![]() |
naravno da ima...na stanici proizvođača sve lijepo pise...a i ako je reciever ima tuner...
|
huh, pogledajte kaj sam našao.....link
...baš komplet zvučnika i receivera kojega sam namjeravao posebno kupit i koji bi me u lijepoj našoj koštao cca. 2200kn, a po ovoj cijeni su cca. 1500kn..... .....kako se to uopće šalje do hrvatske i dal bi me to skupo došlo, ima ko kakvih iskustva s tim ? |
Citiraj:
Pa jao kud Rotela i High End Focale,ti Roteli su daleko ispod onog nivoa prateće elektronike koji je potreban tim Focalima+ i Rotel i Focali zvuće svijetlo tako da bi visoki u toj kombinaciji parali uši. Inače ako te zanima kako zvuči taj player možeš ga doći kod mene poslušati(ako si blizu Kaštela). Pozdrav. |
Citiraj:
|
Citiraj:
....jbg. kad je ta funta isto sfrkana ko i dolar, a cifra me je oduševila, tak da sam ostao paf, valutu niti nisam gledao..... ...ok, znači ništa s toga....:hitthewal: Edit: evoga, ovdje su na akciji oba dva proizvoda, pa ako još nekoga interesira......;) .....ukupno 2060kn + 10% popusta na gotovinu....:) |
ajde diy ekipa kako i za koliko bi se dalo doci do nekog pristojnog DAC-a?i jel ima kakvih kitova za to, kao npr za pojacala?
|
Huh, osobno ne znam...Za lampaška i tranzistorska pojača znam, ali za to - ne baš :D
Probaj pitati na Audiofilu, ili još bolje pingaj člana Apparatus. Koliko mi se čini, primaran cilj ti je ušteda (zar ne?) ali Apparatusov DAC je navodno fenomenalan. :) |
Citiraj:
za komp ili dac kao dac ? :D regaj se tu i pitaj http://www.head-fi.org/forums/ audiofil zaboravi, ljudi su totalno bzvz :D |
Citiraj:
I svi ste bezveze. Niko mi jos nista nije pametnog napisao, a i mene i sraleta zanima. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čuo sam ga i da nisam sucker za CD-ove i listanje omota već bi si ubo jedan. Ne leži mi puštanje muzike preko kompa....hiljade pjesama i ni jednu ne preslušam do kraja. Za one koji misle samo praviti, DAC nije GC koji svatko s 50 kn za lemilicu može polemiti. |
Citiraj:
|
heh fleks
ja uskoro ( kad počnem radit:D) kupujem usb dac Alien, cijena je oko 40 dolara kad sve sklopis...dac ima neke veze sa onkijem :D http://www.slugsite.com/archives/535 vele da je dobar, hoćem ici polako, ovo je jeftinjara. samo me jebe lemljenje smd-ova :D |
Citiraj:
|
:lol2:
nedas al opet moras :D |
Citiraj:
|
ja sam imao jako losa iskustva sa zvucnom karticom preko usba, tak da mi ovaj dac bas ne ulijeva povjerenje..ali, to je samo moje misljenje..
|
Citiraj:
dac mi se jako svidja kao varijanta, al nedam 1500kn za to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledao sam ovo: http://www.emu.com/products/product....&product=15186 |
To je za te pare izuzetno dobra USB zvučna kaj se DAC-a tiče. Definitivno korak naprijed u odnosu na tvoj auzentech.
0404 USB je još nešto bolja al i duplo košta, doduše ima još neke dodatne feature. I da, ispod 2 k kuna se daju kupiti USB rješenja znatno bolja od tvog auzentecha. |
Citiraj:
Probat cu posudit taj 0202 na test ovih dana, pa cemo da vidimo jel to necemu. 0404 nebi kupio jer za te pare mislim da je neki dac bolje rijesenje... EDIT: Dobit cu od jednog forumasa na psodubu m-audio firewire solo, pa cemo vidjet kako to je... |
Odnosno dobit češ od mene. ;)
Imao sam E-MU 0404 USB i prodao sam je jer je katastrofa sa driverima, pošto su se korisnici njihovih kartica žalili(!!!!!!!) na prenapredne mogućnosti routanja raznih signala. Ispalo je tako da ja nisam mogao u isto vrijeme kad bi zauzeo ASIO sa Guitar Rigom i gitarom, upaliti Winamp ili Guitar Pro za tablature koristeći ili ASIO ili obični DirectSound. Katastrofa. Interesantno, na Leopardu postoji samo Coreaudio i radilo je sve kako mi je palo na pamet. Matične također vole zagaditi signal preko USB-a tako da je FW jedino logično rješenje. Nažalost ispalo je da ni on nije imun stoga tražim PCI firewire karticu koja ima 4pin konektor jer samo u tom slučaju smijem spojiti vanjsko napajanje od zvučne kartice. Kad je spojena na 6pin konektor, vuće struju preko sabirnice. EDIT: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1140015 Da li je ovo 4pin konektor? Slabo se vidi. A traženje savjeta na audiofil.net forumu ne bi preporučio nikome jer 99% populacije tamo bi trebalo imati dijagnozu i karton. Ista stvar je i sa hr.fido.hifi newsgroupom. Parada imbecila i latentnih homoseksualaca i trollova koji ih za*ebavaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom ajde sad cu ulovit vremena valjda dva dana sljedeci tjedan (iza ovoga) pa bi trebao probati sloziti neki usporedni test par kartusa... |
Nemores pogrijesit, vidi se iz avijona...
http://www.shoppingwarehouse.net/ima...ct/5_55963.jpg 4 pin connector.......6 pin connector Firewire 400.............Firewire 400 IEEE 1394.................IEEE 1394 (non-powered)..........(powered) ti na toj pci karti imas obadva |
Dosjetio sam se i praktičnijeg rješenja.
Na konektoru na zvučnoj sam izolirkom prekrio 2 pina za napajanje koji su taman točno na vrhu pa se da lijepo oblijepiti i riješio problem. Sada vuće struju preko adaptera, smetnji nema. Case closed. |
Citiraj:
|
u subotu najvjerojatnije (čitaj 95%) idem po svoj prvi hi-fi.....:)
...odlučio sam se za Yamahin receiver RX V-363, zvučnike ću takodjer uzet Yamahine, NS-P110.....sad bi još moli preporuku nekog DVD playera, da ima HDMI (to obavezno) i po mogućnosti USB (nije nužno)..... ....molio bih još ako netko ima iskustva sa ovim zvučnicima, neka veli doživljaje :D....jer se neki žale, a neki ga dižu u nebesa.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
....ćuo sam da je zvuk kvalitetan i sve 5, al jedino su se neki žalili na premalu snagu od 100W RMS-a.....no to bude meni dosta....bitna mi je kvaliteta....:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:47. |