![]() |
|
Jel se još nekom događa da se ne vidi sačma, kad si Tank Hunter Sentry? Ko da iz zraka pucaš, gun se uopće ne vidi :D
EDIT: Citiraj:
|
|
Fakat im se mora priznat da znaju napravit odličan trailer. Kad se sjetim prvog trailera za bf3, stvarno je bio drama. Ali nažalost više manje svaka njihova igra osim što grafički izgleda odlično gubi fun faktor unutar dva/tri mjeseca. Nadam se da će BF 2018 bit zabavniji jer koliko čujem mogao bi imat battle royal mod.
|
Šta im znači dobar trailer ako nemaju igrača. Pojele si ih battle royale igre, streameri ne streamaju više uopće BF serijal itd. EA igre traju užasno kratko, kada hype prođe gotovo je s njima.
|
Sinoć opet malo zaigrao... Igra me više frustrira nego što mi daje gust. Pričam o MP
Onda vidim level 125 igrač, pa di ja mogu biti u istom košu sa takvima. Taj valjda ima samonavođenje metke, 17 slojeva armora, i vrag zna kakve sve dodatke. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Većina takvih igrača ima mali score / min, kao i skill, no jako puno sati. Nešto je dobiveno kroz X2 experience partije, a nešto kroz squad boost, weekly zadatke, itd...
Realno, najveća njubara u dobrom squadu sa squad boostom može jako dobro napradovati, ali samo po bodovima :) Osobno sam u 70-ak sati dospio do 86. levela, a odavno sam otključao ono što mi treba. Link na profil |
Shotgun :) Klikni nježno
|
ispalti se ovo nabavljat samo radi kampanje? nisam vruć baš za MP ove igre, al kampanja bi mogla proć, ili ne? ko je prošao, dojmovi plx
|
odlicna je ali kratka
|
Citiraj:
I ammo shortage tijekom igre je konstantan pa nemoj baš sprejat metke uokolo. Sent from Mobara |
Jeli vama ovih dana malo veći ping nego inače?
|
bf1 ima dosta DLCeva, ako želim preći samo SP, dovoljan mi je običan BF1 ili ima i u DLCevima singleplayer contenta?
|
DLC samo dodaju MP stvari. Za SP nije ništa došlo.
|
tenks, još da bf1 dođe na neki popust na originu i gg
|
Uzmeš si origin access i igraš sve iz vaulta godinu dana ujedno i BF1.
|
hm vidiš to nisam znao, 4 eura mjesec dana, taman da pređem bf :D
|
A što ako već imam bf1 standard edition, jel sa originalnim acesom dobije pristupni dlcovima
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Za sada nema dlcova preko accessa.
|
Edit: Ups
|
uzeo sam revolution znači bf1 je unutra i svi dlcevi za 20 ojra na originu
sad skida bf1 70gb, dal nakon toga još treba skidat expanzije ili je sve uključeno? |
Super cijena, razmišljam o kupnji :)
|
Citiraj:
Isto taj paket sam ja uzeo prije cca mj dana isto za 19.99 :) |
sviđa mi se i sp i mp, gg
|
J sam isto uzeo nekidan, doduse na cdkeys za 19. Ok mi je, navikavam se na slaba oruzja. Al brate mili, 67 giga igra.
|
Citiraj:
https://i.imgur.com/SeYM1jc.png |
Citiraj:
|
meni je to ok igra 20€ je trenutno na akciji tako da se jako isplati uzeti....
|
Citiraj:
Prvotni download je bio 67 giga. :D:D Gledam sad i kod mene, 79,3. |
Meni je osobno preteška i preogromna mape, nemaš pojma odakle ko roka, ma bježi. Iritantno do ibera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |