![]() |
Bez brige, može to Russ, evo proigrao Adams prošle sezone :D
|
Citiraj:
Jeninngs u Knicksima, niti će zaradit, niti će igrat. |
Citiraj:
|
Jennings ce vjerojatno biti backup play i dvojka cak. Kad se rose raspadne, dobit ce puno minuta.
Nisam znao da je zaza bogat covjek...kak mu se da. :D Nije uopce los za covjeka bez odraza i najvecom glavom sto sam ikad vidio. :D |
nema prijenosa danasnje tekme iz Torina?
|
Čemu čuđenje šta nema prijenosa? :D
|
pa valjda će se naći na nekom RAIunoduetrequatročinkve...
|
Citiraj:
Citiraj:
iman dojam da bi russ dogodine moga u lakerse, a sam presti u ribiciju :D |
Pa velim, Presti bi trebao odmah trejdati Russa i uzeti nešto love dok može. I ovak ne budu niš napravili, a izgubili budu godinu samo da bi nakon toga za Russa dobili - frišku figu :D
Čitam sad intervju s njim, kaže on kako su bili razmišljali ovome, imaju spreman plan, a onda u slijedećoj kaže kako će sad par dana razmisliti i onda reagirati :D :lol2: |
daj oladi vise Roberto, kako nisi sam sebi smijesan vec. Lebronu se trebas klanjati sto je sve lik napravio. ok "not 1-2-6" je bilo glupo jer u sportu treba imati i srece, ali covjek je dokazao na terenu (cak i hejterima poput tebe) da je najbolji...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Može, čim ti oladiš s fenbojizmom :D Ako nisi shvatio, nisam baš LBJ hejter, više ga hejtam radi tebe, jer bzvz ljubomorno i uvrijeđeno pljuješ po Curryu :) Nisam ni GSW/Curry fan ali treba respektirati i to što je taj rahitični žgoljavac postigao, a da su mu prije svega par godina govorili da nije za ovu ligu. Ne trebam se ja ništa LBJ-u klanjat, to prepuštam fanbojima :) |
pa curry je gotov. kraj...the end. pogledaj kako je odigrao finala i kakav igrac mu je trebao doci da nesto napravi dalje :)
Realno, njemu ne treba takav igrač, i bez Duranta su drugu godinu za redom bili u finalu, a na kraju je doslovce jedna lopta presudila. I bez njega bi mogli dohvatiti još koji naslov.
Problem je s ozljedama - Curry je u 7 sezona imao sam dvije ili tri bez ozljeda, fizički je slabije konstitucije, krhki zglobovi i to je najveći problem s njim. Još kad se poklopi da i netko drugi ne igra (recimo Green i Bogut). Da nije imao ozljedu u PO, sumnjam da bi tako loše izgledao u finalu. I u polufinalu je oscilirao i nije bio pravi. On ne može biti gotov nikako osim zbog ozljeda, tek je ušao u prime. Dugoročno je GSW ovime osigurao dobru gledanost i zaradu, i ostanak u vrhu godinama. A naslove im nitko ne garantira, najmanje luzer KD. I LBJ je sa super momčadi imao 2/4. Trebat će to sve uklopiti i posložiti, a zaista nisam siguran kako će njihova obrana izgledati, sad će dvojicu morati skrivati :D Šteta, ja sam se nadao da će u Boston da donese malo ravnoteže, ali dečko je izabrao opciju ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. I time samo potvrdio da je luzer. |
Citiraj:
kad malo bolje razmislim, ni stil igre im ni tad nije bia nista drugaciji :D |
Pa je, isti je stil igre, ali to je bio tek početak, dolazili su sve bolji igrači, a i to uglavnom preko drafta. Primjer dobro složene momčadi i kvalitetnog GM-a.
West je executive legenda. Složio je Lakerse osamdesetih, i one s početka ovog milenija, zamjenom Divac - Bryant. I ova momčad GSW je njegovo djelo, a očito je i kod KDove odluke imao ključnu ulogu. Gledanost je kriva riječ, mislio sam na malo širu sliku. |
|
|
Losa tekma, 35:35 poluvrijeme, Babo 19
|
Francuzi prenose na Canal+ sport kao trebala bi biti 720p kvaliteta.
Arenavision 19 ili 20 (Kodi) Puno promašenih otvorenih šuteva i jednih i drugih. Italijancici puno bolji u skoku. Baš gledam highligtse u poluvremenu. Francuzi su se dobro namučili da dobiju domaćina u Manili. Neka 2 Filipinca, oba dva skupa su visoki 2,16m ubili ih tricama i ulazima. |
di su nabavili ove obruce, nabijaju katastrofalno.
|
Hacket zatvorio Babu i vodi Italiju na plus 8
|
David West u GSW za veteranski minimum. :fiju:
|
taj david west je bas antipatican igrac...
Ne mogu svi bit simpatični kao King.
|
Dakle, pušing u utakmici u kojoj su se obje ekipe trudile pokazati kako ne igrati košarku, a mi smo u tome bili malo bolji :D
Aco čuva adute za završnicu, igrao sa sedam igrača :D |
Citiraj:
|
Op op :D
|
Što se tiče s logike sklapanja ekipe, bekovska linija Rondo, Wade, Butler i nije najbolje rješenje, ali kao simpatizeru Bullsa i Wadea drago mi je da je došao. Bullsi sa ovim menadžmentom ionako nisu ozbiljna franšiza.
|
Citiraj:
|
Ukić i Tomić, meni dva uvjerljivo najdraža reprezentativca. živio dan dok obadvojica odjebu iz repke i dok zaigra skroz pomlađeni sastav.
pojest ću stol do kraja ovog produžetka, isusati koja luda utakmica. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |