![]() |
Igra podrzava samo Xbox kontroler, za svako sejvanje se treba spajati online ... :care: sta nas jos ceka samo bog zna
EDIT, i onda im se srusu serveri jer previse se ljudi pokusava logirati ... = nema sejvanja .... eh sad mi se vraca sjecanje na PS1 bez memory kartice i prelazak MGS s PS-om koji je bija upaljen 30 dana :roller: |
Citiraj:
Zanimljivo da kod benchmarka CPU usage na jednojezgrenim sistemima ne dostize 100% http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378412 |
Citiraj:
i toplo ga preporučam, ili hladno ( s obzirom da ima hlađenje. lol ) drugi gamepad več mjesecima gledam sa gađenjem... |
Citiraj:
e , dal ima tko od Lijepih Naših na kraju igru ? Bero ? dal je stiglo ? |
Citiraj:
|
Jok, jos nije doso...
Ni steam verzija jos nije otkljucana :S Bit ce ovo dugih par noci i dana :D |
pa meni je drugi Logitech Rumblepad2
a viš meni recimo paše xbox raspored i precizniji je malo, i dobra fora je kaj su L2 i R2 na oprugama , pa je gušt stisnut gas... :-P |
Citiraj:
jel ikad bilo da je preopterećeno? |
za cod5 je bilo... za beta verziju...
no svejedno ak ce bit i preoptereceno ljudi ce skidat s streama ko mutavi! |
jel ima kakve šanse da preko nekog ps3 emulatora pokrenem gta4 za ps3 na pc?...
|
Citiraj:
|
pa ne postoji ti ps3 emulator..
|
Citiraj:
Al problem je u tome sto sam sad iso tamo da ju kupim i nema onog cuda da stavim u kosaricu a danas cijeli dan je bilo...Ja doma reko wtf? Jel i vama tako? Ili su za asd zatvorili prodaju dok odredjen br ljudi downloada? Damn, damn, damn :D Taman da kupim i onda ne mogu... :lol2: |
nasao sam na jednoj stranici da je to tipu uspjelo... pa probaj!
|
Citiraj:
Ovako se ljudi zale onako ces ima slideshow od igre, tj bi imo da postoji emulator :D |
pa postoji to... vidio sam na stranom forumu da su ljudi probali i da je radilo!
|
Citiraj:
|
Ja samo zbog ovog videa gajim nade da i nije tako usran port kao sta se na prvi pogled cini.
( Video - watch in high quality ) A i kada mijenja postavke, neke postavke uopce nemaju toliko ogroman utjecaj na max na poboljsanje grafike a deru performanse bez razloga. Tako da ce se sve to vjerovatno moci tweakati i podesiti optimalno :goood: |
100.000 ljudi u ovom trenutku skida piratsku verziju roflmao
ovoliku pomamu na netu za nekom igrom nikad nisam vidio u 1min se posta u prosjeku 10 komentara... zanemarite ovo, stvaran broj je puno veci lol trenutno svi na 99.9% za kojih 10min ce biti najveca navala seedera u povijesti torrenata.. a ja i dalje cekam da vise to dodje u algoritam :F |
pa naravno... uopce nema prevelike razlike u texturama na max i medium :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/show.php/247327_GTAIV.jpg
eo pa malo parite oci :P Instalira se pa cemo vidjeti.. |
ma joj, neznam cemu su svi tolko napali tu grafiku i pljuju igru da izgleda starije nego bi trebala, a šta vi svi očekujete?? da je real life grafika? da igrate film?? HALO pa nebu to tak skoro...
i svi samo tu grafiku komentirate, kao da cete igrat grafiku, igrat cete igru a ne graficke detalje... ja vjerujem da je grafika dovoljno dobra da se igra da igrati... |
Citiraj:
ajde instaliraj sto prije, pa javi !!!! |
pa samo se nadam da neće bit samo igrivo na legoland postavkama..
|
Citiraj:
|
a zaslinio sam si tipkovnicu..
|
Citiraj:
ajd da je to negdje podjednako, ali izgleda losije nego na konzolama... Citiraj:
naravno da cu to komentirati posto me to i najvise zanima grafika dodaje novu dozu realizma u ovaj zanr, pogotovo sa svojom havok fizikom koja kick ass :D |
svejedno ja i dalje ne vjerujem tim screenshotovima i vjerujem da ce to kod mene izgledat bolje... mozda sam samo nadobudan ali ne gubim nadu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:18. |