![]() |
Nema. Doom i Doom Eternal nemaju opciju QuickSavea tj "ručnog" kako ga ti nazivaš.
|
Citiraj:
|
Trebam preporuku multiplayer pucačine u stilu Battlefield 1942 ali nešto modernije :D Trebalo bi imati raznovrsnih vozila, oružja i slično, da nije čista pucačina tipa Counter Strikea.
EDIT: Zbog konfiguracije kompova, ne mogu najnovije naslove pokretati |
Jedno praktično pitanje vezano za Steam. Vidim da ima opciju "Move game to another folder"? Jel to radi u praksi?
Npr. prebacio bi Doom na SSD dok je igram,jer mi je trenutno na HDDu. Rijetko, ali ponekad nešto doučita sa diska pa mi igra zašteka dok učitava par sekundi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemaš frke. Samo si napravi neki folder.
Ja npr na D disku imam Steam a na J disku Steam Ext :) kao extended. I sad kad mećem nove igre, pita me u koji Library želim, u D ili J. |
Citiraj:
|
Da li je Gamers gate (dobije se ključ sa Steama?) stranica legit? Mislim si kupiti Unreal kolekciju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Update: @Dalthor thnx još jednom, sve prošlo uspješno, platio, odmah dobio Steam ključ, svi Unrealovi su tu |
Citiraj:
|
Može preporuka nekakve RPG igre gdje se levela, skuplja gear, napreduje itd.
Po mogućnosti 3. ili 1. lice. Igrao: Witcher 1 i 3 Zelda - Breath of the Wild (igram trenutno) Dragon Age: Origins i Inquisition ME serijal Skyrim Fallout 3, NV i 4 AC Origins i Odyssey Outer Worlds Division 2 Kingdom Come Nešto ala Witcher ili Zelda, s dužim gameplayom i velikom open world mapom bi bilo odlično. Googlam, ništa mi pametno ne iskače. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E sad, probaj možda Elex, euro RPG, jako je janky ali definitivno ima ono nešto što te, barem mene je, tjera da ideš dalje... Svijet je odličan, detaljan i velik, neka post apokalipsa, 3 frakcije (neki ala vikinzi sa magijom i sjekirama, pa onda imaš one luđake ko iz Mad Maxa sa nekakvim puškama i drogama i na kraju neke futurističke ninja robote sa laserima i plazma mačevima :D) Uglavnom, igra je šou i na početku dosta teška jer ćeš se nabježat od raznih monstera koje ne možeš prebit ali kasnije ih svih dovedeš u red. Nije AAA naslov ali se vidi da je dosta ljubavi uloženo u njega. Ta ekipa je radila Gothic (jedan od najboljih RPG-ova ikad), Risen pa sad Elex - tako da znaju što rade. |
Hvala na ovome, nisam ni čuo za to, sviđa mi se.
|
A kaj je s witcherom 2? Nije strictly open world i kratka je igra, ali meni je OK, nije loša... :)
|
Citiraj:
Nisam u fazi igranja starijih igara, iskreno. Fali mi igra koju mogu navlačiti sljedećih mjesec-dva, ako Witcher 3 ili AC Odyssey. |
days gone
Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Uzmi neki Final Fantasy pa deri po tome. Naravno budi spreman na japanski cringe :D
Nema ničeg novog po pitanju takvih RPG-ova. |
Citiraj:
mad max ? watch dogs 2? Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Citiraj:
Ovo su više nekakve action igre s elementima RPG-a u malim postocima. Watch Dogs i Mad Max više vuku na GTA serijal nego na neki RPG. A i igrao sam obje. :D |
E, nasmijah se:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako je evolucija Geralta nekako prirodna i išla je tokom kojim i treba - nekako mi nije baš legao taj scenarij spašavanja svijeta od te apokalipse (ili odgađanje)... 1. i 2. su mi puno draže po tom pitanju - a opet kad bi me netko pitao da ocijenim 3. dao bi joj bez beda 10 - a nema šanse da je opet pokrenem... A stalkera SOC jednom godišnje s nekim novim modom pokrenem i uvijek me oduševi. |
Meni je to najbolja igra (single player) koju sam igrao, bez jebemti.
Baš planiram krenuti ponovo nakon što riješim The Last of Us 1 i 2. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |