PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Tko najmanje spava ? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11037)

Emissary 02.03.2005. 20:35

To care, dolaziš pijan u školu i spavaš na satu, ti si moj idol:beer:

SulE 02.03.2005. 20:54

Ma došo sam samo 1-2 puta pijan,nisam ni bio tolko pijan kolko sam smrdio po vinu.
A za spavanje-jebiga nismo ništa radili na satu pa sam se polego i onda mi se počelo spavat,zatvorio sam oči i...
Ali sve to u mojoj školi je normalno,uglavnom sami klošari,i 2 najgori razred u primorskogoranskoj županiji

Emissary 02.03.2005. 21:27

:clap: :clap:
Ja umalo zakrmio u pon na kemiji u prvoj klupi:D
Umalo.
Još mi se nikad nije dogodilo. Svaki put me sic kolega prokine laktom da slučajno ne zaspem i najebem.:D

vga killer 02.03.2005. 21:37

Ja svako malo zaspim pod satom. Normala :D

Fleks 02.03.2005. 21:43

Ja danas pod zaraznom medicinom zakrmio. Lik priča ko račan. Djelotvornije od brojanja ofci. Moram ga snimit pa kad nemrem zaspat pustit. Frend i ja u zadnjoj klupi, prvo ja zahrko, onda on... Milina. Sutra ujutro buđenje u pol šest fucking praksa. Nadoknadit ću san na povijetsi. :D

SulE 02.03.2005. 21:48

Sve je to normala,ali kad piješ tablete za spavanje to ti bude uobičajno

ßellerophon 03.03.2005. 02:52

koje tablete npr?
jedan frend mi je jednom prilikom ispricao kako je uzeo neke kad se vracao iz amerike, ali je zaboravo naziv.
uglavnom kaze da je pao u komu od 10sati i probudio se iz zimskog sna, da se u zivotu nije osjecao svjezije, i ja te trazim :D

SulE 03.03.2005. 10:32

nemam više kutijice,ali znam da je nešta sa Leti....,ili Lezi...,ima još i antialergijska svojstva

Njusskallo 03.03.2005. 16:52

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Ja svako malo zaspim pod satom. Normala :D
BRATE ... Ti si moj čovijek .. ustvari tek negdije 2-3 sat shvatiš da si u školi :D

vga killer 06.03.2005. 05:37

Pa šta je ovo? Nema nikog.

Ja pogledo tenis, film i evo sada formulu. A sada na spavanac. zzzzzzzzz

panoramix 06.03.2005. 05:51

Kakvo spavanje, pijem kavicu ( tek sam ustao) i onda idem peć komad napacane vratine od skoro 3 kile, to bu za ručak. Ajde ti ćorit jer se ne buš digel do navečer

Fleks 06.03.2005. 12:29

Citiraj:

Originally posted by panorama
Kakvo spavanje, pijem kavicu ( tek sam ustao) i onda idem peć komad napacane vratine od skoro 3 kile, to bu za ručak. Ajde ti ćorit jer se ne buš digel do navečer
Ja sutra u 5.20 dizanje. Fucking praksa. :smoke:

Raven_1 07.03.2005. 02:07

Ja sutra ne moram ustati prije 8h:D. Još ću malo surfat, a onda idem na spavat.

flare 07.03.2005. 10:19

...u zadnjih 3 dana sam sve skupa spavala jedno 7 sati...:eek:

...i umorna sam...da...

horza 07.03.2005. 12:29

Citiraj:

Originally posted by flare
...u zadnjih 3 dana sam sve skupa spavala jedno 7 sati...:eek:

...i umorna sam...da...

zgleda da nisi jedina...
LJUDI NASPAVAJTE SE!

ja sam na godišnjem i baš sam naspavan i baš mi je super, i godišnji je super, i baš sam vesel kak sam se naspaval :D :D :D

flare 07.03.2005. 16:31

Citiraj:

Originally posted by Horza
zgleda da nisi jedina...
LJUDI NASPAVAJTE SE!

ja sam na godišnjem i baš sam naspavan i baš mi je super, i godišnji je super, i baš sam vesel kak sam se naspaval :D :D :D

blago tebi....:)

...i sad mi se malo spava...a ne mogu..ono, zatvorim oci i ne mogu zaspat...a ne mogu ni gledat...blah

ßellerophon 08.03.2005. 02:22

necu!!! ocu radit jos, ne dam da mi se sklope oci!!
hmm... zzzzz.....

horza 08.03.2005. 03:30

Citiraj:

blago tebi....:)

...i sad mi se malo spava...a ne mogu..ono, zatvorim oci i ne mogu zaspat...a ne mogu ni gledat...blah

ouch. poznato mi je... al si isto tak ne mogu ni zamislit... :(
vidi datestamp a još sam budan. cimi ošo ćorit prije sat vremena, a ja (zbog nemogućnosti telefoniranja hvala lijepo) navalio na settlerse ko lud. žasu.:smoke:
but the old empire must be restored !

flare 08.03.2005. 08:04

Citiraj:

Autor horza
(zbog nemogućnosti telefoniranja hvala lijepo)

sori horzek....:rolleyes: ...

nocas sam isla spavati oko 2...i probudila sam se u pol 7...

...i ne mogu se nista igrati na kompu..ne pitajte zasto... a fali mi...bilo bi mi malo lakse da uzmem kalaš i ...pucam...: Machineg :D

Emissary 08.03.2005. 09:21

Ja zaspem samo kad moram učit ili kad gledam nešto na televiziji. To dvoje me uspavljuje. Više spavam na kauču nego na krevetu.:D

horza 08.03.2005. 11:05

onu noć nakon meetinga žderonja sam prospavo na podu - bez madraca. (pere me neka opaka homofobija kad se radi o šeranju kreveta), a i htio sam se podsjetiti na svoje asketske dane kada me od daske kreveta dijelila samo deka i plahta. probudio sam se mrtav strgan - sve i jedna košćica me bolila. noć nakon toga neprospavana i tek sad sam odmoran i naspavan.... iako malo mamuran.

uglavnom - bezveze trkeljam i nabijam si postove :)

Fleks 09.03.2005. 00:39

Citiraj:

članu Horza. Dobili ste doživotni ban.

PCekspert Spam team. :D

Danas prvi dan da mogu surfat do 3... NEMA prakse sutra. wohoooooooooo. :)

Codiac 09.03.2005. 01:01

Citiraj:

onu noć nakon meetinga žderonja sam prospavo na podu - bez madraca. (pere me neka opaka homofobija kad se radi o šeranju kreveta), a i htio sam se podsjetiti na svoje asketske dane kada me od daske kreveta dijelila samo deka i plahta. probudio sam se mrtav strgan - sve i jedna košćica me bolila. noć nakon toga neprospavana i tek sad sam odmoran i naspavan.... iako malo mamuran.

stari moj ti bi onda umro sa mojom ekipom nas trojica spavaju na jednom krevetu :D

i posto ja nis nespavam onda stavim ruku od jednog frenda preko drugog pa ih slikam :D

vudu2 09.03.2005. 01:15

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
stari moj ti bi onda umro sa mojom ekipom nas trojica spavaju na jednom krevetu :D

i posto ja nis nespavam onda stavim ruku od jednog frenda preko drugog pa ih slikam :D

Da nisi ti bio na mom rođendanu? :D

flare 11.03.2005. 11:46

...nocas sam se konacno naspavala nakon tjedan dana:cool: ...

...spavala sam 8 !!! sati...mislim da mi je organizam totalno sokiran...:D

...i veselim se vikendu....samo nisam bas sigurna koliko cu spavati;)

Emissary 11.03.2005. 13:48

mala moja oko plavooo, sedam noći nisam spavoooo...:D

Fleks 11.03.2005. 19:29

Ja nočas 4h. I sad idem na kafu. :D

Konan 12.03.2005. 05:56

Citiraj:

...nocas sam se konacno naspavala nakon tjedan dana:cool: ...

Ti stvarno dugo možeš biti budna. :D :D :D

Njusskallo 13.03.2005. 01:53

pffffff nIsam bio na forumu vec nekih 3-4 dana (čak) i imam šta vidit. Oni spavaju ... uf šta bi dao da mogu se zavalit u krevet i drmnit kojih 4-5 sati u komadu .. ali ne moram se ja uvalit u neke školske zajebancije kao Novinarska, Login europe, globe, elektro..... :fuming:

ćiber_manija 13.03.2005. 02:00

Evo ja sam tu!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51.