![]() |
Da u 4 tekme sa Realom i Lyonom izvuku bod, Ajax doma pobjede i tamo izvuku X to je 5 bodova i s tim bi mogi prezimit u Europi :)
|
Citiraj:
|
Onda ce kljucni biti međusobni ogledi ili mozda Dinamo pobjedi Real, pa sa Ajaxom moze obadvije remizirat:D
|
Čestitke Dinamu prije svega!
Regionalna liga :p Unazadila bi nas nemoguće. Srbe i ostale tek čeka trnje, ovo im je još početa ali to je neka druga tema. Šteta što smo mi naletjeli na Stoke (sa Vejićem u ekipi), bili smo zreli za još jednu EL. Pogotovo sa australskim parom stopera :D |
Nije baš najbolji ždrijeb; ona skupina s Barcelonom bi bila savršena, smotani Milan je uvijek zreo za izgubit.
Ovako, sto problema; protiv Reala šanse nema, ja se ne sjećam da je Mou ikad kiksao protiv nekoga puno slabijeg, osim eto tu i tamo kakav Sporting u prvenstvu, ali u LP nikad. Bilo koji francuski klub nema šanse pobijedit, kao što ih ni reprezentacija ne može pobijedit, moooožda izvuć bod u zg ako bude sreće. S ajaxom nikad ne znaš, imaju mladu momčad, prvaci nakon dugo vremena, možda eksplodiraju ovu sezonu. Sve preko jednog boda veliki uspjeh, ali eto bar će imat priliku polomit CRa.:D |
Ajde ajde.
Malo pozitive me škodi. Pa nećemo valjda spustit gače prije nego se odigrala i jedna jedina minuta. Dinamo i Ajax u borbi za treće mjesto. presudit će međusobni susreti i li tko će više ulovit protiv drugih. Nego, jel se zna kad će ulaznice za Real u prodaju? Partizan se bome propisno obrukao. A vidim i Decembarski je podamfao pošteno. Su ga malo spustili na zemlju. Obrukali su se i Roma (Slovan) i Sevilla (Hannover). Schalke na kraju rasturio Helsinki. |
Shamrock:D:D:D
|
Citiraj:
|
Kako ne znate za slavni klub Shamrock. U svojoj povesti su pobeđivali bre slavne i vrhunske timove. Bre Partizan je naleteo na bre momčad prepunu odličnih bre individualaca kao što su bre Gary Twigg i bre Ciarán Kilduff koji su nedavno pobedili strašnu bre momčad FC Poljana koja hara općinskim bre ligama. Jednostavno bre, protiv demonstracije takve moći i sudačke bre nepravde, naša bre crno-bela braća su morala potpisati bre kapitulaciju.
Belosvetska bre zavera protiv nas braće Srba. Bre Hristos se rodi! Dignut ćemo se bre i pokoriti svet bre druge godine! :D |
Citiraj:
|
Guls, ovo je neopisivo nesmiješno :D
|
Sad bu konačno Krunek pokazal Murinju kaj je "kontrolirani nogomet":D
|
Citiraj:
|
Ne zna Dinamo igrat bunker...ak tako krenemo ne gine nam 4-5 komada u mreži:)
|
Baš sam to htio napisati. Treba igrati napadački nogomet i bok. Bunkerom nebuju nikaj dobili. :)
|
Citiraj:
S RM nema nadigravanja, pregazit će nas ako se tak postavimo, slično je s OL. Jedino se s Ajaxom možemo tak nositi, to smo već i pokazali više puta. Ajax je prodao što je bilo vrijedno, provode smjenu generacija i to je nešto što treba iskoristiti. Dobro, RM će nas vjerojatno pregazit kako god se postavimo :D Iskreno me zanima kako ćemo se nositi s RM i da li će Spešl Van poslati najbolje pichkice ili rezervne :D |
Pa, bilo bi lijepo da kao Villarreal pomisle "lako ćemo" i pošalju momčad bez par najačih ali sumnjam nekak u to:)
|
Citiraj:
|
|
IMHO ne treba se braniti nego treba ići u napad. Ovak i onak su 99% šanse da će izgubiti pa nemaju kaj za izgubiti. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Protiv RM smo jebali ježa kako god okreneš. Ali mislim da se maksimum može izvući samo dobrom obranom. Ne nužno bunker, ali da obranu igraju svi i da imamo dovoljno snage i brzine povuć kontru. Budi to sjećanja na onaj Dinamo iz 1999. g. kad je odigrao 0:0 s ManU u gostima (koji je tada bio prvak Europe s Beckhamom, Yorkom, Coleom, Scholesom, Sheringhamom i ekipom) se tad uspješno nadigravao s puno jačom ekipom. Dinamo je tada igrao bez straha i pardona, uspjevali su držati loptu u svojim nogama, igrati svoju igru i stvarati šanse. |
Manje više ista postava osim kaj bi ja umjesto rukavine stavio malog šituma. :D Da vidiš pomutnje kad bi im balonja od 19.g počeo valjati obranu. :p
|
Meni je mali Kovačić puno bolje izgledao od Šituma :P Ali ono, mogu obojica! Treba izaći protiv RM-a samo sa mlađima. Ono, tek toliko iz bancije hehehe :D
|
Kovačić ovak i onak ulazi u igru jer samir nemre igrati duže od 50 mini. :p
|
Ne treba spustiti gaće, ionako su velike šanse da ćemo izgubiti. Bar onda odigrati partiju u kojoj ćemo vidjeti da je svaki igrač dao 100% i sve 5. Neka bude lijepa utakmica.
A i iznenađenja su uvijek moguća, nije nemoguće da npr odigramo nulu sa Realom. |
Kovačić i Šitum su dobri, ali prebalavi i fizički za ciejlu tekmu.
Ali ja bih im na Kruninom mjestu davao po pol ćuke u drugom poluvremenu u utakmicama LP. Kao što su je već napisano, Kovačić nek odmjenjuje Sammira, a Šitum Rukija. Postava za RM: Kelava - Cufre, Tonel, Vida, gospodin Callello (:D - Vrsaljko će odrađivat crvendaća) - Pokrivač, Badelj, Leko, Sammir - Bequiraj, Rukavina Rupa u obrani zbog Vrsaljka. Da je Bišćan zdrav dobro bi došao. Možda fakat dođe Joe pa će sve sjest na mjesto |
Kaj odrađuje karton? :) Nije li pravilo da se brišu svi kartoni? :) Ako dođe joe bu mogao igrati ili? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam neki feeling da od Joea ne bu ništa. A dobro bi došao. Za ligu prvaka treba 4-5 jakih defanzivaca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |