PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Mirkopoter 21.03.2013. 22:32

Na lol :D

Jedino ako ces kupit bundle od 7 rune pageova, e onda neces bacit pare.

panda505 21.03.2013. 22:42

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2363527)
Na lol :D

Jedino ako ces kupit bundle od 7 rune pageova, e onda neces bacit pare.

bolje da baci pare na to nego na pljuge ili cugu :D

Mommistake 21.03.2013. 23:02

Imam 9 rune page :D

Zapijem vani minimalno 200kn u subotu, i par pivi u petak.. Na faksu, kava ovakva, kava onakva, film ovakav, onakav i pare idu.. Ovako si kupim svaki mjesec za 5 eura RP i nije mi žao a "diže" mi volju za igrom...

Ovo nisam u životu vidio. Uđem u champ select, i kažem mid, i karthus kaže mid isto, ja kažem onda solo top.. I jedno 20 sekundi niko ništa, uzme si neki selj adc mf i karthus promijeni u katu, sejuani jungle i sad ULAZI FACA, 5 sec prije isteka roka za biranje TEEMO i kaže solo top... U u igri mu objasnimo da nije solo top i kaže solo mid, pa onda solo bot :D I uzme revive i teleport.. 9. min 1:10 score teemo, gradi ad - armor teema! Ali ne speed, nego atack dmg.. I još se raspravlja kako mu nitko ne pomaže etc... Sejuani afk prvih 5 min i onda se dere ko mu je uzeo blue! Kata 1:6 score, ja s garenom 8:5:1 score...

I sada mogu reći s sigurnošču, nije garen ultimat tanking-dps mašina, mundo je.. Protivnički Mundo je gradio isto Tanka, pojeo me za doručak.. Imao sam bolji score i cs od njega, ja warmong, sunfire, armor bootse i deathfire grasp, i pojeo me ko bebu.. Nisam mu čak ni pobjeći mogao...

xGAME 22.03.2013. 18:11

Ovaj novi skin za nidu je tako jeben :D I taman sam s curom ovaj tjedan pogledao sve Predator filmove (prije toga Alien nastavke) i sad smo oboje jos vise nabrijani na te Headhunter skinove :D

HAL 23.03.2013. 01:13

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2364039)
Ovaj novi skin za nidu je tako jeben :D I taman sam s curom ovaj tjedan pogledao sve Predator filmove (prije toga Alien nastavke) i sad smo oboje jos vise nabrijani na te Headhunter skinove :D

Kerrigan, kakav Predator :)

xGAME 23.03.2013. 11:11

Headhunter skinovi su rađeni po uzoru na predatora :) Imaš Yia, Rengara i sada Nidu. Svaki od njih ima neke prepoznatljive značajke. Yi je bio prvi kojeg su na foru predatora radili (sav dizajn njega upućuje na Predatora, od ruke, mrežice, očiju, a pogotovo onog oružja na leđima sa simboličnim nišanom). Rengar... hmm, njegovu priču svi znamo. On predstavlja Predatora, a Kha'Zix Aliena. Nidalee ima njihov spear i predstavlja onog pasa iz filma i stripova Predators (kada se pretovri u to). Uz to na čelu ima znak Predatora, obilježje kojim se označavaju kada postanu ratnici ili ubiju dostojnog protivnika. :)

Nida nema nikakve veze sa Starcraft svijetom :)

blozer 24.03.2013. 15:00

Kupio si nidu nakon lee sina najzabavnije za igrati :D

edit: pff jbni trolovi sad ranked igram s tristanom a supp mi je fiora!! :((((

Ispalo je dobro izcarrio sam :D

X-Plosiv 24.03.2013. 16:24

Ovih dana ovo je moj ranked:

1. S frendom podigao njegov tim iz Silver 2 u Silver 1 (3vs3)
2. Igrao s Gulsom u njegovom timu i tu smo došli od Silver 5 u Silver 4, makar nije jasno kako smo tu kada je očigledno da nam je ovo kao protiv botova :goood:

I danas, došao u gold kvalifikacije, i počeo dobivati trollove...zadnji meč naša Nidalee kaže "I'll feed on bot (bila je na topu) so shadow doesnt get gold". I samo je trčao i okolo, pa do njihove baze itd...izgubili. Onda otišao odigrati jednu kada nisam u kvalifikacijama, i odmah 18 / 1 / 8 s lux :(

Mommistake 25.03.2013. 12:45

Evo, tak sam se veselio vikendu, i na kraju bio preburan vikend, nisam imao ni vremena ni snage igrati :(

Kupio sam Dariusa i Nidalee napokon, moram ih danas probati :)

xGAME 25.03.2013. 14:37

Još uvijek mi nije jasno što ljudi vide u Dariusu :D To je takvo smeće od heroja. A da ne pričam koliko je zanimljiv za igrat... Al' oke, svatko ima svoje veselje :D

HAL 25.03.2013. 14:54

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2365528)
Još uvijek mi nije jasno što ljudi vide u Dariusu :D To je takvo smeće od heroja. A da ne pričam koliko je zanimljiv za igrat... Al' oke, svatko ima svoje veselje :D

A ono kad nekog poklopiš sa ultijem dobiješ neko zadovoljstvo. :) I to bi bilo to, Darius je osim toga zapravo smeće od champa, nešto kao Garen.

panda505 25.03.2013. 15:01

Citiraj:

Autor HAL (Post 2365537)
A ono kad nekog poklopiš sa ultijem dobiješ neko zadovoljstvo. :) I to bi bilo to, Darius je osim toga zapravo smeće od champa, nešto kao Garen.

garen je bog i batina za dariusa

Mommistake 25.03.2013. 17:44

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2365541)
garen je bog i batina za dariusa

Garen je bog i batina meni za sve top champove. Meni osobno.

Dariusa sam htio već dugo, i moral sam si za uzeti. Meni je zabavan za igrati :)

panda505 25.03.2013. 18:56

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2365732)
Garen je bog i batina meni za sve top champove. Meni osobno.

Dariusa sam htio već dugo, i moral sam si za uzeti. Meni je zabavan za igrati :)

pa sad baš za sve je ono, relativitet, ima par champova koji mogu dobrano se suprotstaviti garenu

ali da je jebeno jak od ove sezone, je

X-Plosiv 25.03.2013. 19:39

Elise je bog i batina za bruisere. I teemo. Kralj Teemo. Jučer sam ga uzeo (Badger Teemo) nakon brijem mjesec i nešto, i odmah na topu vs Badger Teemo. Nisam niti ušao odmah je Lee Sin rekao nešto u smislu "Jesus christ, we got these two fuckers.". Dok smo mi bili "MY BROTHAAAAAA" i onda trollali cijeli meč, on AD teemo, ja AP .

xGAME 25.03.2013. 19:47

Teemo ne valja apsolutno nista u ovoj meti. Mozes protiv 2-3 championa s njim ici. I osim ako se ne nafeedas na lane fazi, nitko i nista si kasnije.

blozer 25.03.2013. 19:56

Ma Garen je najjači lik .Znači kupuješ samo tanky iteme a dgm-aš i dalje brutalno. Jedan od meni omiljenijih likova. A Darius o njemu sam maštao baš sam ga htio igrati nabrijavo se i onda sam ga probao na frendovom acc-u i mogu reću da mi uopče nije fora za igrati :S

Mommistake 25.03.2013. 19:56

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2365815)
Teemo ne valja apsolutno nista u ovoj meti. Mozes protiv 2-3 championa s njim ici. I osim ako se ne nafeedas na lane fazi, nitko i nista si kasnije.

Slažem se :)

Ja uzmem većinom garena kad idem solo, makar imam elise, nju ću sad kad dođem doma malo vježbati. I dariusa ofc :)

Ali slažems s x-plosivom, elise me baš trga na topu (ako naravno zna igrati)...

X-Plosiv 25.03.2013. 20:07

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2365815)

Jer su većina bruisera, ali ako se pametno odigra, carryati će sve s svojim gljivama itd. (I ne, Oracle nije zaštita od gljiva, postavi u prvom milimetru busha gljivu pa neka dođe vidjeti on gljive) :goood:

Ali da, praktički je ispao iz cijele igre :(

Khazix sutra free, baš ga mislio kupiti sada.

http://www.leagueofbalkans.com/index...-tjedan-8.html

Mommistake 25.03.2013. 20:15

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2365828)
Khazix sutra free, baš ga mislio kupiti sada.

http://www.leagueofbalkans.com/index...-tjedan-8.html

Mislim da je ovo najbolja rotacija free champova od kad ja igram iskreno. Akali, Kha, Riven, Kog, Vayne i Fizz su champovi koji su na mojoj listi "MORAM KUPITI".. Pa krećemo sutra malo :D

X-Plosiv 25.03.2013. 20:30

Vayne je jedini champ kojeg ne igram više, jer ja tako suxam s nnjom da je to ono, "Shadow uzmi vayne, hoćemo se smijati" :D

Mommistake 25.03.2013. 20:35

:D

Ma ja izbjegavam ADC. Ali do 5-6 mjeseca mislim naučiti igrati za ranked lane-ove, pa da uz eza i tristanu nekaj još naučim, a djeluje mi OP :)

HAL 25.03.2013. 21:01

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2365844)
:D

Ma ja izbjegavam ADC. Ali do 5-6 mjeseca mislim naučiti igrati za ranked lane-ove, pa da uz eza i tristanu nekaj još naučim, a djeluje mi OP :)

Ja se spremam naučit Varusa ko` gladni srat. :)

Mommistake 25.03.2013. 22:03

:lol2:

Kupio si svoj prvi skin, i rekao, pa nek bude onda to za meni najboljeg champa: Diana <3

HAL 26.03.2013. 02:11

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2365901)
:lol2:

Kupio si svoj prvi skin, i rekao, pa nek bude onda to za meni najboljeg champa: Diana <3

Gratz. :)

Ja mislim da sam sa skinovima više-manje gotov, imam ih preko 30 valjda i totalni sam freak, teško je stat kad jednom počneš. :)

Gentleman Cho <3

Mommistake 26.03.2013. 09:40

Vjerujem.

Ali kupujem samo one koje znam igrati. Nije mi jasno kad neko kupi skin, i onda trolla tim champom žešče, i nakon par mečeva više niti ne igra champa. Ili kad vidim da neko na lvl 3 kupi onog brutalno skupog ezrael skina. Eternum ili kak je već :O

Meni je main diana i zato sam uzeo. Sad ide steel legion garen, a dalje ćemo vidjeti :)

xGAME 26.03.2013. 15:40

LoL Card Game

Mommistake 26.03.2013. 16:53

Hehe.. To me prisjetilo kako smo kartali yu-gi-oh ko klinci.. Super stvar, za ljetne dane kad je vani bilo 35 stupnjeva. Pod staru jabuku na klupicu u hlad i igraj cijele dane, sve do kad se sunce nije sakrilo i onda na igralište :)

xGAME 26.03.2013. 18:50

Da, tako sam i ja dane provodio :D Još imam doma kolekciju karata :D Čak sam i prije koji dan počeo ponovo gledat anime :D

Btw Mommistake, to si me ti danas dodao? (Whora)

Mommistake 26.03.2013. 22:20

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2366599)
Da, tako sam i ja dane provodio :D Još imam doma kolekciju karata :D Čak sam i prije koji dan počeo ponovo gledat anime :D

Btw Mommistake, to si me ti danas dodao? (Whora)

Hehe ;)

HAL 26.03.2013. 23:27

Inače opće poznata činjenica je da kada imaš skin si odmah bolji igrač, tu zapravo nema puno razgovora.

Guls 27.03.2013. 11:32

Pogotovo kad imaš pink taric skin, onda ne da si bolji igrač, već si odmah i član udruge Rainbow :)

Mommistake 27.03.2013. 13:37

Citiraj:

Autor HAL (Post 2366806)
Inače opće poznata činjenica je da kada imaš skin si odmah bolji igrač, tu zapravo nema puno razgovora.

Ma da je bar tako. Kad sam počeo igrati, kad sam na loadingu vidio da neko ima skin, mislio sam gotovo, izgubio sam ako je bio protiv mene, ili pak pobjedio kad sam ga vidio da igra na mojoj strani. Ali sad, u 80% slučajeva, ok, glupi poljaci imaju para...

Citiraj:

Autor Guls (Post 2367006)
Pogotovo kad imaš pink taric skin, onda ne da si bolji igrač, već si odmah i član udruge Rainbow :)

I pozvan u split na paradu :)
(sry, moral sam, znam da imaš skin) :D

Guls 27.03.2013. 13:42

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2367102)
I pozvan u split na paradu :)
(sry, moral sam, znam da imaš skin) :D

Eeee kad bi mene netko zvao u Split, došao bi ja odmah :D Ja inače volim tako te pinky stvari, to mi je baš če-če :lol2:

X-Plosiv 27.03.2013. 13:48

Citiraj:

Autor Guls (Post 2367110)
Eeee kad bi mene netko zvao u Split, došao bi ja odmah :D Ja inače volim tako te pinky stvari, to mi je baš če-če :lol2:

Ili neki twilight skin u igri, ftw :goood:

Guls 27.03.2013. 13:55

huehuehue Edward the Vladimir new main huehue

Mommistake 27.03.2013. 15:07

:lol2::lol2::lol2:

Edward Vladimirčić :)

xGAME 28.03.2013. 11:19

Patch 3.5 Notes

Mommistake 28.03.2013. 16:39

Ekipa, imam 2 accounta na westu koja mi netrebaju...

Jedan ne ništ, 20-tak champova, ap i ad rune, 130 pobjeda. Dam ga za neki skin (gift) na eastu. Bez obzira koji, može biti na sale, može biti onaj najjeftiniji yi itd.

Drugi acc je malo bolji, 610 pobjeda, oko 70 chapova, 13 rune pagove, gold II je trenutno, 5 skinova (2 se nemogu više kupiti, za riven i maokaia), prošle sezone bio u silveru.. Za cijenu u PM ako koga zanima, neću ovo pretvarati u tržnicu.

Nije tržnica znam, ali ako ima neko nekoga nek mi se javi ;)

X-Plosiv 28.03.2013. 17:09

kako imaš acc na westu koji je gold 2? je ukraden ili?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:04.