![]() |
To care, dolaziš pijan u školu i spavaš na satu, ti si moj idol:beer:
|
Ma došo sam samo 1-2 puta pijan,nisam ni bio tolko pijan kolko sam smrdio po vinu.
A za spavanje-jebiga nismo ništa radili na satu pa sam se polego i onda mi se počelo spavat,zatvorio sam oči i... Ali sve to u mojoj školi je normalno,uglavnom sami klošari,i 2 najgori razred u primorskogoranskoj županiji |
:clap: :clap:
Ja umalo zakrmio u pon na kemiji u prvoj klupi:D Umalo. Još mi se nikad nije dogodilo. Svaki put me sic kolega prokine laktom da slučajno ne zaspem i najebem.:D |
Ja svako malo zaspim pod satom. Normala :D
|
Ja danas pod zaraznom medicinom zakrmio. Lik priča ko račan. Djelotvornije od brojanja ofci. Moram ga snimit pa kad nemrem zaspat pustit. Frend i ja u zadnjoj klupi, prvo ja zahrko, onda on... Milina. Sutra ujutro buđenje u pol šest fucking praksa. Nadoknadit ću san na povijetsi. :D
|
Sve je to normala,ali kad piješ tablete za spavanje to ti bude uobičajno
|
koje tablete npr?
jedan frend mi je jednom prilikom ispricao kako je uzeo neke kad se vracao iz amerike, ali je zaboravo naziv. uglavnom kaze da je pao u komu od 10sati i probudio se iz zimskog sna, da se u zivotu nije osjecao svjezije, i ja te trazim :D |
nemam više kutijice,ali znam da je nešta sa Leti....,ili Lezi...,ima još i antialergijska svojstva
|
Citiraj:
|
Pa šta je ovo? Nema nikog.
Ja pogledo tenis, film i evo sada formulu. A sada na spavanac. zzzzzzzzz |
Kakvo spavanje, pijem kavicu ( tek sam ustao) i onda idem peć komad napacane vratine od skoro 3 kile, to bu za ručak. Ajde ti ćorit jer se ne buš digel do navečer
|
Citiraj:
|
Ja sutra ne moram ustati prije 8h:D. Još ću malo surfat, a onda idem na spavat.
|
...u zadnjih 3 dana sam sve skupa spavala jedno 7 sati...:eek:
...i umorna sam...da... |
Citiraj:
LJUDI NASPAVAJTE SE! ja sam na godišnjem i baš sam naspavan i baš mi je super, i godišnji je super, i baš sam vesel kak sam se naspaval :D :D :D |
Citiraj:
...i sad mi se malo spava...a ne mogu..ono, zatvorim oci i ne mogu zaspat...a ne mogu ni gledat...blah |
necu!!! ocu radit jos, ne dam da mi se sklope oci!!
hmm... zzzzz..... |
Citiraj:
vidi datestamp a još sam budan. cimi ošo ćorit prije sat vremena, a ja (zbog nemogućnosti telefoniranja hvala lijepo) navalio na settlerse ko lud. žasu.:smoke: but the old empire must be restored ! |
Citiraj:
nocas sam isla spavati oko 2...i probudila sam se u pol 7... ...i ne mogu se nista igrati na kompu..ne pitajte zasto... a fali mi...bilo bi mi malo lakse da uzmem kalaš i ...pucam...: Machineg :D |
Ja zaspem samo kad moram učit ili kad gledam nešto na televiziji. To dvoje me uspavljuje. Više spavam na kauču nego na krevetu.:D
|
onu noć nakon meetinga žderonja sam prospavo na podu - bez madraca. (pere me neka opaka homofobija kad se radi o šeranju kreveta), a i htio sam se podsjetiti na svoje asketske dane kada me od daske kreveta dijelila samo deka i plahta. probudio sam se mrtav strgan - sve i jedna košćica me bolila. noć nakon toga neprospavana i tek sad sam odmoran i naspavan.... iako malo mamuran.
uglavnom - bezveze trkeljam i nabijam si postove :) |
Citiraj:
PCekspert Spam team. :D Danas prvi dan da mogu surfat do 3... NEMA prakse sutra. wohoooooooooo. :) |
Citiraj:
i posto ja nis nespavam onda stavim ruku od jednog frenda preko drugog pa ih slikam :D |
Citiraj:
|
...nocas sam se konacno naspavala nakon tjedan dana:cool: ...
...spavala sam 8 !!! sati...mislim da mi je organizam totalno sokiran...:D ...i veselim se vikendu....samo nisam bas sigurna koliko cu spavati;) |
mala moja oko plavooo, sedam noći nisam spavoooo...:D
|
Ja nočas 4h. I sad idem na kafu. :D
|
Citiraj:
|
pffffff nIsam bio na forumu vec nekih 3-4 dana (čak) i imam šta vidit. Oni spavaju ... uf šta bi dao da mogu se zavalit u krevet i drmnit kojih 4-5 sati u komadu .. ali ne moram se ja uvalit u neke školske zajebancije kao Novinarska, Login europe, globe, elektro..... :fuming:
|
Evo ja sam tu!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |