![]() |
pirlo opet pokazuje da je klasa s 34godine, kakvi su to slobodnjaci, majstor
|
nevezano uz milan..
ne znam kak vama al meni ovaj mesut zgleda ko totalni napusanovic :D. ono klasicni kulturnjak hashoman, nis negativno ne mislim pri tome da se razumijemo, meni je on odlican igrac, igracina... al konstantno mi lik djeluje kao da je lagano napljugan.. furt se nekaj smjeska, reko bi covjek sam sebi brijucka... onda nadjem i ove fotke s ibize..a nisu ps:... http://www.whoateallthepies.tv/wp-co...11/09/Ozil.jpg :D |
Citiraj:
|
Eh, da mi je netko rekao uoči sezone da će na vrhu premiershipa nakon 7 kola bit arsenal i liverpool, rekao bih da je lud.
Još i Southampton na 4. mjestu. Lovren standardno dobar. Ove godine bi Premiership mogao biti jako zanimljiv. |
Malo slušam sportske vijesti, pa pola Europe poludilo za Adnanom Januzajem.
Neznam kakvo mu je stanje u Unitedu, ali odmah ga treba privezati i zavezati dugogodišnjim ugovorom. :) |
ponudili mu novi ugovor, 60k tjedno :p
|
Citiraj:
|
ja gledma sve tekem. one koje su na SK i multicastam na PCu.
lovren je kljuse. |
Ma ok,Lovren ove godine ni sam nezna kak tak igra ali reć da je to(zadnja tekma) njegova standardna (i uobičajena)predstava je nadam se ironija....
|
Nisam gledo zadnju tekmu cijelu, ali lovren igra ok otkad je doso u englesku. standardan je u prvih 11 u momcadi koja je trenutno 4. u pl. i to nekaj znaci.
nije najbolji branic na svijetu, ali nije niti tako los kako ga se prikazuje. stavio bih ga prije nego vidu ili beke druge da se mene pita. |
|
Deutsche tik-tak.
Version 2.0. :D |
Ovo je ubrzano pa je ok za pogledati... Die Evolution TM :D
|
Meni je još i mjuza u pozadini najjača :D
Inače, Bayern po prvi puta probio granicu od 400 mil. € prihoda :goood::goood: |
Ajde ovi barem znaju dignuti loptu. :D
|
Felix Brych - doktor nogometa
http://www.youtube.com/watch?v=e64cI...ature=youtu.be Kasnije dosudi i penal zbog ispravnog starta van sesnaesterca... |
Citiraj:
|
pa kako je prosla kroz mrezu nikako nemogu vidjet.. :)
|
Moćni Liverpool gubi od Newcastlea sa igračem manje.
|
Močni liverpool je izjednačio. ;)
Sturridge za 2:2 |
Bumo vidli danas kak bu moćni MUFC sa southamptonom :D
|
Citiraj:
|
Ja se iskreno nadam da CFC neće imati problema s Cardiffom. Dobili su ih 4:1 u FA kupu.
|
Čim mi je kec na kladi....problemi dođu sami po sebi :D
|
Ma bravo chelsea. :D Treba gubiti odmah na početku. :D :D :D
|
United vodi.... Van Persie 1-0, Rooney prečka :)
Lovrene, nije ti ovo ***** :D Edit: već sam upozoravao za SCRUM, LUZERPOOL ITD... |
Povratak prvaka:D Uzimamo i prvenstvo i LP!
Evo, rekao sam, samo treba pričekat da dođu stvari na svoje:D |
A svi ste prešutili kako će se Arsenal odvojiti na tablici :D
|
EVO GA! :D
Arsenal - Norwich 4:1 Chelsea - Cardiff 4:1 M.United - Southampton 1:1 :D :D :D :D LOOOVVVRREEENNNNN |
Mesut se raspucao
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |