![]() |
propala mi rosetta koja mi se se vrtila debelo preko 100 sati. :(
@domy;imas negdje na pocetku sve objasnjeno.. |
Skužio sam otprilike, al šta je Device Name i šta tu treba napisat? Stavio sam PC Ekspert Forum... :confused:
|
Citiraj:
Device ime uvijek mozes mijenjati preko administracije ne webu, a promijena na klijenta prelazi prilikom sljedeceg slanja i preuzimanja zadatka. |
Evo i mene preko 100.000, a sada imam jos jedna komp koji radi na 3.0 pa ce biti jos bodova :)
|
Ajmo ekipa sto ste zamrli i ja dosao nakon po godine izbivanja pa da skrancam nes :)
|
Citiraj:
|
ja dodao jos 2 kompa na poslu, je da je jedan c3ler 800 a drugi p3 733...
|
dodao jos 2 kom p4 2.8
|
dosao sam i ja u 100k klub :)
moj komp vise nije za takve avanture :( treba mu stoljece da obradi nesto... vrijeme je da se socket A posalje u mirovinu |
Svaka chast :beer:
Polako se i ja priblizhavam magichnoj stotki. |
slabo se reklamirate na forumu..sasvim slučajno sam naletija na ovu temu..da san zna pridružija bi se davno prije.....ubacit ću i jedan komp na poslu.....
|
mislim da bi mogao jedan svemocni sticky ili n a svim forumima i pod forumima osvanuti na neko odredjeno vrijeme da se ubodu novi clanovi :)
|
Citiraj:
....tribalo bi se iz naslova vidit o čemu se radi........ .....npr. Udružimo računala i pobjedimo opaku bolest......ili nešto slično........ |
Nakon dugog, dugog i jako dugog izbivanja evo mene nazaj. :beer:
Upregnuo sam ova dva kompa iz siga. |
Nisam se dugo hvalio, pa je došlo vrijeme i na to.:D
Do sada sam izgenerirao 2.000.000 bodova za grid.org, a još 100-tinjak dana procesorskog vremena mi fali da dodjem do punih 10 godina procesorskog vremena. Također, obradio sam 9.499 paketa, a po sve tri točke sam ušao među prvih 5.000 na listi usera svih vremena.:D |
Svaka čast...........ajde reci nam i koliko uredjaja imaš...
|
Citiraj:
Kolicina usera se mijenjala tijekom sveg tog vremena: poceo sam s jednim, pa sam dodao jos dva na 3-4-5 mjeseci, pa sam opet bio na jednom, pa sam imao pauzu od 2-3 mjeseca, pa sam upogonio 4-5 istovremenih, pa je to variralo, spustalo se do brojker od jednog, penjalo se i do brojke od 8 ili 9 istovremenih, a sada sam na 7 istovremenih, s time da ne rade svi konstantno, tako da generiram oko 3-4-5 dana procesorskog vremena dnevno. |
Citiraj:
|
evo ja jos malo pa na 100000
|
Predjoh stotku, a mislim da je i ferrys :beer:
|
ja grabim prema 100 ali ide sporo :(
nego OCE li vise neki globalan stiki baciti se da privucemo nove clanove :) mislim bilo bi uredu. |
Eto da se i ja javim / hvalim :D ... prešao 1.000.000
Total CPU Time (y:d:h:m:s) (Rank) 4:190:13:41:25 (# 16,707) Points Generated (Rank) 1,007,474 (#9,804) Results Returned (Rank) 1,730 (#41,839) |
Ja prešao 50k i idem dalje...Istina, tek sam nedavno počeo ponovno...ali neka, i 100k će pasti...
|
evo ja prešao 20000 ...za prvih misec dana nije loše..........
|
Eto, nakupio sam 10 godina. :)
Moram doci barem do punoljetnosti :) |
Složio novu masinu, instalirao grid i uvali mi neki ogroman Ligandfit.
Već 14 sati vrti i napravio 10%. Gad je pri instalaciji vidio A64 3200+, gigu rama i da ima preko 10 gb mjesta na hardu. |
Citiraj:
Veliki paketi su na obradi :) |
veliki paketi su zakon!
|
I ja se pridružio....tek počeo...imam oko 1600 pointova....
Ima da se vrti non stop u pozadini, a kad me nema screensaver se pali :) |
..može li mi ko objasnit zašto kad neki device obradi nešto i vrati rezultat tek nakon nekih 20-30 dana(u medjuvremenu se sa tog kompa nije spajalo na net)......taj score ne bude zabilježen...tj kao da se ništa nije ni radilo...to mi se desilo na dva kompa.....zar postoji neki vremenski period u kojem triba vratit rezultat?...........
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |