![]() |
Sreća da je imao kacigu inače bi bio pokojan.
|
Da bar nije skijao van staze. Nadam se oporavku.
|
Citiraj:
|
slusal sma jucer na CNN-u zensku kaj je jedna od direktorica tog skijalista i rekla je da taj prostor odvaja dvije streke i da teoretski nije nista vise opasan nego same staze...cak su i pokazival i objasnjavali, tka da je ovo splet nevjerojatnih okolnosti, sudbine i ko zna cega jos sve ne....
http://www.24sata.hr/automoto/michae...ltiralo-347445 |
1 privitaka
Sretan rodendan Shumi i jos puno ih dozivio
|
#prayforschumi
Ako netko ima kakvu njegovu majicu za prodat, neka samo javi, ili ako zna nekog da štampa pa da si ju sam složim. Previše je taj čovjek za F1 dao... |
Schumi je napokon izvan životne opasnosti
#AllesGuteSchumi #GetWellSoonSchumi |
Na Facebook stranici Michael Schumcher "MSC" Deutschland Legend, prije nekih sat vremena objavljen je video nesrece. Onaj tko vodi tu stranicu ugl je stavljao provjerene vijesti pa se nadam da video nije fake.
Evo link, nadam se.da sve raditi jer sam na mobitelu i pisem preko Tapatalka.,. http://youtu.be/9kDXlTLLxWg |
Vidiš da je fake iz aviona. Pa pogledaj samo lokaciju gdje je skijao, pa onda opet video. Nema nijedne stijene na videu.
|
U pravu si. Isao sam u WC po noci jer sam popio prije spavanja dvije pivine i onda sam odmah poletio postati, onako u polu snu, bez razmisljanja D
|
Umro je tata Button. :(
Meni inače jedan od zanimljivijih likova u F1 paddocku. Uvijek je bio faca. :respekt: Drago mi je da sam u Monzi 2012. skupio njegov potpis. |
Ron Dennis dolazi na čelo McLarena.
Samo da napomenem, ovo ne znači da se automatski rješavaju Witmarsha kao ravnatelja, Dennis dolazi iznad njega kao CEO koji će o takvim stvarima uskoro donjeti odluku. Ko zna u kakvom je trenutno stanju McLaren kad se ovakve promjene rade u ovakvim ključnim vremenima razvoja bolida. |
Mogli bi lagano i temu za 2014 otvorit, ja se neću gurat :fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |