![]() |
Odigrao single player , dojam dobar , lijepo je malo bez WW2 , dakle malo moderna oruzja , misije su zanimljive jer je atmosfera dobra ali sve je to danas u igrama stereotipno previse postalo - uhvati onog , ubij ovog , nadji bombu .... , osobno ona sa pucanjem iz ac-130 mi je odlicna kao i ona sa cernobilom , malo mi islo na zivce ono umiranje sa amerom nakon nukl. eksplozije , i na kraju na onom mostu . U odnosu na dvojku ovo mi je definitvno bolje , ali nije mi bolja od jedinice , ali to je sve stvar ukusa ( isto tako mi je moh airborne ostavio bolji dojam od cod 4 ) . Uglavnom , vrijedi odigrati apsolutno
|
Citiraj:
|
i ja odigrao... ona mapa sa černobilom...savršeno
patim totalno na stealth i favorit oružije je uvijek sniper,tako da me taj dio oduševio. Sve u svemu 7.5/10 ukupni dojam--vrijedi odigrati...a sad se bacam na MP :) |
Evo i ja je prešo. Rijetko koju sam igru ovako odigro s užitkom. Preporuka svima!
|
x1950gt PROBLEM
Ovako,ljudi da vam kazem
bili ste u pravu da mi procesor ne izvlaci niti 50% od x1950gt jer jucer sam overclocka procesor na 2.8 mhz(2.4) i imam 40-50 fps-a vise u cod2 a u cod4 malo manje. Mislim da nema druge nego nac procesor 3.4,posto neman dual core i trebalo bi radit dovoljno da me zadovolji bar zasad... Hvala vamo puno na pomoći!! |
Da i ja velim koju o igri....:kafa:
Bio sam jedan od onih skeptika koji su bili protiv modernih ratova. Zamislite ovaj engine i grafiku u WWII tematici.... :eek: Bojao sam se da će biti shit igra kad sam čuo da možeš pucati kroz zidove, najava pekova mi se uopče nije sviđala. :baad: Igram SP i MP usporedo. Pošto nemam vremena da odigram igru u 4-5 sati zbog obaveza meni SP ne izgleda prekratak ali znam da relativno je kratak – treba znati da se na igri radilo dvije godine a recimo EA koji je puno veči od IW-a napravio je puno krači MOH:A – sve je to relativno kod novih igara – vjerovatno bi im trebalo 4-5 godina da naprave SP igru duple ili veče dužine igranja... Nego SP me je oduševio – super radnja, grafika, sve... I meni je dio u Černobilu najbolji.:goood: MP – kako imam malo vremena – malo po malo otkrivam sve mogučnosti – za rankove ću trebat mjesece da ih napucam. Svejedno mi se i MP sviđa – činjenica da postoji puno fora/pekova nije mi takav problem ali i to se može kontrolirati – isključivati/uključivati na serveru. Malo po malo doći će i modovi. Mape nisam još do kraja upoznao – ni one koje sam igrao pa o tome ne znam puno iako neke stvarno izgledaju premale. Ali doći će i custom mape pa udri brigu na veselje.:D Zaključno – igra me nije razočarala makar ima nekih bugova koje će trebat popravit – vidim da su prvi več popravili – nadam se da će se takav suport nastaviti. I jedan prigovor – kao veliki ljubitelj CTF-a zamjeram im što to nije krenulo sa igrom ali se nadam da će ispuniti obečenje da će ga napraviti i ubaciti...:nono: 939 AMD X2 3800+, giga rama, X1900XT – ništa klokano – na mediumu sve leti glatko sa 60-90 FPS-ova. MM A.K.A 1oo1 NooB |
Igra je odlično optimizirana,sve mi je na max,1680x1050,a FPS ne pada ispod 80...kad je najkritičnije padne na 50...a većinu vremena je na 100+
ovo bi trebalo raditi i na starijim konfama tipa 9600XT,barton nekakav...itd |
igra mi je fakat ok ali je isto tako fakat too short..... odigrao je kroz 3 dana....... definitivna preporuka..... mozda se bacim u mp vode ali dok dodje "flet rejt" :)
|
Dajte mi recite Vi koji ste instalirali Patch da li je bilo kakvih problema i da li ste izgubili rankove.
Ja sam dva puta sa lvl17 pao na nulu i treći put idem iz početka. Sad sam lvl24. Razlog gubitka neznam. Nisam dirao nick, key niti postavke. |
ja sam stavio patch i normalno sve radi, a rankove ne gubim
|
Citiraj:
|
Onda ću i ja probat, ali ako izgubim lvl 25 napravit ću UNINSTAL.
|
inace, mozes uzet i od nekog drugog rank, samo skopiras nesto njegovo (neznam sto jer me ne zanima, ali sam cuo da se moze) i upises njegov key =)
|
Instalirao i počeo igrati.Igra je super nakon godinu dana malo pucačine meni super.Prelazim sp i da vas pitam.Pošto furam na thinkpadu t60 svako malo zbog harda mi se igra zamrzne na kojih 10-30 sekundi ovisi i vidim po hardu tako jer ima neke pomoći ili?
|
Citiraj:
imam sate i sate (ma prije tjedne i tjedne) halanja cod2, sad imam prek deset sati halanja cod4 (nemam previše vremena pa odtud ova skromna brojka). A nisam, ni najvjerojatnije necu prec singleplayer kampanju ni jedne ni druge igrice. samo deri po MP. nema veceg gušta od tamanjenja pravih igrača, :Machineg::DualWiel::rambo: što prije se baci na MP i kad se jednom navuces dok izadje cod5 nece te ni zanimat kolko traje SP |
ja jos nisam pokrenuo SP, ali zato uredno kokam Amdejca i Fischera online :p
predobra mi je igrica :) |
hahahah, aj pogledaj jos jednom ko koka bolje :D:P
http://img138.imageshack.us/img138/2091/shot0002oz0.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja imam amd athlon 64 3700+ radi na 2.2 ghz ,1256 rama i HD 2600XT i leti cod4 kao lud , ispod 100 fps rijetko na 1280x1024 ništa clockano |
da, da, ja uletim na kraju, i onda ispadneš faca :p
stavi onda ovo :p http://max-save.org/viewer.php?id=68005shot0001.jpg |
Citiraj:
meni je ovaj komp i "Moje računalo" sastrane i prosječno mi je 55 fps-a???? :stoopid: de mi reci kako su ti ostali "detalji" namješteni??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako misliš da će metak od one tvoje puškice probiti moju pancirku i salo prevario si se. Najbolje oružje za kempera na COD4 je Šarac 12,7mm, 2xRPG ili 2xmine plus kao slučajno ispadanje bombe kad me ubiju. :D Dođi na server da ti uzmem mjeru. :chears: Isus i Fischer su već osjetili snagu mitraljeza. :D |
čini mi se da je igra super optmizirana, 4xAA, sve ostalo mi ej na max koliko igra dopušta, npr. nije mi jasno kako model detail nemože ići iznad normal?
inače igra mi se u otvorenom prostoru vrti na nekih 20(jako jako rijetko)-35FPS-a, a prosjek je nekih 35-40fps, sve u svemu za mene nema trzanja i meni je ovo više nego igrivo, reza je 1280x1024 |
Server full već pola sata :(
|
ja sam sada igrao na zečekima, lijepo se igra... ali ja čekam dragunova :D
|
Za one koji ne stanu na zajčekov server ima jedan prazan na: 213.149.249.53:28960
Popuni se tek navečer. Vidim da se navečer skupe neki španjolci ili sl., ali nemaju pojma pa ih možete napucavati do mile volje. :D Dobro je da server ne vrti samo SD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo ide pod favourites u xfire-u :lol2: može netko ponoviti IP servera rabbit klana?? :chears: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |