![]() |
jel moze chieftec 750w bronze drzati 2x 280x i 1x rx470?
|
Citiraj:
|
Kako najlakse isplatit novce na devizni? na coinbase imam novce, dal da ih prebacujem drugdje?
|
Ja sam koristio Kraken za isplatu na devizni.
|
Ja sam koristio bitstamp za isplati na devizni.. uzmu ti 1$ za povlacenje novaca i banka ti uzme 1eur za transakciju i to je to..
Citiraj:
|
Jel bi valjalo ovako nešto za resetiranje preko mreže?
http://www.ebay.com/itm/Aptinex-IOT-...sAAOSw9GhYixvc |
Citiraj:
Citiraj:
Čitam da od ove godine porezna ima puni uvid u sve vrste računa i pripadajuće im transakcije. Bojim se poziva.... |
Da do pocetka ove godine.. od kako su banke duzne slati uvide u racune izbjegavam koristit banke i mjenjacnice..
Koristit cu localbitcoins kad budem trebao kesha.. :) |
A što je s onim bankomatom u ZG na kojeg se može isplaćivati direktno kešovina?
|
Provizija na bankomatu je 9-10% a porez ti je 12.5 ili 13% tak da... :lol2:
|
Citiraj:
ma ne trebam kes, trebam prebacit na devizni kako bi narucio s ebaya dio za auto... |
Koliko mi je poznato, trenutno zbog novog zakona, nitko si vise ne isplacuje na devizni. Nema smisla kad ce automatika porezne na kraju godine (ili ranije) vidjeti prihode iz inozemstva i opaliti porez na to.
Jedina opcija je neki exchange koji nudi prepaid MasterCard ili neku drugu karticu, pa s njom podizati cash sa normalnog bankomata. Naravno, i tu je provizija, ali dosta manja nego porez ili BTC bankomat. |
Citiraj:
Citiraj:
Inače i preko localbitcoinsa je neka provizija, mislim da čak isto preko 5% Citiraj:
Isplati si preko krakena jer ti je najmanja provizija, ako se ne bojiš porezne i ako nije veliki iznos :) |
Preko localbitcoinsa mozes koristit postu da ti posalju lovu.. 20000kn je max sto mozes poslat preko poste i nista ti ne sjeda na banku vec ti postar donese kuci lovu...
Takodjer mozes se naci s nekim uzivo i obavit prodaju.. I nema provizija na localbitcoins... https://localbitcoins.com/fees A ovdje pise sve kako se prodaje preko localbitcoinsa https://localbitcoins.com/guides/how-to-sell-bitcoins |
Kad smo na temi, da li netko odavdje zeli kupiti BTC i poslati cash? Moze i uzivo...
|
@Shamanix
Nisam znao da se može drugačije osim uplata na račun. Nisam vidio drugačiju opciju... A Fee nema, ali je tečaj manji pa ti to ispada par posto manje. |
Imas pociju da stavis maržu koju oces.. tak da mozes podesit +/- % od trenutne cijene na trzistu..
Tak da mozes stavit npr 10% vecu cijenu od trzisne i onda ti se cijena automatski updejta kak se trzisna cijena mijenja sa postotkom koji si ti stavio.. |
Lol citam ovaj porezni cirkus.
Malo je kasno pa možda krivo tumacim stvari ali kao mozes primit 50k kn dara godisnje :D Ne znam koliko majnate ali 50k nije lose :D Treba vidjet jel se moze to iskoristi kao argument za izbjegavanje poreza http://www.24sata.hr/news/maric-vas-...-racune-505497 |
Teško, jer je vidljivo tko uplačuje i zašto. Treba Mariću postaviti pitanje kako ide sa BTC-om :) Iako mislim da je to kao i s dionicama, znaći 12% bi trebalo biti, što u neku ruku čak i nije loše jer sam ja mislio da je 25% :)
|
Hmm pa ako lova dolazi iz mjenjacnice znaci da nije prihod.
Promijenio si valutu i to je to. Mjenjacnica je online Vjerujem da ce se naci rupa, samo da ti primarna primanja ne padnu ispod rudarenja :D |
Jel postoji koji servis gdje bi mi pare isplatili na skrill ili payoneer?
|
|
Citiraj:
lol, ova jedna xfx 280x hasha zec 310 na defaultu... al sad kad sam slozio nekak mi se neda s tim zezat...najradije bi cijeli majner prodao i kupio btc pa nek stoji.. |
To su ocito dvije... 380x nemre davati 300.
Aha 280..to vec da...one su bolje od 380 |
280x je najbolja kartica ikad :)
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Confirmed al ne za rudaču, meni bile dobre za gaymanje :p
Nuspojava je bila "poplava" rabljenih, ono dobiješ račun iz dućana, a na njemu 15-tak R9 280X Safirki i hrpa napajanja :D |
Citiraj:
osobno imam gro uplata na tekuci i nikakvih problema(njuskalo,auta,grafe,dugovi itd) to su stvari koje se ne oporezuju..isto tako npr. osoba x stavi 10 000kn na racun osobi y..ne oporezuje se najgore mozete dobit poziv da opravdate sredstva,nista posebno... |
Čekamo kraj godine, pa ćemo vidjeti :) Svakako javi kako si prošao ;)
|
Kolega dobio poziv da opravda uplate , imao je stranicu za kupovinu sa sportsdirecta. Ne znam kako će završiti ali navodno kazna za rad na crno i porez na cijeli iznos uplata. Ne samo zaradu
Poslano iz mikrovalne |
Dali se vama desava da kad radi miner i ako ga ugasite ili se srusi, kad ponovo pokrenete miner komp pocne stekat da jedva radi ili baci plavi ekran i restarta se?
To mi se desava i na nvidija i na atijevom rigu, a na mom kompu sa sli 1070 ako miner ugasim kad jednom radi i sljedeci put ga pokrenem, uopce nece vise startat miner nego stalno puca, dok ne restartam komp.. Zbog cega se to desava i ima li lijeka osim restarta svaki put kad se miner ugasi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |