PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed SHIFT (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136635)

Gjurovski 16.12.2009. 12:01

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1512512)
Ja sam imao crno nebo ponekad i sa 1.0 i sa 1.01 verzijom, bas me zanima sto se moze jos uzjebati sa 1.02 verzijom. Ionako vise ne igram igru jer je stupidna, pa me zaboli ako i ne bude vise radila :D

Ziher stupidna, nurbac sa stock bmw-om mi je jos uvijek spica :D (tu itam si ga odvezem)
Nikakve prenabrijane pile od 1000konja...

Jer iovako nije neka nabrijana simulacija, a cim se ide nabrijavati auto postaje sve vise i vise karting, uzeti stock iz tvornice izvezen auto i skidati po nurbacu vrijeme :D

Baja 001 16.12.2009. 14:16

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1512512)
Ja sam imao crno nebo ponekad i sa 1.0 i sa 1.01 verzijom, bas me zanima sto se moze jos uzjebati sa 1.02 verzijom. Ionako vise ne igram igru jer je stupidna, pa me zaboli ako i ne bude vise radila :D

Šta je najbolje, ista trka, par restarta i nebo se vrati :D

Što se tiče morbidnosti, pošto sam u Vž (neam volan) onda mi dobro dođe da se malo naljutim :)

BTW najviše me živcira AI:
  1. Ne koče na vrijeme
  2. Kao da voze po tračnicama, naravno ishod je sudar na bilo koju pogrešku protivnika
  3. Izguraju me lako, a da pritom oni sa 250+ ostanu na stazi :smoke:
  4. Ne poštivaju ništa kod prelaska, tj ako ih pređem on mene mora taknuti po guzici, i ode Baja u kurac :hitthewal::nono:

Dizel 16.12.2009. 14:22

Njavise mi ide na jetra ovaj glupi catchup koji je uveden gotovo u sve igre, od Grida preko DiRT-a do standarno u NFS vec na ko zna kojem koljenu...odvratno. U GT4 se elegantno odljepim i znam da sa par brzih krugova mogu odvesti par u reduced modu :)

sinisa1989 16.12.2009. 14:27

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1512675)
Njavise mi ide na jetra ovaj glupi catchup koji je uveden gotovo u sve igre, od Grida preko DiRT-a do standarno u NFS vec na ko zna kojem koljenu...odvratno. U GT4 se elegantno odljepim i znam da sa par brzih krugova mogu odvesti par u reduced modu :)

To i mene živcira. Ali ipak ju još i dan danas vozim:D

Baja 001 16.12.2009. 14:40

Citiraj:

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1512679)
To i mene živcira. Ali ipak ju još i dan danas vozim:D

NE primjetih to, istina Bog u GT4 sam ih i po krug derao, ali ovde se odvojim min 10 sec u 3 kruga, tako da nemaju baš neki izraženi ketch up ;)

TheBEaST 16.12.2009. 14:44

Catchup je eventualno na ovalnim (nascar stazama) gdje se brže đira u grupi od par automobila. Na ostalim stazama nema šanse da se tko približi ako se drži svoj tempo i ne izleti sa staze.

Baja 001 16.12.2009. 14:55

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1512686)
Catchup je eventualno na ovalnim (nascar stazama) gdje se brže đira u grupi od par automobila. Na ostalim stazama nema šanse da se tko približi ako se drži svoj tempo i ne izleti sa staze.

Pa tamo sam i po 2 kruga tuka ekpiu, Lambo FTW :kafa:

Mr.Ex.President 16.12.2009. 15:34

Citiraj:

U GT4 se elegantno odljepim i znam da sa par brzih krugova mogu odvesti par u reduced modu :)

Zato volin GTR:D VOziš svoju utrku, na početku si agresivan i lud, postaviš par dobrih krugova, imaš 0:30 s prednosti i onda kad gume oslabe i koncetracija padne, voziš i do 3 sekiunde lošije krugove, al ostaješ prvi:)

Inače to je ogavna stvar, kao u FPS auto spawn:fiju: Izmišljena je da poveća igrivost, al je povećala samo broj polomljenih miševa i tipkovnica:D

sinisa1989 16.12.2009. 15:49

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1512738)
Zato volin GTR:D VOziš svoju utrku, na početku si agresivan i lud, postaviš par dobrih krugova, imaš 0:30 s prednosti i onda kad gume oslabe i koncetracija padne, voziš i do 3 sekiunde lošije krugove, al ostaješ prvi:)

Inače to je ogavna stvar, kao u FPS auto spawn:fiju: Izmišljena je da poveća igrivost, al je povećala samo broj polomljenih miševa i tipkovnica:D

Da, sjećam se kod Most Wanted-a, imao 10sec prednosti, pogodim znak, brzina padne za 2km/h i oni su mi na repu.

Dizel 16.12.2009. 16:12

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1512738)

a zato volim GT3 na PS2, najrealnija arkada/simulacija. GTR je po meni vec preseravanje, kao i Richard Burns u rally-ju :D

Mr.Ex.President 16.12.2009. 16:18

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1512760)
a zato volim GT3 na PS2, najrealnija arkada/simulacija. GTR je po meni vec preseravanje, kao i Richard Burns u rally-ju :D

Neman, nit volim PS, a na PCu i nemaš neku izbor, nego ili hardcore simulacija ili hardcore arkada, ovo između (zadnji nfs, GRID,...) je kombinacija simulacije i arkade, al u omjeru 10-90:D Tako da rađe odigram GTR, koji, IMHO nije ništa posebno težak na osrednjim opcijama težine ako imaš volan i vozačku:D Pogotovo nakon 10-ak krugova kad "uhvatiš" auto, te par sati da naučiš (a neke vjerovatno već i znaš) staze

Pa ono, kad me pukne prava stvar, puknem GTR i ostalu braću, a kad me pukne zajebancija bacim GRID, NFS, a evo sad je i DIRT aktualan:)

Baja 001 09.01.2010. 17:16

Evo došao dan :D

http://www.pohrani.com/t/2T/th/3hMHi...86ef5f9332.jpg

Sad idem na modifikacije :)

Constantine 09.01.2010. 21:50

kakav je shift objektivno,kupujem volan u ponedjeljak i trebaju mi neke kvalitetne igre da ih igram sa volanom.

zkljaja 09.01.2010. 21:59

Ja ga definitivno preporucam,ocarao me jos na joysticku sa analogom, ali cim sam uzeo volan u hgspotu za 50% off nisam mogao vjerovat da je EA uspio izbacit kvalitetan NFS nakon par godina

vga killer 09.01.2010. 22:05

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1534551)
kakav je shift objektivno,kupujem volan u ponedjeljak i trebaju mi neke kvalitetne igre da ih igram sa volanom.

Onda odigraj richard burns rally...shift je nis drugo neg jos jedna arkada koja pokusava bit simulacija

Baja 001 09.01.2010. 22:27

Citiraj:

Autor vga killer (Post 1534561)
Onda odigraj richard burns rally...shift je nis drugo neg jos jedna arkada koja pokusava bit simulacija

Može tako odna ići i na GTR/rFactor ;)

Shift je baš balans između arkade i simulacije, sa nekim nedostacima ali je zabavan :)

Mr.Ex.President 09.01.2010. 22:45

Citiraj:

Pod kvalitetna igra predpostavljam da misliš na fiziku, a na grafiku ili zabavu:D
Ako misliš na fiziku, preskočit ćeš GRID, NFS, DIRT i uhvatit se GTR, rfactor i ostalih simulacija, a ako ipak ciljaš na zabavu, onda kreni vozit ono već spomenuto, onim redom kojim sam ih nabroja. Iako u tom slučaju, ne vidin baš smisao u kupnji volana pogotovo ako uzimaš šta kvalitetnije...

EDIT:
E jebiga, tek sad ubra da je Baja napisa u prethodnom postu isto:D

Constantine 09.01.2010. 23:06

Mislim na obadvoje,i zabavu i simulacije.
Koji GTR,jel dobar Evolution?

Mr.Ex.President 09.01.2010. 23:23

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1534596)
Mislim na obadvoje,i zabavu i simulacije.
Koji GTR,jel dobar Evolution?

Pa zabava svakako ide sa simulacijom, samo ja san pod "zabavom" mislija na ovo šta nudi NFS i ostlai nabrojani, dakle neku kombinaciju simulacije i arkade s tim da dosta naginju arkadi pa se zabavljaš vozeći i glupirajući se, al nema fizike, nema gušta i nema potrebe za volanom:D

Evolution je ok;)

olly 03.02.2010. 16:41

Igra mi šteka ko luda.Molin pomoć,a kompjutor je iz siga.

nije to malo štekanje..već az poludit...

cmr dirt 2 igran na ultra uz antialajzing..i fps je uvik oko 50 ili više..

ne znan šta je!

nathan 03.02.2010. 17:07

Citiraj:

Autor olly (Post 1559267)

ne znan šta je!

dal si skinuo zadnje patcheve? i dal imas zadnju verziju drivera za karticu? usput razlog moze biti i to sto ako i kad mjenjas drivere ne ocistis staru verziju nego je samo "pregazis" novom, za ciscenje starih drivera koristi driver sweeper.. eto mozda nesto od tog pomogne.

LorD ClockaN 03.02.2010. 19:25

Citiraj:

Autor olly (Post 1559267)

ne znan šta je!

skini driver cleaner ili driver sweeper sa guru3d stranica i ocisti nvidia drivere.

onda odi na www.tweakforce.com i od tamo skini najnovije Xtreme G moddane drivere i instaliraj

pa probaj

tomasini_ 04.02.2010. 00:24

Citiraj:

subjektivno i objektivno, igra je shit. Maloprije sam ga ipak probao (demo verziju - naletio na bug-ov dvd pa reko ajd da probam iako sam po izlazku igre reko da će ovo bit prvi nfs kojeg neću instalirati), živa komedija, niš s ničim. Mislim šta je to, kakva je to igra? Tko to igra :stoopid:? Ma nema tu n od need for speed-a..bljak. Najsmješnije je što nakon pola sata "vozanja" nisam mogo van - onak nema opcije exit, pa sam ju s guštom "ctrl-alt-delete.ao" i po kratkom postupku uklonio s očvrsja.

Baja 001 04.02.2010. 00:37

Citiraj:

Autor tomasini_ (Post 1559745)
subjektivno i objektivno, igra je shit. Maloprije sam ga ipak probao (demo verziju - naletio na bug-ov dvd pa reko ajd da probam iako sam po izlazku igre reko da će ovo bit prvi nfs kojeg neću instalirati), živa komedija, niš s ničim. Mislim šta je to, kakva je to igra? Tko to igra :stoopid:? Ma nema tu n od need for speed-a..bljak. Najsmješnije je što nakon pola sata "vozanja" nisam mogo van - onak nema opcije exit, pa sam ju s guštom "ctrl-alt-delete.ao" i po kratkom postupku uklonio s očvrsja.

Zanimljivo, nisi naveo niti jedan razlog osim da nema N od NFS :rolleyes:

Šta tebi sačinjava to N kod NFS serijala, a ovaj manje nastavk manje ispunja od predhodnih sranja (PS, Undercover)?

tomasini_ 04.02.2010. 10:22

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1559755)
Zanimljivo, nisi naveo niti jedan razlog osim da nema N od NFS :rolleyes:

Šta tebi sačinjava to N kod NFS serijala, a ovaj manje nastavk manje ispunja od predhodnih sranja (PS, Undercover)?

Pa...ovaj....ne znam, stvarno. Novi nastavak me ostavlja bez riječi. Nije da ne želim naprezat mozak, zaista. Samo ću reći da me grafička strana igre (od koje sam jedino nešto očekivao) ostavila potpuno ravnodušnim.

zkljaja 04.02.2010. 20:42

ti ocekujes da vidis svaku muhu i komarca koji se zaljepi za spojler/sajbu/haubu?

igra je 17 000 000 000 puta bolja od undercovera, pro shita i karbona zajedno. Po meni sa volanom (ja imam trust od 200kn) super zabavna i igriva (i sa analognim gamepadom takodjer). Ja ju sa svojom konfom i ukljucenim physixom igram na najjace :D sa konstantim fps-om od preko 60. "QUIT" je uvijek u meniju i najvecim je slovima napisan, probaj instalirat patch ak ti se da. Jedina mi je zamjerka pomalo dosadna karijera kad se prodje Tier 2 zbog sve glupljih eventova i to sto auti obvezno ulaze u zavoj po boku (sto se ne primjeti sa bumper cam-a)

Dizel 04.02.2010. 21:08

Ne znam za ostale, ali meni je i dan danas Grid 100x zabavniji od tog Shi(f)ta.

zkljaja 04.02.2010. 21:13

Od Gridove grafike mi je ekran pozutio :D

Jedino sto mi je zabavno su online drift trke..ostalo nista, a i to mi je dosadilo cim se pojavila masa ekipe koja samo skuplja comboe...

Da u Gridu postoji Nurburgring i dan danas bi ga tamanio...

Dizel 04.02.2010. 21:24

Ne znam sto je toliko zanimljivo u toj Schleifi(po meni klasicno preseravanje jer velika vecina zavoja nije uopce dobro isprojektirana), meni je 10x zanimljivija i izazovnija za zajebanciju Laguna Seca ili Spa Francorchamps...Eau Rouge ili Corkscrew da ne spominjem na te dvije staze.

Baja 001 04.02.2010. 21:26

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1560610)
Ne znam sto je toliko zanimljivo u toj Schleifi(po meni klasicno preseravanje jer velika vecina zavoja nije uopce dobro isprojektirana), meni je 10x zanimljivija i izazovnija za zajebanciju Laguna Seca ili Spa Francorchamps...Eau Rouge ili Corkscrew da ne spominjem na te dvije staze.

Eau još nekako ali Cork nikako nije kao u stvarnosti.

nathan 05.02.2010. 13:26

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1560597)

grid mi je definitivno bio osvjezenje nakon brda klonova kod nfs-a koji su bili gori jedan od drugoga, do shifta, koji je dobar. a jos jedna malo starija igra mi pada na pamet TDU, hebenica od igre, auti + motori + cijeli otok + online :goood:

DiRT 05.02.2010. 13:37

Ma Shift je super, realnije je napravljeno nego bilo koji drugi NFS, a i grafika je pohvalna.

Baja 001 06.02.2010. 00:07

Mislim da me papčić pitao, ali nije bitno. Uglavnom našao sam dodatak za sva auta u karijeri znači Maseratti MC12 i sl. Isprobano radi :)

Bonus Cars in Career Mod 1.0

kian 09.02.2010. 16:39

Ferrari Races Into Need For Speed Shift

Citiraj:

Electronic Arts announced today that after a seven year hiatus, the elite racing brand Ferrari is returning to the Need for Speed franchise. On February 16th, players of Need for Speed SHIFT will be able to download a content pack that delivers 10 extraordinary Ferrari cars including the 430 Scuderia and the ultra-rare FXX and F50 GT.

danch11 09.02.2010. 17:32

Istina nisam igrao puno ali ono što sam vidio bilo mi je i više nego ok! Ah pa nebumo sad gledali na svaki zavoj kak je napravljen (isprojektiran wtf)?...bitno da je igra igriva i zabavna...kolko ja znam to nije simulacija, nego arkada...
slažem se s papčićem...igra je bolja i od undercovera i od fakin pro streeta-(to je po meni najgori nastavak NFS-a)...i još kad imate volan i LG od 94 cm...ma nema boljeg...meni do sad je najbolji Underground 2...premda velim nisam igrao Shift nešto previše...

Doink the Clown 09.02.2010. 17:40

Citiraj:

Autor kian (Post 1565173)

That's what I'm talking about! :)
E to je već nešto :goood:

zkljaja 09.02.2010. 20:41

Citiraj:

Autor kian (Post 1565173)

Mislim da su u Ferrariu skuzili kako SHIFT nije SHIT i da dobro prolazi kod igraca, pa su ipak htjeli promovirat neke modele..

f50gt mi se sviđa :D

sinisa1989 09.02.2010. 20:43

O super, jedva čekam da opet krenem na vožnju.

Burko 14.02.2010. 00:56

danas instalirao igru...... a onako, rekao bi vise lose nego dobro.
uglavnom, od U2 pa prema danas se nije jos pojavio NFS kojeg sam presao sa tolikim gustom, i to (mislim) pet puta. citkao malo ovu temu, pa pribavio si jedan shift. zasto moj auto kad se priblizim nekom drugom jednostavno odbije skoro pa svaku moju reakciju? ili kroz dugi zavoj, ekipica pici ja nemrem jer me baca van? ili najgore na kocenju - rijetko kada da uspijem zakociti koliko sam htio, najcesce "prekocim" i onda izravnavanje auta najcesce po travi.

nego, uhvatih:
Citiraj:

Autor Dizel (Post 1560597)

ovo potpisujem 1000 puta. grid nije simulacija, ali barem auto nije imao svoje prohtjeve i ako ja lupim lijevu strelicu, kotaci su se okrenuli lijevo. i auto je skrenuo. na pustanje gasa je "kocio", ovdje ne znam jel jos uvijek vuce ili koji klinac. i po meni grid ljepse izgleda (iako se nimalo ne palim na graficku, cisto napominjem), nema ovog iritantnog english lika koji mi trkelja prije utrke, auti nekako realnije leze (najzecsce mi je sada maloprije bilo, prolazim kroz tak zavoj sa BMWom, i on bjezi van, a ja na 110km/h....), mozes se zaletiti, pred zavoj pustiti gas, nabit kad udes u zavoj i u vecini slucajeva ga izvuci.

uglavnom, dat cu sutra i najvjerovatnije prekosutra jos par prilika ovom NFSu. ali sve mi se cini da nema bas velike sanse da ce se zadrzati na kompu. steta, nadao sam se napokon NFSu kojeg cu igrati i uzivati, ne samo prolaziti da dodem do kraja.

zkljaja 14.02.2010. 13:35

S cime igras? meni se sa tipkalom auto tako ponasa, dok sa volanom sve 5 ide kam ocu koci kad ocu i kolko ocu jedino kaj klize kroz svaki zavoj...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46.