![]() |
Citiraj:
Nikakve prenabrijane pile od 1000konja... Jer iovako nije neka nabrijana simulacija, a cim se ide nabrijavati auto postaje sve vise i vise karting, uzeti stock iz tvornice izvezen auto i skidati po nurbacu vrijeme :D |
Citiraj:
Što se tiče morbidnosti, pošto sam u Vž (neam volan) onda mi dobro dođe da se malo naljutim :) BTW najviše me živcira AI:
|
Njavise mi ide na jetra ovaj glupi catchup koji je uveden gotovo u sve igre, od Grida preko DiRT-a do standarno u NFS vec na ko zna kojem koljenu...odvratno. U GT4 se elegantno odljepim i znam da sa par brzih krugova mogu odvesti par u reduced modu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Catchup je eventualno na ovalnim (nascar stazama) gdje se brže đira u grupi od par automobila. Na ostalim stazama nema šanse da se tko približi ako se drži svoj tempo i ne izleti sa staze.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače to je ogavna stvar, kao u FPS auto spawn:fiju: Izmišljena je da poveća igrivost, al je povećala samo broj polomljenih miševa i tipkovnica:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
a zato volim GT3 na PS2, najrealnija arkada/simulacija. GTR je po meni vec preseravanje, kao i Richard Burns u rally-ju :D |
Citiraj:
Pa ono, kad me pukne prava stvar, puknem GTR i ostalu braću, a kad me pukne zajebancija bacim GRID, NFS, a evo sad je i DIRT aktualan:) |
|
kakav je shift objektivno,kupujem volan u ponedjeljak i trebaju mi neke kvalitetne igre da ih igram sa volanom.
|
Ja ga definitivno preporucam,ocarao me jos na joysticku sa analogom, ali cim sam uzeo volan u hgspotu za 50% off nisam mogao vjerovat da je EA uspio izbacit kvalitetan NFS nakon par godina
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Shift je baš balans između arkade i simulacije, sa nekim nedostacima ali je zabavan :) |
Citiraj:
Ako misliš na fiziku, preskočit ćeš GRID, NFS, DIRT i uhvatit se GTR, rfactor i ostalih simulacija, a ako ipak ciljaš na zabavu, onda kreni vozit ono već spomenuto, onim redom kojim sam ih nabroja. Iako u tom slučaju, ne vidin baš smisao u kupnji volana pogotovo ako uzimaš šta kvalitetnije... EDIT: E jebiga, tek sad ubra da je Baja napisa u prethodnom postu isto:D |
Mislim na obadvoje,i zabavu i simulacije.
Koji GTR,jel dobar Evolution? |
Citiraj:
Evolution je ok;) |
Igra mi šteka ko luda.Molin pomoć,a kompjutor je iz siga.
nije to malo štekanje..već az poludit... cmr dirt 2 igran na ultra uz antialajzing..i fps je uvik oko 50 ili više.. ne znan šta je! |
Citiraj:
|
Citiraj:
onda odi na www.tweakforce.com i od tamo skini najnovije Xtreme G moddane drivere i instaliraj pa probaj |
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta tebi sačinjava to N kod NFS serijala, a ovaj manje nastavk manje ispunja od predhodnih sranja (PS, Undercover)? |
Citiraj:
|
ti ocekujes da vidis svaku muhu i komarca koji se zaljepi za spojler/sajbu/haubu?
igra je 17 000 000 000 puta bolja od undercovera, pro shita i karbona zajedno. Po meni sa volanom (ja imam trust od 200kn) super zabavna i igriva (i sa analognim gamepadom takodjer). Ja ju sa svojom konfom i ukljucenim physixom igram na najjace :D sa konstantim fps-om od preko 60. "QUIT" je uvijek u meniju i najvecim je slovima napisan, probaj instalirat patch ak ti se da. Jedina mi je zamjerka pomalo dosadna karijera kad se prodje Tier 2 zbog sve glupljih eventova i to sto auti obvezno ulaze u zavoj po boku (sto se ne primjeti sa bumper cam-a) |
Ne znam za ostale, ali meni je i dan danas Grid 100x zabavniji od tog Shi(f)ta.
|
Od Gridove grafike mi je ekran pozutio :D
Jedino sto mi je zabavno su online drift trke..ostalo nista, a i to mi je dosadilo cim se pojavila masa ekipe koja samo skuplja comboe... Da u Gridu postoji Nurburgring i dan danas bi ga tamanio... |
Ne znam sto je toliko zanimljivo u toj Schleifi(po meni klasicno preseravanje jer velika vecina zavoja nije uopce dobro isprojektirana), meni je 10x zanimljivija i izazovnija za zajebanciju Laguna Seca ili Spa Francorchamps...Eau Rouge ili Corkscrew da ne spominjem na te dvije staze.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma Shift je super, realnije je napravljeno nego bilo koji drugi NFS, a i grafika je pohvalna.
|
Mislim da me papčić pitao, ali nije bitno. Uglavnom našao sam dodatak za sva auta u karijeri znači Maseratti MC12 i sl. Isprobano radi :)
Bonus Cars in Career Mod 1.0 |
Ferrari Races Into Need For Speed Shift
Citiraj:
|
Istina nisam igrao puno ali ono što sam vidio bilo mi je i više nego ok! Ah pa nebumo sad gledali na svaki zavoj kak je napravljen (isprojektiran wtf)?...bitno da je igra igriva i zabavna...kolko ja znam to nije simulacija, nego arkada...
slažem se s papčićem...igra je bolja i od undercovera i od fakin pro streeta-(to je po meni najgori nastavak NFS-a)...i još kad imate volan i LG od 94 cm...ma nema boljeg...meni do sad je najbolji Underground 2...premda velim nisam igrao Shift nešto previše... |
Citiraj:
E to je već nešto :goood: |
Citiraj:
Mislim da su u Ferrariu skuzili kako SHIFT nije SHIT i da dobro prolazi kod igraca, pa su ipak htjeli promovirat neke modele.. f50gt mi se sviđa :D |
O super, jedva čekam da opet krenem na vožnju.
|
danas instalirao igru...... a onako, rekao bi vise lose nego dobro.
uglavnom, od U2 pa prema danas se nije jos pojavio NFS kojeg sam presao sa tolikim gustom, i to (mislim) pet puta. citkao malo ovu temu, pa pribavio si jedan shift. zasto moj auto kad se priblizim nekom drugom jednostavno odbije skoro pa svaku moju reakciju? ili kroz dugi zavoj, ekipica pici ja nemrem jer me baca van? ili najgore na kocenju - rijetko kada da uspijem zakociti koliko sam htio, najcesce "prekocim" i onda izravnavanje auta najcesce po travi. nego, uhvatih: Citiraj:
uglavnom, dat cu sutra i najvjerovatnije prekosutra jos par prilika ovom NFSu. ali sve mi se cini da nema bas velike sanse da ce se zadrzati na kompu. steta, nadao sam se napokon NFSu kojeg cu igrati i uzivati, ne samo prolaziti da dodem do kraja. |
S cime igras? meni se sa tipkalom auto tako ponasa, dok sa volanom sve 5 ide kam ocu koci kad ocu i kolko ocu jedino kaj klize kroz svaki zavoj...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |