi low end šrot) ? |
Mob je moguce rootati i ICS na njemu radi ok (za detalje baci oko na xda). Kolega ga je uzea nedavno i sam po sebi je jako zgodan,
po dimenzijama je malen pa je stoga pogodan za djecu. Dobro lezi u ruci (ima gumiranu pozadinu) i radi solidno out-of-the-box... |
Citiraj:
Pregledao sam i nekoliko reviewa i nahvaljen je poprilično s obzirom na to da je entry level. Meni se dopao , a pogotovo sam se polakomio kad ga mogu dobiti za tako smiješnu cijenu, a adsl ću ionako nastaviti koristiti. Kamera mu jedino nije nešto ali mislim da će proći kod klinaca. Slobodno još pišite ako imate kakav komentar- još nisam naručio jer se dvoumim između potpisivanja ugovora na 12 ili 24 mjeseca. Na 12 mjeseci je 399 kn. P.s. ne znam što je xda :fiju: |
Citiraj:
|
Jel netko od vas slao uređaj poštom u Agram servis? Trebao bih poslati jedan mob sa važećom garom ali pošto sam 300 km od njih moram to odraditi poštom. Ne znam jel ih trebam prije nazvati ili napisati u pošiljci što je točno kvar i ostale podatke.
|
Ako je mobitel kupljen u VIP-u,T-mobile-u,Tele2 onda ga predaješ njima i oni šalju na reklamaciju pa ne moraš poštarinu plačati a ako nije onda bi ih svakako prije trebao nazvati.
|
Ma kupljen je u Tele2 (ja sam ga uzeo prek njuskala od lika) a kod mene nema Tele2 poslovnica pa mi tlaka ići do Osijeka samo radi toga da bi poslao mob na servis pa sam mislio ovako poslati.
|
|
Citiraj:
|
Danas updejtao Evo 3D na sluzbeni htc android 4. Sljaka normalno, nis brze/sporije...
|
Malo brži je, ipak, vidjet ćeš kroz korištenje :)
|
Bacio sam opasno oko na one V. Bas mi se telefon sviđa, no ne ide mi u glavu cijena. Malo je previše realno za to što nudi... Gledam i po oglasnicima i novi zapakirani (jedini koji bi i uzeo) su po 2k kn...
|
za te pare, uzmi nexus S i imas jos za janje.
|
Citiraj:
|
Koliko sad možeš imati panela?
Pa ne može ni Sense 4.0 imati više od 7. |
mislim da je 7 hmmm ja konto da moze imati i vise panela od toga. kao mogu se dodavati
|
Citiraj:
|
Jako vjerojatno bi i One V mogao dobit JB u skoroj budučnosti ipak je to skroz novi uređaj, nego ova cijena od 2k je dosta velika, ja kad sam svog uzimao (produljenje pretplate) išao sam gledat cijeni novih zapakiranih i bilo ih je dosta po 1700-1800kn tako da ako se pikira baš One V moglo bi se i jeftinije proći.
|
Citiraj:
Dizajnom mi je one v ljepši i ima bolju kameru od Nexusa. Nije sad neka za pucat u glavu razlika, ali eto to je nešto što vidim kao razliku. Sa tim da mi se hardwerski cine slicnima. |
Onom kome smeta Sense izbor je očit do 2000kn,a i janje je u pitanju:D
|
Jel zna netko jel bi ove ankerove baterije za sensation mogle ići u HTC HD2? Frend ima HD2 i treba mu jača baterija jer jako puno razgovara na mobitel, pa sam mislio mu predložiti navedenu?
Jel bi neko mogao, izmjeriti dimenzije navedene , ili ove koju je srale7 predložio, pa da vidi jel bi to išlo u HD2? |
A gle, logično bi bilo da ide u HD2 da bi proizvođač to i naveo, pa tako mislim da ipak ne ide.
Mjere chichitec baterije su ti: 51mm-duzina stranice di su ti kontakti 51,5mm- duzina druge stranice 5,6mm debljina baterije |
Možda bi stala fizički, ali jesu li pozicije kontakata na pravim mjestima?
|
zanimljiva stvar koju sam primjetija na htc one V. sta ima manje baterije to je sporiji/vise laga. cim ga napunis na full, poleti.
napravit cu par bencheva da vidim je li se to meni cini ili je stvarno tako. |
Citiraj:
Da, ni blizu, šira je 5 mm ova od orginalne za HD2. Ima neka Andida baterija na e-bayu , pročitao sam neke pozitivne komentare na xda, pa ću mu tu preporučiti. |
Pojavio se upgrade na Android 4.0 za HTC Evo 3D. Stavio, ne vidim neku drastičnu promjenu, nešto sitno unutar sučelja, vjerojatno će mi trebati dan-dva da uočim promjene. Za sada radi bez problema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |