![]() |
Citiraj:
Sve se temelji od toga koliko ce ti se smilovat veci igraci (Msan, Asbis...itd) i ponuditi bolji rabat. Cesto je meni (kao trgovcu) isplativije kupiti od MagazinRs-a nesto nego uzimat od dobavljaca. Zalosno i istinito. Samo nek se granice otvore, dolaskom EU skidat ce svi oni gace. |
Citiraj:
|
Citiraj:
tnx ! |
Citiraj:
7743+387,15(marza 5%)+1869,85(pdv 23%) = 10.000kn Vidis li iznos marze i kuzis li matematiku. Dosta offtopica. |
mene zanima sliejdece... priajtelj mi ima neku tvrtku i ja bi preko njeg auzeo komp (navodno on ima neke popuste) dosad je on tako kupovo preko msana, ali gledao sam im ponudu i nije nikaka, nema pola komponenti koje bih ja htio.. e sad me zanima dali reicmo ADM ima tu opciju kupnje preko tvrtke i ako ima dali bi to bilo jeftinije il ne znam kak to ide..
hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da si ga odbije ? |
Citiraj:
jel ima novosti kod tebe?evo i moje je sad 2 tjedna i nista jos |
Citiraj:
|
ja nisam.poslao sam im mail da imam problem sa HDD,sve poslikao i oni rekli da im ga posaljem i da ce reklamirat.poslao i nista jos.
|
Citiraj:
eee tooo.. dal da si odma odbijem pdv? |
Lijepo ti sebi izračunaj kolko dođe bez pdv-a i s tolko novca dođi u dućan :care:
|
Citiraj:
preko kojeg bi kupio. |
imam jedno pitanje za reklamaciju
naime od prijatelja je riknula 5870,iz adma su ga zvali i vele da su mu zamjenili za 6870... jel to korektno ili bi se trebao buniti? |
Ekvivalent bi bila HD6950 1GB, što i sam znaš.
|
Pa dobro, HD6870 je malo sporija, a HD6950 malo brža.. mogao je proći bolje, ali opet je zamjena koliko-toliko korektna.
Ja bi ih prije molio da mi daju MSI GTX560... čini mi se bolja od stock HD6870, ali to je već neki drugi par opanaka. :D |
ipak su mu iz adma zamjenili za sapphire 6950 1gb nakon sto je rekao da ne bi prihvatio zamjenu na moju sugestiju,zbilja korektno od amda...svaka cast
|
danas 26.dan da sam im poslao HDD na reklamciju jos nista.u e mailu su rekli da ce ga poslat distributeru.
koliki je najveci rok do kojeg mogu čekati? |
Citiraj:
|
Nedavno sam bio u ADM-u i mogu reći da je osoblje zbilja ljubazno i paze što rade. Ovaj prodavač na kojeg sam ja naletio je bio zbilja ljubazan i što god sam ga pitao, znao je odgovor i nisam ni u kojem trenutku pomislio da bi me mogao pokrasti. Došao sam tamo da provjerim cijene nekih komponenti i pitam neka pitanja.
|
evo stigao mi danas eksterni HDD sa reklamcije.
ja sam kupio my book elite 1tb u vrijednosti 800 kn reklamirali mi my book essential 1tb u vrijednosti 590kn! morao sam ja platiti dostavu! |
Zašto? To je njihova obaveza. Ja ga ne bi zaprimio.
|
|
da hvala Vam vidio sam to sve i sve to znam ali neda mi se sa time zahebavat i nemam vremena bas.a taj mi disk ni netreba i vec sam ga sibnio na trznicu.
ali eto napisao sam nek se zna.odsad kod njih budem uzimao samo laptope jer mi se drugo nista ne isplati i necu se vise zajebat i cicijat za 100 kn spram lokalnih trgovina. |
I meni su danas poslali novi WD disk.Takodjer sam morao platiti overseas. Svaka cast,ne da mi se zajebavati sa inspektoratom,ali ovo ce debelo utjecati na daljnju kupovinu kod njih.
|
Kaj se nemrete dogovoriti da bude preuzimanje robe s reklamacije u njihovim prostorima? :)
|
niste trebali prihvatit to.... trebaliste ste u vrijednosti od 800kn dobiti proizvod.
|
Nije cijela RH u Zagrebu :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |