![]() |
Citiraj:
SVI koji se spajaju na Hamachi neka pišu NICK sa foruma, tako da lakše znam tko je tko :) |
Ja sam isto za ako ce biti negdje veceras.
E da, i isto ne treba se zahebavati sa hamachijem jer nekim ljudima nece radit, nego se ljepo napravi private sesion i svi se nademo. |
evo i mene, ajmo za 20min
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam poseban :D Dosta OT, možda nabavim Grid u sljedećih par dana pa se pridružim, ali čisto sumnjam, treba počet učit za kolokvije :D
|
evo igrali smo danas
tko je zainteresiran danas za 22:30 ? bilo bi dobro da nas se što više skupi |
Citiraj:
1. Buger 2. Keyser Söze |
Molim upute kak spojit Grid i Hamachi :D
U Hamachiju (prvi put ga koristim) mi pise da sam spojen na prije navedeni server (GRID PCE), e sad..kak se u igri povezat? Može kratki tutorial? :D + Jel treba u igri podesit name i slicno ili je dovoljno u Hamaciju napisati nickname? Nadam se da cemo se uskoro sresti na asfaltu :D |
ovako:
igramo online na private potrebno je instalirati 1.2 patch, uglavnom, komuniciramo preko hamachija, u biti hamachi nam i nije potreban xD |
Citiraj:
Ovaj private me zbunjuje.. imam ONLINE i LAN..za ONLINE mi treba acc, a za LAN mi pise dal se ocu spojit na neki sisn ili napraviti novi. Isto tako, u Hamachiju mi ne radi Ping i Chat..e sad, il ste svi offline ili je to problem kod ove non-com. verzije... |
kreiraj online acc...
|
napravio sam private session. Svi su dobrodosli.
Pass je: pce ne treba vam hamachi. multiplayer-online-private session i naci cete me pod imenom kizo |
odigrali, bilo je super
Keyser i Kizo rasturaju... :) danas bi mogli opet razbaciti ;) |
skupilo se bas dobrih igrača. jedva cekam sutra..erm danas :D
|
uh, nisam pratio, bas sam se mogo pridruzit :(
damn. Sta se igralo? le mans ili? |
ma sve od fristajlo :D nadalje nekak najvise japan series (citaj: skyline :D)
|
Citiraj:
Mogli bi sutra bacit koju, LaMans i Skyline KLASA :D |
Da,da, bilo je dobro. Al ovi kajzer drifta...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego večeras bi mogla koja partija ... kakav championship s više krugova možda? |
naravno idealka oko 22h mada mozda moze i prije. bacite pm ili ovdje obavjest :D
|
I ja bi :)
|
ima li netko sada za grid malo? :D
|
mogo bi i ja s vama večeras odigrat,nisam igro od kad je stara ekipa igral,juger,neo i ostali.
|
mogli bi danas u 22h
|
I ja sam ZA
ocekujte da uvjek selectam Japan :D :lol2: Vidim svi hvale Kysera, moram ga u driftu razvalit :D , sad mi se jos vise igra |
server je pokrenut
sve je isto kao i jučer, dakle pass: pce |
ja sam ON
EDIT: ne vidim session, koje je ime?? demetrius, igramo online, ne preko hamachija.. |
dam itttt,unable to conect to session,koja je mreža na hamachiju?'
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:44. |