![]() |
Citiraj:
i nisam momak, tek toliko da se zna.... šalu na stranu, sviđa mi se ovaj mob: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...re-white/d401/ to imaju u sklopu one "šokantno dobre ponude" za 99 kn mjesecno kroz 2 godine.... pa sad molim nekog za dobar i istinit savjet... isplati li se to dvogodisnje robije i tih para? kakva je kvaliteta tog uređaja? hvala... edit: bitno mi je da mob ima prostran ekran, dobru kameru, izdrzljivu bateriju, kvalitetnu izradu.... da ima sto manje rupa u koje ce se zavlaciti smece i prasina i da nema fizicke tipke za navigaciju |
Pročitaj malo temu u rikverc paš vidit koliko sam ih ja popljuvao i na kraju otišao od njih. Ja sam zadnji koji bi ih branio, vjeruj mi ;)
Ponuda mobova im je očajna. A ove za koje pitaš, to su low end uređaji. Fizički su kvalitetni, ali pitanje je zadovoljavaju li tvoje potrebe. |
Druže imaju ti LG optimus G sa IPS ekranom, IPS :D
|
Citiraj:
|
il za 350 eura u Nemačkoj otključan:)
A na tržnici za 3300kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam recimo nakon 14g pretplate kod tmobilea prešao ladno na tele2 baš zbog toga. Em je G bolji uređaj od Z-a, em sam po pitanju same tarife profitirao, tako da u mom slučaju nije bilo potrebe za razmišljanjem (cijena uređaja me nije smarala, imao sam na probi i S4, i One, i Z i optimus G), nego čista tarifa i što dobijem za svoju lovu svaki mjesec. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato sam i prešao kod ovce, revolucija po 135 kn, gore navedoh već odnos uloženog i dobivenog u odnosu na 225kn tarifu kod tscuma, te mob koji mi paše po također odgovarajućoj cijeni, i super. Tu i tam naletim na neke čudne zone sa mrežnim (ne)pokrićem, ali generalno sam prezadovoljan dobivenim u odnosu na cijenu. |
Jedno je sigurno - telefoni su preskupi. Već vidim da za 2 godine neću moć kupit bolji phine, a kamoli.ovakav flagship za 1500kn. Bit će ili eu refurbished ili kina. Da nije uletila ova xperia, bilo bi to već i ove godine, tako da sam sad miran.
|
Ma to nije normalno više. Ja sam još na Smart 100 tarifi uz koju sam uzeo Xperiu nea :). Jedina stvar koja me muči je interna pohrana tak da ću možda za par mjeseci bit prisiljen ić na nešt novo, jedini problem je što se neki normalni uređaj u tele 2 više ne može nać po nižoj tarifi, a preplavili sa ovim low end ponudama, mislim nije ovaj neo nešto visoko al opet :(. Najbolja mi je fora to novo: i uređaj otplaćujete na 24 mjeseca ... još će prestigio doć u obzir :D.
|
Naruči boli glava Kineza za 300$ i uzmi samo pretplatu bez tih dodatnih novčića za otkup mobitela.
|
Može mi tko od ekipe, tko je kupovao Optimus G (isključivo u Tele 2 centru, ne u AloAlo) reć, dal je otključan ili zaključan ?
|
Citiraj:
|
na pretplati sam....
to znaci da svoju potrosnju mogu doznati tek nakon 5. u mjesecu.... mnogo debilno i iritantno.. no sto je sa onom "moj tele2“ stranicom? hocu li, ako se tamo registriram, moci vidjeti potrosnju bez obzira na ovo ogranicenje? hvala! |
Citiraj:
|
Kome i gdje se zaliti na njihovu NEuslugu? Znaci potez vk-zu mi pali roaming a kraj mene kolega na tmobile ima 3g. Da ne pricam o stalnom pucanji poziva kao i to da ne cujem sugovornika?
|
Citiraj:
|
Ista stvar,plaza Umag,Tomato 3G full signal,meni roaming i ne moze naci Tele2.
Za propucati se. |
Citiraj:
|
Pa jel ima nešto slično kod drugih na bonove, jer ne vidim neku konkurenciju SMART35 tarifi kod TELE2 na bonovima ? 1000minuta i 1000MB (0 SMS koje ionako ne šaljem) za 35kn mjesečno s time da mi je uspostava poziva 29lp. Tak da realno ne potrošim 50kn mjesečno...
|
Citiraj:
|
Nacionalni roaming se tak i tak ne plaća, pitah nedavno u jednoj debati sa djelatnicima tele2, tako da switch to tmobile odašiljače ftw :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš sam neki dan gledao i cijene vanjskog internet roaminga jer uskoro putujem u Francusku. Mislim da je 5.95 kn za 100 kB, a obračunska jedinica je spajanje. Taj dio je nakon ulaska u EU ostao isti jer se jako dobro sjećam kako je lova iscurila dok sam u Mađarskoj desetak puta uključio net da mi se sateliti brže pronađu za GPS. Deset spajanja - 60-ak kn EDIT: Ipak se nešto promijenilo: 4,26 kn/MB, obračunska jedinica 1 kB Ajde, neće me oderati ovaj put |
Citiraj:
Nije skuplji, bar tako oni tvrde - 'Napominjemo, u slučaju kada izgubite pokrivenost Tele2 signalom Vaš uređaj može se spojiti i na mrežu T-mobile, što za Vas neće generirati dodatne troškove. To konkretno znači da, ukoliko Vam mreža Tele2 nije ponuđena, možete odabrati mrežu T-mobile, što će Vam omogućiti telefoniranje bez dodatnih troškova i korištenje prijenosa podataka na 2G signalu.". Prerano sam se poveselio, znači od 3g-a ništa :(, ali eto bar je 2g besplatan :) Baš sam sad probao ručno odabrati tmobile 3g mrežu, i ne može se spojiti uopće na nju, znači onemogućena je tak i tak, 2g radi sve normalno. |
Dobre informacije, hvala.
Zadnji put sam proveo 45min na autocesti bez signala proklinjući Tele2 :D |
Rješenje ti je vrlo jednostavno - promijeni ISP.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |