![]() |
Meni na FF nikako nece editirati post a dok na Operi mi radi ok. Steta kaj vise nema one brze edit opcije a bas mi je bila super i nikakve errore mi nije bacalo cak mislim i na FF.
|
Citiraj:
|
pa vise cu poluditi nemogu editirati probat cu sada ponovno napraviti edit ali bez linkova izgleda da ovi linkovi samo kenjaju pa nemogu nis...
EDIT: ovdje ga mogu napraviti a tamo nemogu neznam zasto jer mozda zato sto anpravim copy paste ili vise neznam...i s linkovima i bez njih nesljaka |
Kriva tipka :lol2:
|
e sada sam dobio lock na trznici...ali prije locka nisam uspio napisati nis osim bump!!! napisem cijelu listu sto prodajem u brz odgovor i nece pokusam edit nece...pa mi se javi opet ista greska 501 ili database error dali se nekome jos sta tako dogadja probao sam s IE, FF2, opera i na ni jednom mi nece uvijek ista greska
|
Jos jedna stvar
U zadnjih par dana dogadja mi se da kada editiram svoj post, napisem sto sam zelio dodati i kliknem Spremi promjene izbaci mi onaj "Database error" Samo meni ili jos nekom ? |
Ima više manifestacija errora kod editiranja. Nisi jedini. Ja sam par puta dobio ovo što i moonshadow i ovo što se kod tebe događa.
|
Citiraj:
|
U zadnjih par dana za edit u Operi 9.26 dobijem "Database error".
Eto, javljam informacije radi. |
Citiraj:
edit radi normalno... |
MHe, he malo zabave nikom ne škodi :D
|
Ja i dalje ne primam nijednu obavijest o praćenim temama, a PM-ovima tu i tamo, više ne nego da... :(
|
takodjer.
problemi i s mailom(dosla samo 2-3 maila iako je trebalo doci barem 20-ak ) i s RSS-om(dolazi, ali ne za sve nove teme ). |
meni sada non stop prikazuje database error dali znate kako to rijesiti ili to forum ima update pa nikome neda da editira post molim pomoc...imam topic u prodaji a svi znate kako je kada vam cijena ostane pogresna :)
|
Nije nikakav update u igri, opet neki glupi error.
|
pa jer se otprilike zna kada bi trebala zakrpa izaci...jer mislim da su je vec trebali izdati a ne ovakvu ljudi polude kao i ja kada pokusavas 100 puta za redom pa nece
|
Nemam pojma, sve informacije koje imamo od vbulletina su "uskoro izlazi" što god značilo. Mislim, mi u bazi možemo disejblati sve ove problematične funkcije no onda ostanemo bez dosta praktičnih i korisnih stvarčica. Već sad smo ostali bez quick edita i sličnih, a ove greške se ipak za sad dešavaju u relativno malom broju tak da...
|
meni isto mejlovi o obavjestima ne dolaze, zapravo dodu u 5posto slucajeva.
imam amis. znaci da je adresa, @net.amis.hr |
Citiraj:
|
Nije više stvar u konekcijama i našem serveru, već u kršenju browsera i coda foruma tak da..
|
Obavijesti mailom opet ne rade.
|
Sad bi trebalo, prebacili smo mail servere...
|
Citiraj:
Dva dana nije bilo niti jednog maila. |
Onda ipak izgleda da je bila stvar u gmailu, jbga. I on izgleda zna zasrati.
|
Imaju čudne filtere.
Nekad znaju dobru poštu staviti u neželjenu, a neke spamove nikako neće zapamtiti da su spam. Moš ih je...t. Mislim da je to Billovo maslo. :D |
Bacio čini na google a? Ma, u principu je mrak stvar, no jednostavno tu i tamo pobugari i moš ga yebat.
|
Sad radi vrhunski.
Svaka čast, imaš pivu. |
Da za sad radi, baš osvježenje nakon toliko vremena.
|
A čuj, ako se hočemo maknuti s mjesta, odnosno uvesti nove stvarčice moramo i isprobavati razne dodatke i slično. A to ne ide bez "ne radi mi ovo ili ono" tak da...
No sad je bitno da je forum na novom serveru, pa laganini možemo dalje bez problema. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |