![]() |
Citiraj:
Očito da nisi slova o igri pročitao, kao ni o bf serijalu uopće. Katastrofa od razmišljanja. Koliko godina imaš btw, 13 ili 14? I da, nauči se editirat postove i multiquotat ;) a ne postat 2-3 posta za redom stalno. @Neo-st - daj molim te, otvori mu profil pa samo malo pogledaj postove, npr u ssd temi, posebno onaj dio da se ssd ne grije uopće:roller: A takvih 'smislenih' postova ima, ono, 80% |
ovaj MP trailer sa EA konferencije je bas **bao mrtve mame :care: :care:
edit, za koji minutu ce se pojaviti na tube evo ga: |
fora je trailer da , no kako mi se cini ovo ce bit ratna zona , mislim da vise nece bit puno killova i solo igre , bar po ovome a i rekli su da nece bit lako doc do highest rank , bit ce kao u bf2
http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE |
Citiraj:
|
konačno nešto impresivno :zdero:
|
Strava je ovo sunce ti yebem :O
|
|
Neda mi se igrat BC2 više nakon što sam ovaj trailer odgleda. :D
|
hrpa informacija ukljucujuci popis oruzja, vozila i specijalizacija:
http://planetbattlefield.gamespy.com....php?id=165281 |
Ovaj trailer je predobar,mapa izgleda jebeno,ma sve je izvrsno,pogotovo avioni :)
EDIT:commo rose potvrđen za pc verziju: http://twitter.com/#!/L_Twin/status/103497957541806083 |
@ ovaj video - nemam riječi :lol2:
|
Citiraj:
|
Lagano pale ljude vec mjesecima,brijem da ce bit kolapsa za tu igru,bf2 je zakon a ova ce bit jos veca....
|
Ja sam vec pripremio palicu bit ce ludnica,ja vjerujem da ce bit i hr servera,...
|
Ajme majko gdje je COD od ovoga :care:
64 igraca,vozila,letjelice,zvuk,destrukcija :chears: |
@ Croatia'91
Ovo nema smisla uspoređivat s CoD-om. Trailer stvarno predobro izgleda. Detalji i grafika su stvarno odlični. Nadam se da će gameplay biti još bolji.:) |
Trailer izgleda toliko dobro da odjednom zelim imati tu igru. Dosad sam samo mislio kako cu vjerojatno skinuti preko neta i prijeci singleplayer, ali sad definitivno zelim igrati i multiplayer koji izgleda uber zabavno.
Toliko mi se svidio trailer da bi cak potrosio placu na novi komp da ju mogu uopce pokrenuti lol. |
Citiraj:
U četvrtak u 11:30 [nisam siguran baš za to vrijeme] če biti live cover sa sajma o BF3,možemo očekivat prve dojmove igrača koji če tamo igrat |
Ok, definitivno potvrda onoga što se očekivalo od igre :)
Nadam se da neće podbaciti implementiranje PB-a. @ hammer Hoće li ovo biti početak nove ere u povijeti MP gaminga ili je pak ta izjava rezervirana za koji drugi naslov? :D |
|
Citiraj:
Ovo izgleda kickass, no mislim da igri ne ginu isti exploit imbecili od igrača koji su upropastili BC. A vidim da DICE ništa nije poduzeo oko čudesnih kutija koji daju neograničen CG, GL i slične idiotarije. A valja probat pa vidjet. |
sta je commo rose ?
|
Citiraj:
|
hm cini se komplicirano usred fajta to klikat
|
Citiraj:
IMHO taj sistem je zastario već, a i nepotreban. BC2 je imao poprilično jednostavan i funkcionalan sistem, makar ukazati na par stvari sa Q nije bilo moguće |
Zašto je zastario i nepotreban? Pa to je jedina stvar koja je falila u BC2, komunikacija sa public ekipom na brz i efikasan način.
Taj sistem koristi L4D2 i sasvim je OK. |
BC2 ima zasvim zadovoljavajuć sistem.
Pogledaš medica i stisneš Q, tražiš medkit, pogledaš vozilo i stisneš Q - tražiš prijevoz, bez puno mudrovanja. Rose sistem ionako nitko nije previše doživljavao, odnosno obračao pažnju na zahtjeve preko njega. |
Citiraj:
|
Commo rose iz BF2 ima dosta prednosti nad jednostavnim sistemom it BC2. Ako se dobro sjećam ne moraš direktno gledati u team matea da ga zatražiš nešto... i spotanje sa ružom je naprednije jer i ako igra ne prepozna da protivnik treba biti spotan (dobro poznato vajnanje na TS-u da se nešto nemože spotat :D ) možeš ga svejedno označiti na mini-mapi, i čak označiti ako se radi o brodu, tenku, avionu...
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |