![]() |
Citiraj:
Znam da Emuji napreduju ali Emu je Emu i nikad to nece bit to. Kako igrat Warra tanka bez 5-6tank abilityja......etc. Za tik 70-100kn mj. mislim da stvarno nema mjesta dvojbi. Jednina situacija u koji stojim iza EMUa (ja sam bio u njoj ;)) je da se kao GM zgustas SOLO sa hackovima i da vidis da je recimo ragnaros 245lvl sto recimo nije bilo moguce inace..... :chears: Citiraj:
|
|
evo mi mene nakon malo manje od 2 mjeseca sto igram :-)
http://eu.wowarmory.com/character-sh...n=Ninoffmaniak btw ko got je pricao da treba doci do lv cap i onda poceti sa instancama vara se vise od 30% svog exp je tu iz instanca od lv 30 pa nadalje posto ide brze nego solo farmanje a bas nemozes odbiti ni superior iteme ... jos malo pa 70 pa cu sa skupljanjem epica poceti |
Time played?
|
17 dana u 2 mjeseca :-)
bez zurbe sa bustanjem slabijih istrazivanjem i killom vremena provedenih na aukciji moglo se i brze (btw makar 4 dana sma bio u afk :-D) |
Ja sma jedva nabro 18 dana igranja u 6 mjeseci sa mageom
|
Citiraj:
A u vezi instanci, one su isplative jedino ako imaš rested... |
Citiraj:
Citiraj:
dok nabijem sve reputacije prodjem karazan grul i gladiator set ... a o areni da ni ne pricam |
Neznam jel to zbog prvog aprila ali nemogu u WoW,naime nakon što sam stavio zadnji patch 2.4 izbaci mi poruku The file "WoW.exe"could not be found(Blizzard Updater was unable to start).Naravno radi se o orginal igri,pokušavam uči na WoW forum pa da vidim ali mi ne želi uči neznam zašt.Uglavnom jel zna netko rješit ovo?
|
Probaj prvo pokrenut repair, ak to nejde onda od nekog frenda kopiraj taj wow.exe...ak ni to nejde, reinstaliraj
|
Citiraj:
|
Patchevi bi ti trebali bit u wow folderu
|
wow verfiy
Čestitam, upravo ste osvojili najpopularniju sliku na PCE:)
http://img123.imageshack.us/img123/7...ananas2gf1.jpg |
ma lik mulja,
link na wow forum sa upozorenjem na takve 'mailove': http://forums.worldofwarcraft.com/th...sid=1&pageNo=1 |
Scammer koji traži žrtve. Neka netko što brije izbriše post.
|
Otišo si sarmu probo nisi:p
|
zanima dali je to kakvi bug ili sta jer nemogu kod warrior trainera nauciti Intercept1, tj. uopce ne postoji na listi dok intercept1,2,3,4,5 jesu?!?!?!?
|
Nije sve u grindanju.
Malo questaj, završi warrior quest za berserker stance pa ćeš moć i interceptat. |
ok, thx
|
WoW preko proxy-ja
Ovako, ja i prijatelj zelimo igrat WoW na netu, e sad postoji problem sto samo ja imam internet! Umrezeni smo velikom Wlan mrezom i sad mene zanima kako narediti postavke preko proxy-ja da i on moze igrati WoW na netu! Moze li mi netko objasnit kako?
|
pa mogu obojica igrati na istoj konekciji..
|
Da, ali ja ukljucim proxy ali nemoze samo time sto sam ga ukljucio i dao mu dopustenje da ga koristi igrat! Treba li neke postavke u wow-u ili negdje drugdje naredit?
|
treba napravit port forwarding prema njegovom kompu.
|
Jel mi mozes ukratko objasnit kako da to napravim?
|
|
Rijesio sam to na malo drugaciji nacin! Al ipak hvala!
|
Ako napišeš na koji, možda i pomogneš nekome.
|
Pa ovako namjestio sam normalno CCproxy na svom PC-u i ovaj prijatelj koji je htio samnom igrat njemu sam instalirao program free cap (socks cap). Upisao u program svoju Ip adresu i port, ubacio Wow.exe jednostavnim klikom na new application i pokrenuo ga iz tog programa i to je sve!! Mozda ovo nekome pomogne.
|
Jedino kaj tvoj comp mora biti upaljen da proxy radi, da bi friend mogao igrati ...
Ipak bitno da si riješil ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |