PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   HT (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=79)
-   -   MaxTV - pitanja (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81738)

tor 08.09.2010. 12:31

Nekad se to moglo, znam da sam preko noći gasio kad sam htio veći dl.
glista - ne kužim kako tebi to i dalje radi? Nisam siguran jesu li to na centralama napravili ili u FW ovih novih modema? Koji ti modem imaš?

microsoft66 08.09.2010. 13:00

ma to nema veze.meni radio neradio adsl dl je uvijek 420kb/s

glista 08.09.2010. 20:08

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1725956)
Kak misliš ugasiš maxtv? Na daljenskom ili iz struje? Bilo bi ljepo da mi prek noći radi na 8megabita :D:D

na daljinskom. i onda mi ide i preko 8 megabita. tak je od prvog dana do danas i to je jedan od razloga zašto i dalje trpim t-com i zašto im plaćam pretplatu za fiksni telefon kojeg uopće nemam niti ne koristim

ok, nadokandi to sve firma preko t-mobila, ali to se vodi pod poslovne troškove

@tor
mislim da to nema veze s modemom, iako su me neki dan iz t-coma zvali da mi nude novu terminalnu opremu za 1 kn ili tak neš, ali ja ostajem na starom žičanom d-linku i sve radi pic-pic i max tv i net

tor 08.09.2010. 20:10

Koji modem?

Jelc 08.09.2010. 21:00

Citiraj:

Autor tor (Post 1726471)
Koji modem?

Citiraj:

na starom žičanom d-linku
:D

danc00 08.09.2010. 21:06

Znači to je do modema...imam ja neki stari modem(d-link onaj prvi koji se dobival prije par godina), budem videl ak ima izlaz za TV pa budem isprobal prek njega...

Jelc 08.09.2010. 21:49

Dok sam imao d-link vulgaris net mi je delal ili na oko 370-80 ili je vlekel do 700, ovisno o dobu dana.
maxtv nisam gasio nikad, router je delao u bridge modu.

Od kad sam stavio MPT neće preko 500 i to drži cijeli dan.
Pa si ti misli:D

tor 08.09.2010. 21:57

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1726516)
:D

dodao je kasnije, kaj skačeš :D

nino 08.09.2010. 22:01

Nije :D

glista 09.09.2010. 08:42

e, a jesu vama (koji imate samo osnovni paket) nestali ovi novi programi i oni stari koji su pretumbacijom završili u paketima?

h3lld 09.09.2010. 16:14

do 1.10 svi imaju prosireni paket ... ama bas svi...

crocro25 09.09.2010. 16:31

Ja ugasim maxtv i istekam ga iz routera,struje,sve i imam adsl preko 9mbpas, nekad zna do 15mbps doci ali to ne traje dugo,max 20min nakon istekavanja , onda opet bude 4,95kbps itd.
Lokacija sisak, topolovac, udaljenost cca 100m od cvorista, nakon 4 poziva da porpave speed jer mi je bio ispod 2mbps kad je maxtv radio dihgli su sve na max, pa kad ne palim maxtv onda je skoro konstantno 5mbps dok mi zna kako sam vec napisao onak skocit i trajat 20tak min i do 15mbps, nist posebno ali kad pogledate da za 5min skinete 700mb tom brzinom,itekako pomaze ponekad xd

glista 09.09.2010. 16:41

Citiraj:

Autor h3lld (Post 1727184)
do 1.10 svi imaju prosireni paket ... ama bas svi...

taman kad čovjek pomisli....

h3lld 09.09.2010. 16:45

gle, do 1.10 svi imaju i novi i stari korisnici kao gratis, osnovni prosireni i sportski, nakon 1.10 tko nece uzeti to njemu se micu ti kanali, ako sam dobro procitao ostat ce sportklub+, eurosport1,2 i dsf ... ostali se micu ... a za prosireni paket, mice se scifi, tv1000, viasat paket i jos nest glupo, nije vrijedna spomeno i jos jedan kanal sa 9xx predznakom ...

glista 10.09.2010. 20:15

Citiraj:

Autor h3lld (Post 1727204)
gle, do 1.10 svi imaju i novi i stari korisnici kao gratis, osnovni prosireni i sportski, nakon 1.10 tko nece uzeti to njemu se micu ti kanali, ako sam dobro procitao ostat ce sportklub+, eurosport1,2 i dsf ... ostali se micu ... a za prosireni paket, mice se scifi, tv1000, viasat paket i jos nest glupo, nije vrijedna spomeno i jos jedan kanal sa 9xx predznakom ...

pa da, velim, taman kad čovjek pomisli da su mi greškom ostali shvati da ipak nisu......

neću uzimati nikakve dodatne pakete

Matija ZG 20.09.2010. 23:24

Jednopitanje koji kabel Cat5 il Cat 5e ?

I jos jedno pitanje , imam Lg Plazmu i Lg kucno kino , sad kako spojiti to sve a da mi se zuvk reproducira preko kucnog kina na MaxTV-u ?

coconut 21.09.2010. 08:03

Kabel? Isti qrac koji god uzmeš.

CroScorpio 23.09.2010. 21:45

ej može pitanje...mislim uzet max tv...pa me zanima taj prijemnik recimo dali ima na prijemniku nekakv scart ili nešto gdje se može spojiti još dodatni uređaj npr DVD recorder :fiju: i kad se recimo u videoteci kupi film jel se on da prenjeti na dvd medij ;)

acer 23.09.2010. 23:15

Ima scart,ali ovo sto si ti naumio nece ti raditi zbog DRM zastite koja je integrirana u uslugu tako da to mozes zaboraviti.
Moze se snimati ali ne onako kako si ti zamislio.

h3lld 23.09.2010. 23:57

Citiraj:

Autor Matija ZG (Post 1735182)
Jednopitanje koji kabel Cat5 il Cat 5e ?

I jos jedno pitanje , imam Lg Plazmu i Lg kucno kino , sad kako spojiti to sve a da mi se zuvk reproducira preko kucnog kina na MaxTV-u ?

spoji sa hdmi kablom STB sa tvom, a za optickim kablom kucno kino s STBom, meni je tako jedno vrijeme bilo spojeno, dok nisam spojio optiku s kompom, uglavnom, radi ko sisa, sad mi je spojeno sa činčevima na kućno kino, a hdmi na tv i isto radi ok, jer ionak nema 5.1 kanala na telki

Citiraj:

Autor CroScorpio (Post 1737583)
ej može pitanje...mislim uzet max tv...pa me zanima taj prijemnik recimo dali ima na prijemniku nekakv scart ili nešto gdje se može spojiti još dodatni uređaj npr DVD recorder :fiju: i kad se recimo u videoteci kupi film jel se on da prenjeti na dvd medij ;)

samo VHS, kao sto je kolega rekao makrovizija ili neki slican sustav je gore, slicno kao kablovska pa se ne moze nista digitalno snimati...

Bluzer 25.10.2010. 23:45

Pretprošli petak zatražim HD uslugu jer mi je linija bez ikakvih gubitaka, može potjerati 24mbit bez problema i kažu mi da će biti aktivirano u toku 24-48 sati.

Zovem ovaj petak i pitam ih šta je sa tim, zašto mi nije aktivirano... Kažu, mi taj nalog uopće nemamo, evo napravit ćemo novi. Naravno, još uvijek nemam ništa.

WTF? T-Com je brižan i ne da mi da trošim više para?

olly 28.10.2010. 13:05

max tv= 65 kuna treba dodatno platit sportske kanale??

pa pitam se sta je u onih 65 prvotnih osnovnih..

MadBoY 28.10.2010. 23:22

http://www.t-com.hr/privatni/televiz...ovni_extra.asp

Adriatic 30.10.2010. 15:03

cijeli dan mi se smrzava slika, jel još kome

jaZey 05.11.2010. 14:12

Imam ovaj extender daljinskog
http://www.sparky-uk.com/one-for-all...1100-133-p.asp
i nikako ga ne mogu uterat da radi sa max tv-om, od starog stb-a mi je ostao
daljinski, kompozitni kabel je provucen u drugu prostoriju gdje se max gleda na projektoru pa sam stari daljinski
mislio koristit da mi kroz zid mjenja programe,
extender funkcionira na nacin da se "oko" zaljepi na IR senzor na stb-u,
umjesto jedne baterije se stavi ir transformer i to bi kao trebalo
pretvarat signal u RF te mjenjat programe itd.

Dal max ima neki posebni signal pa to ne radi il je nesto trece posredi

Iskustva?

zivac 09.11.2010. 11:53

MAXtv - krsenje ugovorne obveze od strane T-coma

Imam jedno zanimljivo pitanje oko spora koji traje 2 dana izmedu mene i T-coma. Naime ja sam se pretplatio na njihov Plus Paket prije par mjeseci i potpisao ugovornu obvezu na 6 mjeseci. U tom paketu nalazio se Sportklub+ koji je bio iskljucivi i jedini razlog zasto sam uzeo kompletan paket (prijenos Engleske premier lige).

No kako je nedavno doslo do promjena u njihovom sustavu oni su napravili novi Sportski paket u koji su uvrstili Sportklub+ koji se prvotno nalazio u Plus Paketu. Ja više nemam Sportklub+ ali mi je ostala pretplata koju mi prijete ako ukinem da cu morati placati penale do isteka ugovorne obaveze.

Kako je moguce ako se netko pretplati na njihov paket u kojem jasno stoji popis kanala koje dobivam za tu uslugu da mi odjednom ukinu sve sportske kanale u tom paketu i presele ih na novi Sportski paket a meni ostave pretplatu i ugovornu obavezu nepromjenjenu i bez mogućnosti bilo kakvog prelaska.

Da li je ovo kršenje ugovorne obveze od strane T-coma za sudsku tuzbu jer ja se osjecam kao da su mi ozbiljno narusena moja prava kao kupca njihovih usluga. Ima li netko na forumu tko mi moze pomoci po tom pitanju i zanima me opcenito misljenje ljudi sta najpametnije napraviti u ovom slucaju jer se osjecam u najmanju ruku prevarenim.

Hvala

V.I.P 09.11.2010. 12:10

nazovi potrosacki kod ili ti ga udrugu potrosaca.. nemoj ih nista moliti ako su ti se tako objasnili

tor 09.11.2010. 12:16

Iskreno, mislim da si najjednostavnijim riječnikom rečeno - popušio. Možda tu ima netko od pravnika pa ti može nešto pametno savjetovati, no poznajući naše zakonodavstvo i t-com, vjerojatno su se osigurali po tom pitanju i moš se slikat. Mislim da bi prije nešto uspio napraviti nastupom, popisao sam to to i to, vi sad to ukinuli s ovim novim paketima, jel postoji šansa da se nešto napravi u moju korist - bla, bla, bla.

zivac 09.11.2010. 12:22

uopce nisam pametan jer ovo sta su napravili stvarno nemogu opisati kulturnim rijecnikom, imao sam mnoga losa iskustva s t-comom ali obicno svojom greskom, ali ovo sta su sada napravili je vrhunac preko kojeg jednostavno nemogu preci

V.I.P 09.11.2010. 12:30

tor
on je potpisao ugovor sa njima prije nego su izmjenili tarifu tako da je on osiguran i oni njemu moraju isporuciti to sto on placa . to je kraj price..
ja da sam na tvom mjestu nebi im popustio niti malo..ovako ionako su cigani i samo monopol drze di god stignu..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:48.