![]() |
Pih, da je ovo bilo na španjolcu odmah bi svirali penal:suicide:
|
Ako ovo spanjolci nisu zabili, znaci da ce primit. :D
|
čini mi se da bi mogla ona osmoglava octopus vulgaris završiti pod katalonskom pekom
pulpo en el horno |
Bemti Španjolsku :@
|
Barcelona(:D) vodi, taman.
|
Pušiona barem za sada:fuming: ode furija ole,ole........
|
klap, klap sudac.
|
Plakat češ Pedro, visit češ Pedro :D :D
Bravo za Puyola Citiraj:
Kad se ovi mlađahni "znalci" raskokodakaju :D Baš se sada vidi, kao i u prvoj utakmici sa Švicarskom koliko Villa pati kao lone wolf Danas (nažalost) apsolutno ništa niije napravio, fali mu Torres da odvlači braniče, koji se puno više fokusiraju na njega i rade mjesto za Villu. |
A sta je taj tvoj tores napravio u zadnjih 5 utakmica kad je bio naprijed? Da neigra u LFC i ti bi ga pljuvao... I ovaj pedro, neznam, Fabregas je za koplje bolji igrac od njega...
Za ovaj drugio dio si ipak ti u pravu, s lone wolfovima :D |
Citiraj:
|
Tako prođe ziheraška igra:fuming: i zasluženo furija ide dalje a švabe neka se hebu sa takvom igrom:D
|
Švabe su me razočarali, igrali su ko da dva dana nisu jeli...
Sad bu hobotnica najebala ko žuti mačak:D |
:evil:
|
Ajd sad će Nizozemci bar imat lakši posao, ako se ne useru ko Švabe :)
|
Pozdravm sudcima :nono::nono: |
To je to, Spanjolskoj sa 2 krila i jednom spicom se ne moze parirati.
Prava, organizirana ekipa sa odlicnom pas igrom i nema kontri, nema Njemacke. Furija do kraja :goood: |
Citiraj:
Vidi se šta je napravio u zadnjih 5 utakmica, pogledaj malo neke sažetke pa češ vidjeti koliko rasterečuje Villu u smislu da mu radi prostor i odvlači braniče ;) Dream finale, kao što sam rekao još od grupne faze - Nizozemska - Španjolska, sad neka Španjolci konačnu dignu tu kantu jer ju definitivno zaslužuju. |
Doink, pridružujem se navijačkom taboru :chears:
Citiraj:
|
Najlakse se vadit na suce kad useres ;). bili su bolji i to je to, a onom pedru treba muda otkinut sto je ispao onak jadan.Al nema veze, jednoj njemackoj koja je pobila sve moguce ekipe sa po 4 gola, stoper utrpa gol :D Nije moglo bolje :D
|
Koja ružna tekma. Mislim ono, pored svih onih zvijezda, umjetnika i goleadora, mora ljepotica Puyol glavom rješavat stvari.
Ako su Nijemci do sada igrali iznenađujuče lepršavo, ovo danas je bilo iznenađujuče kukavički. Poisebno me strah kak bude fiinale izgledalo. Završit će negdje na -2:-2. |
Citiraj:
Onaj tko navija za Švabe ne može navijati za Oranje :p Sad se čeka nedjelja i da vidimo koliko vrijedimo ;) |
Bez Persie_a u napadu sigurno više nek s njim :)
|
Ne vjerujem...da su igrali 50% kao protiv Argenitine nakantali bi Španjolce ali bez problema... :(
|
Igras koliko ti protivnik dopusta.
A danas je Spanjolska pustila malo do nimalo. Usporedi argentinsku vezu; krilo Di Maria - defenzivni vezni Mascherano - krilo Maxi, sa Busquets - Alonso - Xavi, uz svesrdnu pomoc Inieste i vidjet ces u cem je shema... Puyol je klasicni stoper da klasicniji ne moze biti, ali je eto solidan na desnom beku pa odigra svaku 10-15tu tekmu tamo da odmori Alvesa. Barca odnosno Spanjolska ima klasican stoperski tandem viseg i brzeg branica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jelc, i da je sviran faul ne bi bio penal ;)
Švabama se stisla hobotnica u šupku, tak su igrali, nikako. Španjolci igraju najlijepši nogomet ovo SP. Ali će tulipani bit prvi. :p |
slaba partija svaba ali vratit ce se oni jaci za 2-4 godine
drago mi je sta onaj klose nije zabio gol i prestigao mulera, jer je to po meni smijesno kako kako je los igrac, nema sta traziti medu ronaldom i mulerom, svi golovi su mu pacerski i vise imaju veze s srecom nego znanjem hobotnicu na razanj i vidimo se za par godina opet :P pedro me razocarao sebicnoscu pred kraj utakmice, i mislim da su izgubili, krvi bi mu se napili, cak ga je i "dobri medo" ignorirao nakon sta je izasao |
Citiraj:
|
ronaldo je bio duplo bolja igracina od njega, sada je samo duple kilaze :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:59. |