![]() |
Citiraj:
|
Mogli su bar žutu opet ostaviti
|
Citiraj:
http://forums.windowscentral.com/lum...se-tested.html |
Citiraj:
|
Veselim se svemu što nisu crni ili bijeli mobiteli.
Imao cyan 820, žuta 520 mi se sviđala, ali 1020 nije. Imam bijelu 1020, i mijenjao bih je odmah za zelenu 1520 :) Šteta što je ograničena samo na US. |
Bilo koja boja samo da nije crna i bijela, dosadile mi.
|
Boje su zakon!
Nego, ono su fake renderi dok druge slike (sa iPhoneom) su zapravo McLaren koji je otkazan. Nemojte vjerovati svemu kaj vidite na netu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
MS radi na 2 mid rangera i 2 flagshipa koji bi trebali izaći sa WP10. Flagshipovi bi trebali nositi imena 940 i 940XL.
http://www.nokiapoweruser.com/two-up...two-flagships/ |
No way!:stoopid: MS radi na nasljednicima 73x, 830, 930 i 1520. Da nisam procito na NPU nebi nikad sam doso do istog zakljucka :hitthewal: /s
A o samim specsima cemo kad neki drugi igraci potvrde/opovrgnu njihove navode. Jer nebi im bilo 1. put da izmisle story. Treba skupit klikove ;) |
940 Lumia a mogući proc. 808 ili 810.. Naravno sve super, sve pet, al bojim se da bu opet, po ko zna koji put, usrali s baterijom..
|
Citiraj:
|
Ne bi im bilo prvi put da lažu, čekao sam kod njih lumiu 630.
Inače prema prvim testovima malo me kamera razočarala, izgleda da ću morati istresti više keša ako hoću i malo bolju kameru na mobitelu. |
S obzirom na cijenu od 1059 kn za takav uređaj, kamera je čudo.
|
Pa da je čudo i nije, al korak naprijed sigurno jeste.
|
Odnio 1020 jučer u Mobis na servis, danas riješena. Umro gornji mikrofon.
I onda me ekipa blijedo gleda kad kažem da imam dobra iskustva s njima. Još me frajer za pultom pita jel to nov uređaj. Gleda račun i ne vjeruje da je stara godinu dana, još mi veli da ovak očuvan nije dosad vidio i da mora napisat na nalog "bez crtice" :D |
E kad bi više ljudi tako pazilo na mobitele i ja bi rado kupovao polovne.
Koliko dobro radi WP 8.1 @ Lumia 625 Kod mene su glavne radnje surfanje, muzika i povremeno par epozoda nekakve serije. Kameru i te stvari gotovo da uopće ni ne koristim. |
Velim frajeru da pazim na mobitel kao da sam ga platio, pa se smije :D
|
A čuj, mene ti kod toga vodi logika da ću ga jednog dana iza nedjelje vjerojatno ili prodavat ili mijenjat pa si postavim pitanje u kakvom bi stanju volio da bude mobitel za slučaj da ga kupujem polovnog sam od sebe?
E da bar više ljudi tako razmišlja... P.S. Ne odmaže niti to što sa savršeno očuvanim uređajem možeš birati kupca i izbjeći "specijalce" koje lagano stjeraš u ku**c jer znaš da će zainteresiranih za dobru robu uvijek biti i da ne moraš gubiti živce s kojekakvim spodobama. Što se tiče teme, moje pitanje za L625 i dalje stoji. Na netu sam pronašao info da dobija i WP 10 u budućnosti. |
Da, dobit će W10. Planiraš li uzimati novu ili rabljenu?
Po meni su najveći nedostatci 512 MB RAM-a i kvaliteta ekrana. |
Prvi dojmovi Lumia 640 (crna):
Sve u svemu, za manje od 1.100 kn, jako dobar mobitel, trenutno best buy za WP i Android. |
Citiraj:
Jave mi se genijalci da mi nude 1500-1700 jer su eto, našli istog takvog u /umetni grad po želji/ i jer 1020 ne vrijedi više od toga. Onda mi se prije par dana javi tip koji bi ga kupio odmah, a ja ne mogu bit više rastrgan od posla i nemam u koji drugi mobitel staviti karticu. Na kraju, da mi se sad javi netko i prodam ga, ne znam što bih uopće kupio... |
Zašto ga uopće prodaješ? Šta mu fali? Nemoj s konja na magarca, nažuljat ćeš rit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Javljaju mi se samo za taj cover i nude po 200-300 kn :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je dojam kao da imaš neki maglovit screen protector preko, koji još k tome daje neki TFT efekt kako se kutevi povećavaju. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |