![]() |
Jest malo je prekasno, ali bolje išta nego ništa :D
|
Btw, koliko vidim na stranici biti će samo rush i to operation metro...opet? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da.
|
otkud cete naručivat bf3?
|
Ne znam, jebeš 2 days early access kada su stavili betu prekasno, te prekratko traje.
A da stvar bude još slađa...opet Operation Metro, Rush. :no2drug: |
Evo i sluzbenih zahtjeva:
Minimum System Requirements OS: WINDOWS VISTA (SERVICE PACK 2) 32-BIT PROCESSOR: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ALTHON X2 2.7 GHZ) MEMORY: 2 GB HARD DRIVE: 20 GB GRAPHICS CARD (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870 OR HIGHER PERFORMANCE) GRAPHICS CARD (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER PERFORMANCE) SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE KEYBOARD AND MOUSE DVD ROM DRIVE Recommended System Requirements OS: WINDOWS 7 64-BIT PROCESSOR: QUAD-CORE CPU MEMORY: 4 GB HARD DRIVE: 20 GB GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950) SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE KEYBOARD AND MOUSE |
|
Nije naodmet ;)
ja ionako nisam igra alphu tako da nemam ništa protiv operation metroa... |
Citiraj:
|
Zar ne bi bilo logičnije stresnuti servere punim opterećenjem i vidjeti kako će se sve zajedno ponašati?
Ono, 64 igrača, vozila, veća mapa. |
Slažem se, samo kad se radi o Diceu onda nemoš logikom.
|
I potvrdili su da ce biti 2 mape,odnosno jedna rush,a druga CQ i sad nas ovako zajebu :/
|
To je tek prvi u nizu zajeba, znam iz iskustva sa BC2. Smanjite očekivanja, bit će vam lakše ;)
|
Citiraj:
|
Ahahaha,poludili svi na forumima :D
|
Citiraj:
Conquest, Caspian Border? :roller: |
Evo odgovora:
Stepping a bit further into development and closer to launch, this is a very good way for us to try out all the bits and pieces we have added in and changed since the Alpha. The Alpha was very important from a server side of view. Now we´re in Beta. Not only does the server side need to be tested but also the complete game client. What this means is that we pick one map: Metro: We have already showed this map and made some big changes to it to enhance gameplay as well as get it more fluent than in the Alpha. Lots of new things have been added in closer to launch. Our rank progression system as well as customizations have made their way into the beta and it´s very important for us to test these things before we launch. That is the purpose of the Beta as well as combining it with Battlelog and all of the features there. If you feel that this isn´t the right map for you, then perhaps we don´t really agree on what maps we want to see. Other than that, I do hope people will have a great time playing it and will enjoy the Beta |
Citiraj:
|
|
sve mi vise smrdi na konzolaski port
|
Sys req. mi se ne sviđaju, ne budem mogao igrati niti na low :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Early september se pretvorio u 29.9.
Beta traje 2 tjedna. Opet Metro koji ima kolko jedno vozilo valjda? I to RUSH, a obecan je core mode bf igrara CQ. 32 igraca...obecana 64p beta. Dakle 2 tjedna+ista CQC mapa sa prakticki 0 vozila, 32 igraca+mod koji je uveden tek u bc2 serijalu = ovo nije beta ovo je demo za navuc cod tabor na igru.... |
Ma to je samo da se vrijeme skrati do izlaska, ionako su svi preordali(ovdje ili ondje, ja na OnlineKeyStore-u 29.99 e) meni je i ovo dobro kad nisam bio u alphi... a vjerujem da ce svi koji prate ovu temu (bf3) biti ponosni owneri Battlefielda3, s betom ili bez nje... Tako da bez wajnanja!:D
Ja imam MoH:LE i upadam u preporucenu konfu(moj komp) ili se barem nadam:goood: |
Citiraj:
|
Za harware se nisam ni bojao (previše :D), a budući da je moja prva BF igra bila BFBC2 meni će ovo biti novo iskustvo, ja jedva čekam ;)
|
Nadam se! ako bude vrtila 50-60 fps na high ja presretan, ali tesko...
Vidjet cemo:D |
Citiraj:
|
Sva sreća pa multiplayer morate igrati na ultra postavkama. :fiju:
|
Nije mi bitno ultra ili high, samo neka radi fluidno i bez trzanja:kafa:
|
Citiraj:
Ona alfa im je bila beta, ovo je "samo" demo - navlakuša za neodlučne.No, sk tak promatramo stvari, to je zapravo čist OK, jer nema baš puno demo izdanja u zadnje vrijeme, pogotovo za PC. |
Nakon silnih primjedbi i pogrdnih rijeci od strane fanova,DICE ozbiljno razmislja da ipak ubace jos jednu mapu!
|
Heh, ma i nije lose, ja sam kao die hard bf fan uvjek optimist :chears:
Al da neke ljude iritira mogu razumjeti, igram bf od 1942, a od bf2 pa cak i najudaljenijeg spinnofa od bf fransize bc2 sam sudjelovao u official forumima i dice nikad nije bio u dobroj komunikaciji sa communityem, mozda je to i ok jer su igre ispadale prilicno dobro :) Al ovo neznam valjda sam pre star, pratim bf3 od 2007e valjda kad se pocelo suskat o njemu, pa na forumima od prvoga dana, sav ovaj hype i marketing je strasno zamoran. "retvit, retvita, retvita,.... tvita da je u petak nesto posebno"- pa filmic od 20 sekindi, powerd by fb2, preorder now! "najava, najave, za najavu za 15 dana pa filmic izrezan na 5 komada svaki tjedan po 1, svaki powerd by fb, preorder now! "reklame, tvitovi, fb promocije, ubit ce cod, ovo je trece ukazanje", pa prone confirmed!!! early beta upad ako kupis osrednju igru prije godinu dana ???? early beta upad ako narucis LE ???? besplatne igre na originu ako narucite jos sad, al ne i za one koji su narucili prosli tjedan.... Mape iz BF2 al samo za LE , ostali ce ih moci dokupiti za mjesec dana!!???! Posebna oruzija al samo za LE, ostali ih nece imati, il ce ih naknadno otkljucati, whatever.... Ni Beta nije pocela, jos 2 mjeseca od izlaska vec se mogu naruciti extra skinovi, i dogtagovi za 4.99$...... itd. napokon filmic 64p CQ moda, svi se nabriju i ako jos nisu kupili iz 10001 razloga do sad, kupe LE = beta traje 15 dana, i zapravo je ponovljena alpha... Sve skupa je stvorilo ljudima koji su htjeli sudjelovati i dati feedback, los filing jbg :hitthewal:, valjda i odatle onoliko ragea po forumima. Onda uzmu doslovno s**t u intervjuima, kako slusaju community, kao vratili su prone (mislim ok je bc2 bez njega jer je faster paced i manje su mape, al u nastavku bf2 bi se trebalo podrazumjevati) i jetove i 64 igraca????, pa jos najbolje da su isli unazad od proslog nastavka :fuming: Zelim ja njima da prodaju 4324324324 komada i zarade 43543535 milijuna, a posebno da igra bude odlicna i svi gustamo u njoj, al zadnjih 6 mjeseci pokusaja sudjelovanja u nastanku communitya najdraze mi igre je bilo LAME :fiju: Uz takvo tretiranje igraca (kupaca) kao ovaca, extra fail communitya su bf2 veterani koji oce reskinanu istu igru, konzolasi koji cvile da oce vise igraca, i standardno retardirana ekipa koja uljece sa ocu moc vriti to na svom pcu, 3 mjeseca prije igre kao da svi imaju kristalnu kuglu (doslovno svaki drugi topic na sluzbenom forumu vec 3 mjeseca). Eto moje iskustvo BF3 zadnji godinu prije izlaska :hitthewal:, nadam se svjezem pocetku i odlicnoj igri kad krene :goood: Sry sta sam se raspisao bio sam banan mjesec dana, pa mi se skupilo, a zeni necu pricati sigurno o svojim bf frustracijama. |
Citiraj:
A imas i eNabavu koja ti narucuje preko Game Co.Uk ali moras platiti nekih 40kn vise (325kn za limited edition) :goodnite: :dajpivu: :D |
Ja cu ju vjerovatno uzet LE pred izlazak tako da me be diraju previse mape u betama , alfama i svemu slicnom. No opet je bolje imat betu bilokakva bila neg da uvale neoptomizirano sranje koje ni neki superpc nemre pokrenut kak spada, a neki tam eksboks vrti na full hd bez trzanja. Ja cu vjerovatno uzet jos i novu grafu, tako da se nadam da ce neka gtx460 kaj uleti bit bolje rjesenje od trenutnog setupa sa kojim imam 16 fpsa u BC2 :D
EDIT: za one koji nisu vidli LE za 36$ http://www.buybattlefield3cdkey.com/ |
Citiraj:
http://www.game.co.uk/webapp/wcs/sto...archBtn=Search A imas i eNabavu Imam Dual core 3ghz , 4gb rama i geforce 9800 gt Oce mi to podrzavat Bf3?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:36. |