![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uglavnom kontaktirao sam ih i čini se da će ići povrat love. :) Nemam vremena, volje, a ni živaca natezati se sa servisima. U ostalom to mi je jedini mob pošto je P1 u banani. :)
|
Dobio si mucak, vozi na reklamaciju i gotovo. Ak mos dobit pare nazad, ko bog, uzmes lovu i kupi Legend na oglasniku :P Sad su negdje na 1800 kn otprilike...
|
Radije dodam 200kn i kupim desire. ;) Mislim legend je odličan uređaj koji je fenomenalno građen ali imam filing da je oko desirea veći community pa je stoga i više softwarea, tweakova itd...
|
Citiraj:
Citiraj:
Sa istom stvari imaju problema ljudi koji koriste O2 i slične mreže, kupe njihov mobitel, novi update dođe kada dođe, a bez goldcarda nemogu istalirati 405 verziju. |
Citiraj:
Ovo što spominješ O2 korisnike (a pretpostavljam da bi se tu našli i drugi korisnici čije mreže brendiraju Desiree kao npr Orange/Francuska), kod njih za svaki neslužbeni update treba goldcard, točno! Kod nas goldcard zapravo i ne treba, makar imao lockan mob. Kako stvari trenutno stoje, Desire se još nije počeo brendirati, a brendiranje je razlog korištenja goldcarda. Htio bih čuti više dojmova glede X8, planiram ga uzeti sestri. Ona je nezahtjevan korisnik, poruke, pozivi, fejs i fotkanje... Hoće li biti sretna ako joj ga uzmem za roćkas? |
Ako dobiješ ispravan primjerak biti će sretna ko beba. :)
|
A na koji nacin se obavlja reklamacija? Mislio sam ga kupiti u nekoj bonbon partner trgovini pa neznam sad preko koga to ide... Ili da narucujem preko neta na dostavu (cuo sam ima i ta opcija)?
|
Citiraj:
Mob je predobar! |
Citiraj:
|
Ako je mobitel u banani kao moj ti ga fino spakiraš i doe dostavljač po njega i odfura ga na servis (tako mi je rekla teta koja me zvala). Ako ti je mob u banani kao moj i želiš lovu nazad onda im šalješ poštom. :)
|
Citiraj:
Hvala na odgovorima ;) |
|
Mislim da vecina daje nekih tjedan dana za povrat novca. Sto je super, izmrcvaris mob, ako vidis da nesto ne radi, vratis ga i dodjes sutra kupit novi, sam pazis da ne dobijes isti taj :chears:.
Jer, iz vlastitog iskustva, davat mobitel na servis 2-3 puta znaci da ga neces vidjet 2-6 tjedana. :hitthewal: Barem je tako u HTC slucaju. Al' kad radi, radi super :D |
Kaj to točno root znaci?
To je nesto kao jailbreake na iphonu? A ROM-ovi su kao teme? Gubi se garancija ako se roota i stavi drugi ROM? Čitam o lagfix-u za galaxy i cini mi se komplicirano rootat i sloziti taj lagfix :stoopid: |
Citiraj:
b) glede communitya....pretpostavka je majka svih.....znas sta vec. Hero recimo,ima najvise raspolozivih ROMova od valjda svih Androida dosad....ko bi reko :) |
Citiraj:
ROM je kompletni OS mobitela, tema je tema, samo izgled. To su dvije odvojene i vrlo različite stvari :) Sa nekim romovima dobiješ stock temu, a neki dolaze sa već modificiranim ugrađenim temama... Sve su to stvari zbog kojih gubiš garanciju (osim kod promjene tema i slično, logično), iako se sve to može vratiti na tvorničke postavke vrlo lako u slučaju da dođe do zajeba, jel... Lagfixeva za GalaxyS ima više vrsta, možeš ih staviti zasebno na svoj stock rom ili staviti neki od modificiranih romova koji u sebi imaju lagfixeve, a možeš i bez njih jer ti modificirani romovi su vrhunski uštelani i optimizirani tako da nekima nije ni potreban lagfix, sve ovisi kako što izabereš, a postoje i modificirani kerneli :) Za početak posjeti XDA forum i baci se na čitanje ako imaš volje za tako nešto. |
Jel ima neko Desire HD da napise dojmove?:beer:
|
|
Citiraj:
b) ma ovak i onak mi nije to neka "špica". Mobitel još rootao nisam. :) |
Citiraj:
ma zanimalo me da li je onaj poklopac za bateriju i uzivo tak usran kako ga opisuju u testovima......mislim stvarno nevjerojatno napravit takavm mob takve klase i napravit pocetnicke greske na kucistu i ekranu....:wtf2: |
Ja ne znam koja je baza sa tim poklopcem ali je to sigurno nesto sto neces otvarat cesto....
|
Problem je ako se on počme otvarat često bez da ti to želiš :D
|
Pod tim poklopcem je samo baterija tako da tu nemaš šta jako često otvarati. Za SIM i mem. kartice imaš drugi poklopac.
|
Citiraj:
presmjesno.... |
Ne budite smiješni. Ista je "stvar" sa običnim Desireom more or less. Samo se tada nitko nije sjetio to spomenuti.
"The battery cover on the side of the phone and the lid of the SIM/memory card compartment at the bottom don’t seem to firmly fit in place. Not to mention they’re both quite difficult to open." Smijeh. Mogli bi se odlučiti :D :lol: |
Citiraj:
Mislil sam si u pocetku da je ROM OS, ali mi je onda palo na pamet da je android OS, a ne taj ROM. Čital sam xda forum i ostale forume, mislim da sam i tvoje postove cak :D Vidio sam kao da je neki ROM dobar jako, a sad sam vec zaboravil kak se zove. Valjda nebum nekaj zeznul kod rootanja i stavljanja ROM-a. |
Doc's ROM, trenutno najbolji. Ako šta nije jasno rađe pitaj nego da ga brickaš, kao što se meni dogodilo :D
|
Ok, hvala.
Ako nesto nebude jasno pitam :D |
Ak pratis upute nemas kaj zeznut, najlakse ti je prek linuxa napravit, skini si live cd....tu su najdetaljnije upute kaj sam nasel(za desire) za unrevoked 3.21
http://dl.dropbox.com/u/14962532/desire_root.doc meni se nekak najvise dopada LeeDrOiD ROM..... http://leedroid.protogenlabs.com/ |
kolika ti je razlika izmedu default 2.2 i leedroida?
|
Po izgledu nikakva jer sam stavil natrag onaj live walpaper od nexusa(tak mi najljepse izgleda)
a ovak su razlike da je nesto brzi,baterija nesto duze traje(imas pristup oc procesora),bolje snimanje videa,adblocker.....Al meni najvaznija stvar zbog koje sam i rootal i stavljal custom ROM je wakeup prek optical tracbala jer sam dugogodisnji iphone user i nikak da se naviknem da ga budim prek on-off tipke a i jako mi nespretno u voznji.... |
znaci pricas dok vozis ? ccc :)
e pa to za bateriju i za kameru mi je zanimljivo. E da, to paljenje tj wakeup je malo nezgodno al sta ces, naviknes se. Probam bas taj rom stavit pa javim dojmove, thx |
ma uzasan mi je taj wakeup, nepraktican totalno....hvala bogu da je to jedina mana kaj sam nase na desieru do sad, sam bog pa je lako rjesiva jer je inace uredaj stvarno iznad svakog ocekivanja......javi kak ti se svida leedroid, imas ti kojeg custom da sad koristis da das malo prporuke ak mi dosadi ovaj?
ah kaj bum kad sam puno u autu..... |
Evo sta nas ceka sljedece godine - Dual core procesori i snimanje videa u 1080p :zdero:
http://www.engadget.com/2010/11/16/e...e-tegra-2-and/ |
Jos malo pa ce bit toliko jaki da ces na mob spojit monitor/tv putem HDMI-a, misa i tastaturu pa peglaj:goood:
|
E pa to ja i čekam :zdero:.. ili (budimo realni)barem da stave u sve nadolazeće mobitele USB host da se može priključit eksterni hard(500gb :D ),tipkovnica,dvd ..
|
Sve super samo...1500mah baterija? Takva je meni u Galaxy S-u pa s njom izdrži jedva dan, dan ipo. Koliko će ovom čudu trajat? Par sati? :)
|
Citiraj:
Čisto stvar proizvođača koji to ne žele omoguciti. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |