![]() |
Ako ce bit u ponedjeljak onda dodjite kod mene,jer je u Visnjevcu kirvaj u ponedjeljak,mozete se napit ko svinje,BESPLATNO...a i bude svakakih luna park gluposti :D
A ne znam,ja cu vidit,picke jedne,sad organizirate kad je meni skola,a kad sam cijelo ljeto zvao,niko nije htio,ccc |
Mene maknite sa liste jer se nalazim na drugoj lokaciji od ove dvije navedene.
|
Citiraj:
Mislave budi dobar da ne budeš modar. :D |
1. Domy
2. Milentije w/ Silvano 3. LAcy 4. Momir (svi dani mi odgovaraju, al nema alkohola za mene ) 5. -POP- (Momire ponesi slike sa koncerta SVE, ja ću se ubit opet od alkohola, a Mislave kod tebe svakako dolazim besplatno pit) |
hm doso bih ja u pon al radim od 15h do 23 h !!!! utorak moze srijeda takoder !!!
|
Citiraj:
|
1. Domy
2. Milentije w/ Silvano 3. Momir (svi dani mi odgovaraju, al nema alkohola za mene ) 4. -POP- (Momire ponesi slike sa koncerta SVE, ja ću se ubit opet od alkohola, a Mislave kod tebe svakako dolazim besplatno pit) Dobro ljudi je li to sve ili sta? Kvorum za moj dolazak nije ispunjen, skupljajte se. :D |
pa doću i ja samo kad budem znao koji je datum:)
|
I da odmah maknemo sve kontejnere s parkinga... :D
|
Citiraj:
1. Domy 2. Milentije w/ Silvano 3. Momir (svi dani mi odgovaraju, al nema alkohola za mene ) 4. -POP- (Momire ponesi slike sa koncerta SVE, ja ću se ubit opet od alkohola, a Mislave kod tebe svakako dolazim besplatno pit) 5. Lihto |
I koji ce to dan biti na kraju krajeva. Meni odgovaraju sva tri, pa de vi koji ste zauzeti se izjasnite za slobodne termine.
|
ja bi utorak,sutra nemrem definitivno,nema sanse da kirvaj nas propustim :D
|
Miki, dolazim onda sutra kod tebe... :D
|
Citiraj:
NAPOMENA: Ne,nema nista kod kuce,moji ne slave,neg idemo pod šator pit :D |
Kad počinje pijanka? Ako opet kao neki dan zaglibim u nekoj selendari kao Pleternica ili Orahovica, nema me prije 21 h...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jebi ga, baterija notebooka bila prazna pa nisam mogao. Ostavi mi broj moba na PM pa ti se javim kad opet budem išao.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol i kak je bilo na kirvaju >D>D>
|
kaj je to kirvaj?
To neko seosko žrtvovanje požežana na lomači, ili? :D Bez zafrkancije, fakat neznam... |
Citiraj:
fakat si fleks :D kako neznas pff pa svako selo slabi 1. god kirvaj !!! npr sveti josip bubam i u josippvcu je kirvaj....tako bilo gdje svatko selo ima neki datum svog malog sv i tak to ide :hitthewal: |
Svi ste pozvani 29. kod mene, slavi se sveti ja(mihovil) :D.
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da je po purgerski proštenje. |
Citiraj:
Marš u svoje selo pa se tamo diži u nebesa... U Dugopolju ionako nema ljudoždera, zadnjeg smo juče pojeli, sad možeš organizovati feštu kad hoćeš. :D |
Ajmo danas na cugu!
|
No way, taman mi stigla pizza. Idem se nažderati pa u horizontalu... :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
De ajmo tamo oko 20h na sokić, biću ja autom ako neko treba prijevoz...
|
Ja sam u NA do nedjelje, nema sokica za me :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56. |