![]() |
Padavičarima davat kazne zabrane utakmica, ne znam kaj je ovo trebalo cescu, koliko se sječam u arsenalu nije bio takav glumac kao tu...
Citiraj:
Prvi start je čisto uzimanje lopte, a ako ćeš se na to izvlačit kao prekršaj onda ćemo još dodat da je engleska liga muška, pa je to tim više čisto uzeta lopta. A drugi start je čisti start na loptu, noga mu ide tako da u zadnjem trenutku ide prema lopti da ju udari (a ne igrača) i nakon što ju udari noga se odbija ovom u nogu. To po nogometnim pravilima ne bi trebao biti niti faul, a to kaj je ovaj stradao je stvar nesreće. Ako se ne slažeš samnom onda mi objasni po kojim pravilima i kriteriju je to za crveni a onaj start luiza je samo za žuti (a ide isključivo i samo na noge a ne na loptu)? Onu ruku uopće neću komentirat. Nećemo po tome sudit ligu ali po statistikama i greškama sudaca, jasno se vidi prema kome su naklonjeni i kome gledaju kroz prste, ne znam (osim MOŽDA HNLa) niti jednu drugu europsku ligu gdje postoji nečiji sudac kako postoji za MU. :) Evo par sitnica kaj me bodu u oči: start ovaj iznad crveni- bio je start na loptu, ni faul nije trebao biti sviran luiz džonom na noge- žuti naš dudu- slomljena noga, samo 3 utakmice zabrane rasizam suareza- 8 utakmica, na riječ evre, nitko drugi nije čuo to rasizam terryja- 3 utakmice, a čuo je to i pomoćni sudac . . . E sad, dvostruka pravila, guranje određenih ili? Glumci iz španjolske su posebna priča, odvratni svi redom, trebalo bi ih se pošteno kaznit da razmisle 2 put prije, krenuvši od barce. P.S. nemojte zamjerit ako sam neko ime fulao ili brojku :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imagebam.com/image/ca49c7212911253 I sad ti meni objasni po kojoj on logici ide džonom prema tijelu? :) |
|
Olić lagana pušavela, već je 0:2 :/
|
|
@Buljo
Ispostavlja se da više vjeruješ ono što tebi odgovara. Gledaš prvo a nakraju te ono ne zanima što se dogodilo. Shlevey na načinio dva prekrišaja na Rafaelu koju vodio loptom. Alo, lomi ga i sudac ga već u više navrata upozorio. Ali tebi nije bitno jer nisi gledao stoposotno tekmu. |
Fino Luka dodao, fino..
|
Citiraj:
Zašto "faul nije faul"? To što je nekome žao ili nije, to nije briga igrača koji je oštećen. Isto ga boli. |
Citiraj:
|
Luka fantastično, baš lijepa asistencija. Je da je naš, ali takve asistencije obožavam, ispod oka u prostor, lijepo stvarno.
|
Citiraj:
razlika je nebo i zemlja |
Citiraj:
+1 Ako je pretjerana sila ili kako se to već kaže, a namjera je očita, i da ne dođe do kontakta, isključenje je. Tako da namjera ima itekako veze. Isto je u kaznanom zakonu, imaš ubojstvo iz nehaja i ubojstvo s predumišljajem, razlika u kaznici je gro! :D |
Danas je Modrić asistirao Ronaldu kad mu je dodao 3 role wc papira i to MEKOG!!
Cudi me da to nije naslovna stvar već na portalima HR domene. |
Sad ti seres, ti treba papira? Kartonskog?
|
Citiraj:
Nije mi jasno kakve veze ima gledanje cijele tekme sa jednom iznimno glupom odlukom suca gdje je crveni startao na loptu i za to dobio crveni karton. |
Sutra nastavak
SparMosk-Celtic Glasgow CFR Cluj-Manchester Utd Galatasaray-SC Braga Juventus-Shakhtar Doneck FC Nordsjaelland-Chelsea CF Valencia-Lille BATEBor-Bayern München Benfica Lis.-FC Barcelona |
Ajmooo ivan77 baci kladaru:D da znamo ishode:D
|
lol :D
Ajd,bar je juve najatraktivnija tekma dana :) |
I Bate - Bayern neće biti oša tekma. :) Kao ni benfica - barca..joj kaj bi dao da ih benfica dobije. :D :D
Mislim da ću te tri tekme pratiti! :p Zapravo četiri..Nordsjaelland- Chelsea. :p |
Iskreno živcira me Barca lately otkad je Vilanove, nekako mi djeluje sve random, iako dosta njih kaže da se unaprijedila igra, meni je baš kontra, dosta često se vade u zadnjim minutama i u prvenstvu, iako imaju max učinak.
Večeras će dobiti Benficu, ali mislim da će opet pasti gol u mreži Valdesa. Cluj i UTD će isto biti dobra tekma, zanima me dal će UTD napokon odigrat tekmu kak spada, u suprotnom bi ih Cluj mogao iznenadit. Juve me trenutno plaši, igraju toliko snažno i dominantno da ne vidim šta tu Srna&Co mogu napraviti, po meni, jedina europska ekipa koja trenutno gazi sve pred sobom. Chelsea bez problema u gostima, volio bih da el nino metne kojega :P Eh, opet dilema šta gledati, morat cu neki multistream posloziti :D |
Nisu uspjeli chelsea zgaziti. :p Iako umalo! :D
Da definitivno multistream. :) Fala bogu na dva monitora, a i treći bi dobro došao! :D |
Citiraj:
Vidim već je bacio kladaru, al možda neće imat utjecaja dok ga nema ovdje. :D |
Ima neki osjećaj kaže...valjalo bi preskočiti današnji dan :D
|
Ja sam se kladio za siću u pobjedu svih favorita osim Spartaka. I to f+2 United i Bayern.
Nisu oni Real niti je Celtic Dinamo. tu bolje neki over ili oba daju. |
UTD fali pola igrača:kafa:
|
?
Nisam skužio? Kako? Zašto? |
Ozljeđeni: Nemanja Vidić, Chris Smalling, Phil Jones, Antonio Valencia, Ashley Young, Paul Scholes, Rayn Giggs i Michael Carrick
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |