![]() |
to sto eSys reklamaciju zaprimi bez racuna je njihova dobra volja, i fer odnos prema kupcima (oni po s/n vide ja je komponenta jos uvijek pod jamstvom) ;)
|
jel će jadni ljudi koji su tam radili napokon dobit svoje plaće:( ? Ekipi duguju po 3 plaće već duže od godinu dana , nek završi taj stečaj i ode i vemulj a i ova anusmedia u tri krasne , da se za njih više nikad ne čuje. Više od 10 g je Veky maltretirala ljude , sad je "savjetnica" u anus mediji , ako bi netko trebao u ovoj zemlji svirat klavir u Remetincu to je Veky i njezina uprava zbog neviđenog sadizma i boleštine koju su vršili nad zaposlenicima
|
ja moram pohvaliti servis, uredno mi zamjenjena neispravna roba
|
Citiraj:
|
Meni nikada nisu riješili grafiku od 4100 kuna jer nisu platili dobavljaču Elkotech pa mi u Elku kažu da ne zaprimaju od krajnjeg kupca nego samo vpc partnera pa sam tako dva puta slao njima i dva puta u Vemil svaki put uz obećanje da će se riješiti.
Znači vemil nije platio elku, elko xfx-u i nitko mi nije htio riješiti, zvao pisao sto puta u xfx, registrirao serijski, zvao elko u Litvu itd. Sve je krenulo od Ve-mila koji nije plaćao. Tko jednom dodje na loš glas nikad se više ne izvuče. |
Da priupitam, dali je tko nedavno reklamirao kakav HDD kod veMuljatora?
Imam speedyGonzoa 250 sa BSima, i nikak da nađem volje i vremena da riješim to. Sad imam pa bih htio rijesit, ali opet se povukla ona spika vezana uz račun. Imam samo onaj ispirntani list sa potpisom i S/N-om. Zato pitam dali je tko nedavno kakav HDD riješavao :D |
Reklamirao kolega Pegasus8 tu s foruma prije jedno 2 tjedna baš speedy 250. Prvo su ga gnjavili nek čeka da im dođe nova pošiljka, a to nikak da dođe. Na kraju su mu dali Hitatchi 500GB.
|
Dugova k'o u priči
http://www.poslovni.hr/vijesti/vemil...na-162876.aspx |
|
Verica Resković i Tomislav Čović, sa svojim pomoćnicima Marinom Leš i Borisom Gojšićem zamračili su tolike milione, prevarili toliko osoba, a ljudi i dalje kupuju kod njih, kako je to moguće?
|
hahahaha Marina Leš ahahahahaha njoj sam sasuo tekućinu za pranje stakla u oči ahahahaha :chears:
|
Citiraj:
To što si dobio pedalu i duguju ti plaće je žalosno, ali ne možeš spriječiti ljude koji ne znaju drugu stranu medalje da tamo kupuju. |
Kupio sam kod Ve-mil-a Logitech G5 i danas je otkazao poslusnost, pa me zanima kako oko garancije. Vidim da su zatvorili sve zive centre a trenutacno sam u Zadru pa me zanima jel ima smisla zvati ih u Zg ili da se javim drito logitechu? Inace mis je sinoc normalno radio, danas upalim komp ne radi. Resetiram ne radi. Probao sam par USB portova i ništa.
|
Imao isti problem, mis LX8, ne radi srednja tipka. Nisam se ni trudio sa vemilom raspravljati nego se javio Logitechu danas. Trazili su mi podatke i kopiju racuna, tako da ce vjerovatno novoga poslati. Dobro je ovaj i izdrzao, 3.5 godine :)
|
Citiraj:
Zamijenili su ti miš nakon 3.5 godine korištenja? Pa zar nema Logitech 2god jamstvo? |
Citiraj:
Brza pretraga daje: http://www.logitech.com/en-us/428/3618 Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, 5 godina ima taj, a i pise na vemilovm racunu 60 mj. :)
Ne znam jel im moras poslati onaj video da si ovaj stari razbio ili sto vec. Da dokazem da stvarno ne valja :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedini uvjet je bio da šaljem registriranom poštom (ili kurirskom službom), znači nikako obična pošta. Približno mjesec dana nakon što sam poslao miš Logitechu, dobio sam poziv od Overseasa da je miš (G500) stigao (prije toga su došli mailovi od UPS-a i Logitecha da je paket na putu prema Hrvatskoj). Overseas mi je poslao na e-mail punomoć koju sam ispunio, skenirao i vratio im na e-mail. Sve troškove carinjenja i dostave snosi Logitech (a ne k'o ova naša gamad od pojednih dućana koja bi ti i manipulativne troškove naplatila :fuming:). Drugi dan je stigao paket i to je to. P.S: Sve ovo je bilo usred ljeta kraj 7. početak 8. mjeseca, pa možda ide i brže kad nisu godišnji odmori. |
Evo da potvrdim što je Vedran napisao. Upravo dobio mail od njihove službe da pošaljem miš u njihovo predstavnistvo u Zagrebu, samo nije spominjao nikakvu registiranu poštu. Što se smatra pod registrirana pošta ? ( Mislis na preporuceno slanje u pošti ?)
|
Provjeri još jednom mail koji si dobio, meni su ispod adrese predstavništva napisali napomenu:
Citiraj:
|
Da. To bi kod nas odogovaralo registriranoj posiljci preko velike bare.
Mozda da se rapistas kakva je procedura sa slanjem paketa? Ja obicno CD-ove saljem kao paket i izade me nesto ispod 15kn. Ta je cijena do 2kg ako se ne varam. Jedino sto mora imati iblik paketa, tj, mora biti povezano spagicom inace ti i to naplate 5kn. Za svaki paket dobijas potvrdu o predaji istog. |
@Sadgasm
I ti si isto poslao danas? Ja sam samo ovo dobio (sto sam ispunio i vratio) Citiraj:
|
Ja sam poslao danas, ali na malo drugaciji način. Registrirao sam se na logitech stranicama i pod mice/ troubleshooting naveo brojeve od miša i ostale podatke pa me kontaktirao čovjek iz sluzbe i rekao da saljem u Zagreb sa garancijom, računom, cijelim paketom, brojem slučaja i svojim podacima. Nadam se da ce proci sve u redu, ali mjesec dana čekati, valjda ce biti manje.Trenutacno koristim 6,7 godina star logitech dual optical jedvo diše, ali se još drži :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Auuuu... Bolno. Zao mi je. Tolko o statistikama, ne bole dok ne postanes dio jedne. Ali opet, ima i puno gorih posta od nase.
Mene zna izbezumiti rok dostave. Desilo se da mi paket iz Rijeke putuje po 3 tjedna. Zagreb obicno 4-5 dana. Dok mi iz engleske dode za tjedan dana, japanski EMS za 4!!!! |
Citiraj:
Žalosno je to, jako žalosno... Pa ti sada idi kod njih kupovati |
mzaper je 1000%u pravu.Totalno ga podržavam da u vemilu nisu imali dobre prodavače i to što su prodavali nebi prodali.Ali poslije pizdarije s peklamacijom matične mene više neće vidjeti da kupujem -sva sreća pa ga nama u osk(žao mi je ljudi što su radili i dobili otkaz).Nadam se da si našao neki drugi posao i da je sve ok.
P.S. Hvala za kopiju računa kojeg sam izgubio |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |