![]() |
ja se ne sjecam kad sam zadnje u doti1 videl da neko igra s mortred. uglavnom svi ju izbjegavaju nekim cudom :D
|
Pa čisto da s PA samo spamaš njen q napraviš 2000dmg u 80 sekundi XD
|
Jel vam se kad događa da heroji "klize" po mapi a ne da hodaju, tj. da nema animacije? Eo sad riki u laneu i na momente uopće nema animacije da hoda već samo klizi. Bilo je još situacija s nekim herojima al nemogu se sjetit
|
da hoće nekako odijelit ove ruse na neki poseban server.. istjerat će me iz pameti.. totalni retardi..
nisam vidio jednog ili dvojicu da znaju nešto.. |
Citiraj:
To se zna ponekad desit, al mislim da ne vide svi igrači isti bug.. |
Nope, onak ko da lik sam klizi kad se kreće, nema animacije od pokreta. Ko da imaju točkove u patikama :D
|
E to je neš novo :D, moji igraju limbo svako malo :D.
|
Citiraj:
@Pupo Citiraj:
|
Citiraj:
bzvz :( dajte Centaura |
|
kad sam vidio model Rubicka ajme meni ko neka dvorska luda a ne neki mage
katastrofa onda nek me netko pita zast W3 dota je bolja od dote2 ... |
Pa nije rubick mage, već vanzemaljac :p
Neznem koliko je bolja il ne, al znam da neznam više nikoga tko igra jedinicu. Svi su prešli na dvojku |
mene rubic podsjeća na marvina!
jelda? |
Pozdrav ljudi,
Znaci mijenjam Counter Strike Global Offensive za Dotu 2,pa ako neko ima nek se javi ode ili na moj mail Kamby0301@gmail.com. |
Citiraj:
|
|
[QUOTE=eXample0301;2192545]Kael The Invoker xD
|
[QUOTE=eXample0301;2192558]
Citiraj:
|
Ima koja dobra duša da mi da key od Dote2? :respekt:
|
Vjeroatno misliš na princa Kale-thasa, al nekužim u čemu je fora.
|
Stvarno ako bi neko imao dota 2 beta key za dati nemam ništa zauzvrat stvarno sam željan igrati a zauzvrati bi mogao dati cod 4 og key koji radi na dosta servera!
|
ili neka neko da link od free keyeva ako zna..
|
Citiraj:
|
The Head of Moscow 5 Has Been Arrested Earlier Today
dečki izgleda nisu dobri samo u doti, već i u drugim stvarima :D |
|
evo da vas razveselim u ove ljetne dane!
dodan je ruski server :D *vatromet, vatromet, vatrome* |
Pitanje je koliko će rusa igrat na ruskom serveru :D
|
pitanje je kad ce oni otkrit da imaju svoj server. btw, cita sam par threadova di se rusi zale na nas i zahtjevaju svoj server XD eto sad, svi sretni
|
bok,
downloadam sa steama dotu 2 i jučer stavim pauzu na download da mogu zagasit komp, danas upalim komp i pokrenem download kad ono iz ponova od 0% ??? jel ja krivo nekaj radim ili ? tnx |
Vjerojatno ti je skidalo update koji je danas izašao pa ti je za njega brojalo od 0%
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |