PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

X-Plosiv 23.02.2013. 10:59

A vidim da dosta ljudi ima taj problem kada su u Silver I i bore se za gold. Jedina dobra stvar je da ako izgubim ne gubim 20, nego 5-10...ali opet, nije ugodno, odigraš jedan od most epic gejmova, možda i najveći turn around koji si napravio...i onda ovako dobiješ :D

danas navečer probam oko 00:00 na gold..po računici, ako imam sreće o pobijedim postji šansa da mi treba cca 6 gejma do qualifications, a onda imam 5 tih...što razmišljam da uhvatim kojeg plat frenda da pomogne jer da me baci natrag u s1 popizdio bih :D

panda505 23.02.2013. 12:30

http://www.pohrani.com/f/1v/mA/4kGyYAIm/b1s5.png

Još danas možda u Silver:goood:

xGAME 23.02.2013. 13:02

Jucer sam u rankedu konacno i sa Cait napravio pentu. Od ADC-a sad samo jos sa Urgotom (njega uopce ne igram, tako da ga ni ne ubrajam), Twitchom, Sivir i Dravenom nemam pentu :D Skupljam ih sa razlicitim herojima, sa Vayne i Ashe ih se vec posten broj naredao :D

http://www.pohrani.com/t/I/LU/1IujuOsv/caitpenta.jpg

Mommistake 23.02.2013. 13:25

Ja još nisam imao ni jednu :( Protiv botova s nocturne :D

HAL 23.02.2013. 13:35

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2344145)
A vidim da dosta ljudi ima taj problem kada su u Silver I i bore se za gold. Jedina dobra stvar je da ako izgubim ne gubim 20, nego 5-10...ali opet, nije ugodno, odigraš jedan od most epic gejmova, možda i najveći turn around koji si napravio...i onda ovako dobiješ :D

danas navečer probam oko 00:00 na gold..po računici, ako imam sreće o pobijedim postji šansa da mi treba cca 6 gejma do qualifications, a onda imam 5 tih...što razmišljam da uhvatim kojeg plat frenda da pomogne jer da me baci natrag u s1 popizdio bih :D

Ako umeš nekog iz platinuma za duo queue dobivat ćeš doslovno nikaj bodova za pobjedu, vidio sam di ekipa dobiva po 0 LP-a. To ti je jednini minus. Ali probaj.

Ali sretno anyway, nadam se da ćeš uspjeti.

Mirkopoter 23.02.2013. 13:46

X-Plosiv

Možda ti ne daju više bodova jer uglavnom sa Kass-om igraš?

panda505 23.02.2013. 13:55

Citiraj:

Autor HAL (Post 2344258)
Ako umeš nekog iz platinuma za duo queue dobivat ćeš doslovno nikaj bodova za pobjedu, vidio sam di ekipa dobiva po 0 LP-a. To ti je jednini minus. Ali probaj.

Ali sretno anyway, nadam se da ćeš uspjeti.

Ovo je istina, tak je bilo i na ELO sistemu, ako si igral' s nekim puno većeg ELO ratinga, za pobjedu se dobilo po 4-5-6 bodova, a za pljugu popljugaš 15 lol

Sa diamond / platinum igračima se isplati igrat kad imaš promotional matcheve

xGAME 23.02.2013. 13:56

Nema to veze sa cime igras. Dobivat ces manje ako gubis previse, to izricito dolazi na vidjelo ako si npr. 5. divizija nekog tiera i na 1 win gubis 3 gejma; ne mozes pasti nize, ali ces igrat sa igracima nizeg eloa i ujedno ce tebi elo padat, iako neces tier propast. Isto tako ako ides u duo sa nekim ispod sebe, vece su sanse da ces ti dobiti manje LPa, nego osoba koja je par divizija ispod tebe.
I da, kao sto je HAL rekao, to sto ces ti biti u duo sa Platinum igracem, ne znaci da ce sto bolje biti, prevelika je to razlika u tierovima i divizijama. Ne bi bilo fer jednostavno, zamisli si to kao varanje (ne u punome smislu naravno) sistema, ali sva sreca pa je RIOT na to obratio pozornost i onemogucio da se to radi. Ne zasluzujes ti te bodove ako si u premadeu sa igracem iz platinum ili viseg tiera.

panda505 23.02.2013. 14:18

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2344145)

http://www.pohrani.com/f/1e/aD/1ad6LUwW/ranked.png

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2344272)
Nema to veze sa cime igras. Dobivat ces manje ako gubis previse, to izricito dolazi na vidjelo ako si npr. 5. divizija nekog tiera i na 1 win gubis 3 gejma; ne mozes pasti nize, ali ces igrat sa igracima nizeg eloa i ujedno ce tebi elo padat, iako neces tier propast. Isto tako ako ides u duo sa nekim ispod sebe, vece su sanse da ces ti dobiti manje LPa, nego osoba koja je par divizija ispod tebe.
I da, kao sto je HAL rekao, to sto ces ti biti u duo sa Platinum igracem, ne znaci da ce sto bolje biti, prevelika je to razlika u tierovima i divizijama. Ne bi bilo fer jednostavno, zamisli si to kao varanje (ne u punome smislu naravno) sistema, ali sva sreca pa je RIOT na to obratio pozornost i onemogucio da se to radi. Ne zasluzujes ti te bodove ako si u premadeu sa igracem iz platinum ili viseg tiera.

sad baš čitah o tome, skužih :D

Campeonato 23.02.2013. 18:20

Ja previse bodova dobivam :D Sad sam skocio sa 74 na promotion..
Eto, jucer navecer sam krenuo iz SII, sad sam vec u kvalifikacijama za Silver I.. Score: 5-2.. S tim da sam napustio pickanje dva puta (oduzelo mi 3 i 10 bodova) :D

panda505 23.02.2013. 18:34

X-Plosiv 23.02.2013. 19:00

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2344265)
X-Plosiv

Možda ti ne daju više bodova jer uglavnom sa Kass-om igraš?

Ne igram s Kassadinom, realno s njim sam bio prestao igrati prije par mjeseci, i tek opet krenuo s njim igrati prije 2 tjedna, jer su me moji pitali kako to da više njega ne igram.

Krenuo ga opet uzimati, i uživam :goood:

Što se tiče igranja s plat/diam igračima, nisam mislio igrati za bodove, jer znamda ne bih dobio ništa...ali bih za promotional od 5 mečeva možda uzeo nekog, makar vidjeti ću...pretpostavljam ako budem imao sreće, danas ili sutra budem igrao tih 5 mečeva, pa ćemo vidjeti kako to izgleda...

Ako se ne varam, kada uđem u Gold V, ne mogu onda nikako pasti više iz Gold V, to je najniže koliko mogu pasti?

xGAME 23.02.2013. 19:07

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2344459)
Ako se ne varam, kada uđem u Gold V, ne mogu onda nikako pasti više iz Gold V, to je najniže koliko mogu pasti?

Ne mozes pasti igranjem, ali mozes ako prestanes igrat na duze vrijeme.

HAL 23.02.2013. 19:08

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2344459)

You sir are correct.

X-Plosiv 23.02.2013. 19:13

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2344463)
Ne mozes pasti igranjem, ali mozes ako prestanes igrat na duze vrijeme.

Dude, I aim for the Platinum, YEAAAAAAAAAAAAH.

Citiraj:

Autor HAL (Post 2344464)
You sir are correct.

Vidjeti ćemo onda danas, bojim se što ljudi pišu da nakon 90 znaju dobivati i po 1-2 LP :care:

panda505 23.02.2013. 20:44

Silver V :)

Dobio prva 2 promocijska gamea, treći popušio, izgledalo je kao da ću i 4. popljugat, ali se garen "najeo" im'o 10/0, naš bot totalno sranje (imali svaki 0/5), ali zato smo mid(Cho), Garen i ja (jungle fiddlesticks) riješili stvar na kraju :D

HAL 23.02.2013. 22:00

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2344470)
Vidjeti ćemo onda danas, bojim se što ljudi pišu da nakon 90 znaju dobivati i po 1-2 LP :care:

A to isključivo ovisi o MMR-u, ako je dovoljno visok, tj. ako je igra iskalkulirala da imaš dobre statse za Gold dobivat ćeš nešto više bodova od 1-2 (po 3-4), ako ti je MMR nizak ide po 1-2-0 bodova. A opet poraz je preko 20 što je debilana.

Sve u svemu: Break a leg! :D

Mommistake 24.02.2013. 21:22

Joj, prvi champ koji sam kupio (od skupljih) i koji je bio prejak meni, je Kennen. Sad sam odigrao meč, 15:2:4 score. Ap ofc :) Igrao ga nakon dugog vremena :)

panda505 24.02.2013. 21:34

neću se zacoprat, ali ide me na rankedu fenomenalno za sad - 9 pobjeda u 10 gejmova

5 gejmova za redom, već sam u promotionalu za Silver IV

nadam se da ću za koji tjedan dogurat do golda, ili bar vrha silvera :)

X-Plosiv 24.02.2013. 22:28

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2345174)
neću se zacoprat, ali ide me na rankedu fenomenalno za sad - 9 pobjeda u 10 gejmova

5 gejmova za redom, već sam u promotionalu za Silver IV

nadam se da ću za koji tjedan dogurat do golda, ili bar vrha silvera :)

Lijepo, ja danas u 4-5h ujutro izgubio dvije...nisam trebao igrati koliko sam bio umoran, ali ajde..izgubio 8 i 6 bodova (sveukupno 14)...danas odigrao jednu, dobio (12 bodova) pa sam zadovoljan...

Guls 25.02.2013. 08:10

Ja jučer odigrao dvije, jednu dobio, jednu izgubio. Koja je pouka priče? :)

Mommistake 25.02.2013. 11:57

Pouka je, da igraš kad budeš pobjedio, a kad budeš izgubio bolje da ne igraš :D (to sam citiral avu karabatić)

Guls 25.02.2013. 12:23

Savršeno rečeno :)

Nego, neki big plays popodne?

Mommistake 25.02.2013. 12:25

Ništa od mene sad par dana. Otišel na faks, 40 fps laptop bez headseta :)

Tak da javim se kad dođem doma. Ovak kad sam na faksu samo odigram protiv botova za first win da skupim bodove. Imam nekih 5.5k sad, pa ću uzeti Vi krajm tjedna :)

X-Plosiv 25.02.2013. 12:31

Ja budem igrao od cca 17 do 20 danas.

Deathwish 25.02.2013. 12:31

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2340395)
Trundle, jedva čekam :D

TREBA NERFATI GARENA

znači kupim ga, idem odigrati prvi gejm s njim, protiv Zeda na topu
završio sam 20/7/11

Mercury Threads
Sunfire
Black Cleaver
Warmog
Infinity Edge
Runic Bulwark

pa i moji su me se bojali :D

OK probaj protiv fiore, ili elise
I onda pocni vristat Garen UP ;P

Garenov passive rijesi svako sa ranged poke(tipa panth, nidalie , diana, teemo itd)

I late game mu za k****, igram ga dosta jer tim treba tenka. A ako si nafeedan 20/0/20 i ad soraka je omg op

Guls 25.02.2013. 12:37

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2345474)
Ja budem igrao od cca 17 do 20 danas.

we gonna do some dmg brah?

btw, garen je op gofno i ranged poke ga može zezati sve do onog časa kad si kupi sunfire :) samo do onda.

Mommistake 25.02.2013. 12:48

Slažem se s gulsom..

Neki dan sam igrao protiv playera s preko 2k pobjeda, on diana ja garen top, imao je 3:0 score u prvih 10-tak min. Onda sam počeo igrati defanzivno, samo farmao, u 43. min su surendali, dianu sam pojeo kasnije... Sunfire i warmong i gotov meč :) Istina, na početku nisam mogao baš protiv nje...

Guls 25.02.2013. 13:04

E, to je Garen životinja, kad se to đubre nafida i nabije armora, cijeli tim ga mora fokusirati da ga ubije. Kad vidim Garena da mi dolazi s Guardianom, znam da je to gg... otpor je uzaludan.

X-Plosiv 25.02.2013. 13:49

Yeah man, budem igrao danas..ujutro sam odigrao 2 meča, prvi fail 2 lika leavala nakon 15min, a drugi su nas izownali (volim svoj top 35 farm vs 100 farm)...i govori lik kao ne može farmati, a ja ga gledam..i ono samo brojim koliko propuštenog farma ima :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50.