![]() |
Neznam točno koja mjesta vode u europsku ligu al ako su samo 5. i 6. onda će livershit morat fino napast chelsea.
Nego baš sam si zamišljo da Abramović nikad nije kupio chelsea šta bi bilo? Chelsea bi osto šit klub što je i prije bio a Man Utd bi imo bar 20-21 prvenstvo i imo bi bar 5. uzastopnih osvojenih prvenstava.:D |
Daj mi reci tko je ono vlasnik uniteda? :D
Ovo su trofeji Chelsea. :) http://www.chelseafc.com/page/Histor...,10268,00.html |
Citiraj:
Kad će mo već o trofejima baci oko na ovo: http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={EE4D6083-FCB8-4FAB-A765-75E2B0F4B4E0} :D |
Citiraj:
ne valja to hvaliti. no ajde za tebe pogledaj ovo |
Ja sam se preksinoć sa frendom (koji također mrzi Scum kao i 3/4 kugle zemaljske) kladio da Scum aka M Utd neće iz 3 tekme osvojiti 9 bodova :D
Naravno da neće osvojiti, a mi čemo se od oklade opiti k'o svinje na njegov račun zbog izgubljene oklade :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
"Vaš" vlasnik je iz zemlje u kojoj nogomet (football) zovu soccer. To je fail broj 1. Prosječan amer zna o nogometu isto toliko koliko i ja o genetskom inženjeringu. :p Mogao si zamijetiti šalove navijača uniteda. :) United je najbogatiji klub cijele premier lige tako da nema potrebe za nekim velikim ulaganjima. :) Citiraj:
Osobno mi nije draga činjenica da je Abramović vlasnik kluba ali ako je to jedina šansa da chelsea dođe do neke love..hebi ga. :) |
Citiraj:
:dobar: Predobar post, no nemoj se zavaravati, ovi mlađahni navijači junajteda nisu ni čuli za Heysel :nono: |
Evo i mene vratio se s puta, vidim da se ban ekipa povećava lagano :D
Btw. meni je rezultat dana Ajax - Feyenoord 2:0! :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
@Hamm
OK. Naizgled se činilo da hvališ. No,sve uredu. Chelsea je mnogo mjenjala trenera nego ja svoj 17" CRT monitor. :D Od Chelsea mi ne sviđa igra. Djeluje na sebičnjaka. Barem se sjećam tekme koju Ballack i Drogba svađaju oko slobodnog pucanja. Istina za volju, imaju preskupe igrače koju djeluje bahato na svoj način. M.United zarađuje od reklama, dresova , putuje na neslužbene utakmice npr. Japan,Brazil itd.. |
Našao si dvojicu koji bi ja odmah potjerao iz kluba. :)
|
Citiraj:
Jedan od najboljih napadača zadnjih 10ak godina... |
Citiraj:
Mene GayTED U bas zivcira u zadnje vrijeme, jos od vremena kada je Kristina igrala tamo:goood: Go svi samo ne oni, i onaj Žvakogum me iritira na klupi, staro brundalo, prdonja! Sir... |
Citiraj:
Karim Benzema Naravno još ti ostane love. :p |
U chelsea se barem nitko ne žvali kad zabiju gol. :D
|
kako se meni čini - svi si oni vole baciti sapun na pod :)
|
Liverpoolovi rade djecu maloljetnicima (Gerard). :p
Isto tako molim lijepo da ne govoriš ne točne informacije. Terry je kresnuo Bridgeovu ženu tek kad je on otišao u M.Titty. :p @dizlo..da čini se da je tako. :D |
Citiraj:
Drogba i Anelka ne pričaju jer ne mogu odlučiti tko je bolji. ma cijela Engleska živi za aferu. |
Ali to je sve tak normalno jer se to događa u svakodnevnom životu. :D U ostalom ne gledam ih jer guze maloljentice/žene i cure sugirača/transvestite nego zato kaj igraju dobar i lijep nogomet. :)
Utorak. Lyon VS Bayern. Nadam se prolasku švaba iako će im biti teško bez Riberya. :) |
Skrenuli ste s nogometa. Ja bi pohvalio Fergusona i njegovu taktiku povlačenja nakon 3:0 u Manchesteru protiv bayerna. Nije to rukomet Sir da se treba povući na svojih 16m kad imaš igrača manje. Živio Fergusonu!!
|
Citiraj:
sta nije drogba kupovao svoje dresove samo da bi imao najvise prodanih dresova u klubu :D debos.. |
Citiraj:
Mandžukić im je na tragu, nažalost ne po nogometnom znanju nego ovom gore :D |
Nemoj mi Drogbu s CR uspoređivati. Je bahat i arogantan ali picica nije za razliku od CRa. CR je otišao iz premier lige jer su ga "tukli". :D
|
Citiraj:
http://habs.theoffside.com/files/200...exabikissy.jpg Cudan taj Premiership :D |
Citiraj:
:D I Chealsea bi to radio da ikad osvoje Ligu Prvaka :D :D |
Koja konjina od Mullera, ovo je u rangu Sivonjića :D
|
Tadića:)
|
Oliceva tekma je ovo.
|
Ivica Olić 0:1
@nino kak si znal? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |