![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
/Vidio sam freerockO i odgovorio ti/
Probao sa istom karticom VIPa na istom mjestu: Na VIPovom ZTE MF 283+ cat4 izmjereno mobitelom: www.speedtest.net/my-result/a/3298034193 www.speedtest.net/my-result/a/3295344134 Jačina sig. -73 dBm, sa dvije antene Iskra p56 Kupljen ZTE MF 286 cat6 izmjereno mobitelom: www.speedtest.net/my-result/a/3301423025 Jačina signala -90 dBm, bez antena, nađeno mjesto u dnevnom b. gdje je kod mene izmjerena dosad najveća brzina. |
Meni brzina večeras pala na 9/15, a imao sam uglavnom oko 30/24
Resitirao sam ruter (ali isto), jačina signala ista kao i prije, ista bazna stanica, ne znam što se dešava, da li je toliko zagušenje bazne stanice ili nešto treće. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav !
Pošto su mi brzina premale(prosjek 6 Mbs), šaljem Vipu prigovor na kvalitetu usluge. Mislite da ima smisla i koristi ? Svaki prijedlog za sadržaj i formu prigovora dobrodošli ...pucajte..:goood: |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Sve zbog brzine koja je u konačnici 2Mbs veće od brzine na bakru . Mogu oni nekak ograničit brzinu downa ? Teoretski ? Upload mi je konstantno prek 25 Mbs. |
Citiraj:
Opcije koje se mogu aktivirati uz Homebox Turbo (150 kn/mj) ili po novome Homebox Duo (165 kn/mj) :
OPCIJA 100 GB (30 kn mjesečno) Aktivirajte Opciju 100GB te nastavite surfati po maksimalno dostupnoj brzini i nakon spuštanja brzine na 1 Mbit/s. OPCIJA 20 GB (10 kn jednokratno) Nakon što potrošite podatkovni promet uključen u tarifu, nastavite surfati uz kupnju dodatne internet opcije 20 GB. U jednom obračunskom razdoblju opcije je moguće aktivirati neograničen broj puta. OPCIJA BRZI DAN (10 kn jednokratno) Opcija dnevnog interneta! Odlično rješenje za 24 sata neograničenog surfanja za samo 10 kn dnevno OPCIJA REGIJA (39kn mjesečno) Aktivirajte Opciju Regija i za samo 39 kn mjesečno dobivate 60 minuta prema zemljama iz regije (Albanija, BiH, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Srbija) OPCIJA MEĐUNARODNE MINUTE EU/EEA (35 kn mjesečno) Zovete li često u zemlje članice EU i EEA, a iskoristili ste uključene minute iz tarifnih modela? Odaberite opciju međunarodne minute i iskoritite 80 minuta prema zemljama EU/EEA za samo 35 kn/mj. OPCIJA MOBILNE MREŽE (20 kn mjesečno) Odaberite Opciju Mobilne mreže i razgovarajte 300 minuta prema svim mobilnim mrežama u HR |
Pozdrav,
dok čekam odgovor iz vipa , zanima me ako se na ZTE MF 283+ može ograničiti promet prikačenim uređajima - tako da klinci , buraz i ja podijelimo ovih 6 Mbs jednakomjerno ? |
Ne moze.
|
bas i nisu neke opcije, samo pare hoce...
|
Pozdrav svima
nakon 10gd fixnog interneta želio bih preči na mobilni internet(naravno kučni) razlog poznat (zbog veče brzine) dvoumim se između vip-a i tele2 pa ako tko može reči koji je bolji (neograničena brzna,promet,telefon fix,oprema) hvala. |
Zaključak koji je bolji donesi sam, ak nije teško pročitaj postove pod ta dva isp. Kod mene ja sam tia tele2 zbog gb, žene rekla ne ja želim čakulati sa materom i kćeri i uzeo Vip. Nismo svi isti. Ja da sam na tvom mjestu uzeo bi jedan i drugi na probu, da vidiš signal i ostale parametre, jednog vratiš.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A nakon 3 tjedna počela fešta....:fuming::hitthewal: |
Citiraj:
poz i sms neograničeno sve i bez uspostave poziva. Jedino što moraš kupiti posebno router jer nema na rate u toj kombinaciji. |
I šta onda svakih 5 gb slati poruku nastavi i čekati da proradi opet net i onda svaka 2 gb opet... Bolje odmah pokucni i adio
hvala momci,
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko sam shvatio covjek veli da ima govornu tarifu sa bezbroj GB u routeru i ako prikopca vulgaris telefon u router, moze ostvarivati pozive.
Naravno broj mu je onaj isti kao da je SIM i nekom mobitelu. Ako je tako, zgodno, nije lose pogotovo ako imas neku bezicnu slusalicu koja fata gdje god u kuci bio... Nezgodno je svakih 5 gb slati poruku i jedino ne znam kako to rjesava a da ne vadi SIM vanka. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |