PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

trouble 27.08.2013. 02:08

Pain & Gain mi je OK bio...na preporuku istog pogledah Project X i onak...meh bezveze

Pupo 27.08.2013. 07:48

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2449322)
taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine :D bar što se komedija tiče! BOLESNO, ali ismijao sam im se to nije normalno

ima par ludih scena, npr. kada se u kamperu Keni ljubi s "sestrom" i sa "mamom" i onda im uleti ona mala a "stari" sve snima.
dok su u šatoru i tip mu gura prst u uho.. umirao sam
kada budete gledali obratite pozornost kada Jennifer bude izvodila striptiz kako nema neke bujne grudi, no naa kraju filma ima bar 2puta veće :D :D
ima još toga ali da vam ne ubijam film :D

Prejak je film, baš za opustit i nasmijat se

robert7 27.08.2013. 11:28

Pogledao i Now you see me, i moram reći da me film oduševio koliko je zabavan :)

Da je remek djelo nije, ali me 2 sata držao prikovanog pred ekranom :)

MuroF 27.08.2013. 13:20

u subotu pogledao paranormal aktiviti i ono,meni je strašno zadnjih 5 min filma,a prije je mlako..
ostale nastavke nisam gledao

Toorop 31.08.2013. 20:52

Pogledao sam Now You See Me
Film odličan! Preporuke definitivno. Dobro je to što sve do kraja filma ne saznaš sve, već ti daju samo po malo dijelove i ona ajmo reći slažeš puzle :D :D

wnbeeeE 31.08.2013. 21:42

pogledao (djelomicno) oblivion - nisam izdrzao do kraja, a i moram priznati.. ne podnosim vise organski tom cruisea.

A ovo je već film Priceless

Kakvo osvježenje, kakva gluma, kakva radnja i kakav ludi humor.
Zadnje čega se sjećam ovako dobroga je definitivno Intouchables, s time da me je ovaj još više nasmijao.

Stvarno smo ja i cura uživali od samog početka do samoga kraja.

ps. ovo nije tipičan hollywoodski comedy/romance muvi. Nema niti jedne sličnosti.

svakako preporuke

ps. syss ne zaboravi na saving grace, a slobodno pogledaš i ovaj french muvi :P

Citiraj:

Autor syss (Post 2448437)
ali sinoć pogledo side effects - e to se treba gledati ;)

pogledao jučer, odličan triler.

Zadnji film koji me uspio tako smuljati je shutter island.

Toorop 31.08.2013. 23:08

Evo pogledao i Iron Man 3! Meni film zakon! Robert Downey Jr. a.k.a Tonny Stark je živa legenda, kako on može glumit meni fantastično, jedva čekam 4. dio. Ovaj je bio odličan!

Ecips Dlo 31.08.2013. 23:54

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2452498)
Evo pogledao i Iron Man 3! Meni film zakon! Robert Downey Jr. a.k.a Tonny Stark je živa legenda, kako on može glumit meni fantastično, jedva čekam 4. dio. Ovaj je bio odličan!

neće biti 4og nastavka..barem ne sa RDJ
prema ugovoru ima za odglumiti jos 2 nastavka avengersa

Toorop 01.09.2013. 09:21

Pa, kolko ja znam potpisao je ugovor za još jedan dio + avangersi :) rekao je da neće više, no $ su u igri i rekao je da će odraditi još jedan dio što je zakon

bixsy the king 01.09.2013. 09:45

Now You See Me - nije mi legao...ideja filma je svakako zanimiljiva,ali nisam se uspio uživiti u radnju...ocjena 5/10

The Great Gatsby - nakon pola sata filma obuzela me želja ugasim tv...usiljeno pogledao do kraja i pitam se kakvo sam to sranje gledao...ne želim ocjenjivati.

Ne sjećam se kad me je zadnji put neki film oduševio...gdje su nestali dobri filmeki ? :fuming:

Toorop 01.09.2013. 09:59

Jesi pogledao Pain&Gain ili We're the Millers

Mad_Duke 01.09.2013. 10:18

Bacio se malo na novije naslove (prifalilo mi malo starijih te serija plus upala sinusa me ukrevetila).

Pain & Gain - Moglo je to bolje :) Puno bolje, ali fora ideja. Ulovili su ono idiotsko razmišljanje kakvo sam znao i ovdje susresti kod nekih :)

We're the Millers - Okej. Moglo puno bolje, ali ajde, triput sam se na glas nasmijao dok sam solo gledao. U pomanjkanju okej novih komedija ovo će proći.

Now You See Me - Ideja super, razrada bezveze. Najviše me smeta kaj nema toliku replayability vrijednost i čudno je sniman tako da mi nije niti jedan od četvorice ikaj značio na kraju filma niti sam navijao za nekoga.

The Great Gatsby - Oke, ništa posebno.

The Place Beyond the Pines - Odlična drama. Film mi je sjeo kao budali šamar.

Clear History - Moglo je bolje, tu mi je negdje sa Whatever Works :) Ali sam se ipak nasmijao par puta dobro. Vidi se da je to Larry pa ga gledam više kao nastavak sebe nego čisto novog lika u filmu (što je nemoguće).

Empire State - Bolje od Pain & Gain, ali niš posebno. Koja hrpa idiota :D

G.I. Joe: Retaliation - Jedinica mi je još oke prošla, ali ovo je moglo puno bolje. Šteta, nadal sam se zabavnom akciću koji nije bio toliko zabavan.

Kick-Ass 2 - Meni gušt bio :) Nije toliko dobar kao jedinica, ali svejedno je dobar. Mislio sam prema traileru da će Carrey možda pretjerati, ali bio je neprepoznatljiv.

Hunt - Odlična drama, mislim da sam ju već spomenuo

Before Midnight - Pogledati sa nježnijim spolom, ali tek nakon Before Sunrise i onda Before Sunset.

Toorop 01.09.2013. 10:23

Neznam ako ste gledali Gangster squad - meni je film bio odličan, Emma Stone, uh komad i pol! Radnja odlična, film odličan! Glumačka ekipa savršena!

bixsy the king 01.09.2013. 14:42

Pain & Gain gledao...razočaran...tresla se brda rodio se miš.
Gangster squad gledao...odličan !
The Place Beyond the Pines gledao...odličan !
We're the Millers...taj je slijedeći koji ću pogledati...thnx !

coconut 01.09.2013. 15:30

Oblivion - izgleda da je Tomica opet počeo snimati solidne filmove. Nakon Jack Reachera i ovaj je prilično gledljiv.
Olympus Has Fallen - tipično američko patriotsko s**nje gdje jedan good guy pobjeđuje sve bad guyse. Ironija je da sveameričkog junaka glumi Škot.

Toorop 01.09.2013. 17:58

Citiraj:

Autor coconut (Post 2452729)
Olympus Has Fallen - tipično američko patriotsko s**nje gdje jedan good guy pobjeđuje sve bad guyse. Ironija je da sveameričkog junaka glumi Škot.

Joj e, on je pobio svu vojsku onih talibana ili čega sve ne. Molim te koji film -.-
Kasnije ću pogledati White House Down pa da vidim liči li to na išta..

Može neka preporuka akcijskog krimića ili tipa toga nešto? Da imam što gledati navečer :D

syss 01.09.2013. 18:01

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2452449)
pogledao (djelomicno) oblivion - nisam izdrzao do kraja, a i moram priznati.. ne podnosim vise organski tom cruisea.

A ovo je već film Priceless

Kakvo osvježenje, kakva gluma, kakva radnja i kakav ludi humor.
Zadnje čega se sjećam ovako dobroga je definitivno Intouchables, s time da me je ovaj još više nasmijao.

Stvarno smo ja i cura uživali od samog početka do samoga kraja.

ps. ovo nije tipičan hollywoodski comedy/romance muvi. Nema niti jedne sličnosti.

svakako preporuke

ps. syss ne zaboravi na saving grace, a slobodno pogledaš i ovaj french muvi :P

pogledao jučer, odličan triler.

Zadnji film koji me uspio tako smuljati je shutter island.

misliš na intačbls? ma to sam gledao već 5 puta, izuzetan film... ova dva tvoja su stavljena na čekanje ;)

što se tvog spojlera tiče, kada dođe do one prekretnice, znaš već koje, samo sam ostao WOOOOT?!?!? :D

hebeno.

inače sinoć pain i gejn... ma oke ono mozak na pašu i gledat debile u akciji :D

place beyon pines isto mišljenje ko i đuka - odlična drama.

now you see me bumo večeras odgulili.

hunt bezrezrvna preporuka svakako.

Toorop 01.09.2013. 18:07

O kojem se trileru priča? da pogledam!? hvala :)
i nećeš se razočarati kada budeš gledao now you see me samo prati pažljivo :D

syss 01.09.2013. 18:11

side effects ;)

Brko 01.09.2013. 19:56

Now You See Me - 9/10

vrlo zabavan i odličan film. definitivno best of 2013 za sada što se mene tiče i filmova koje sam pogledao od ove godine.

coconut 01.09.2013. 20:01

Šansa da novi Batman bude teški fail je sve veća.
http://www.index.hr/black/clanak/jus...u-/697968.aspx

Toorop 01.09.2013. 20:34

Okej. Upravo sam završio gledati Disconnect film je, uh. Odličan. Prikazuje realno stanje današnjeg svijeta, i kako stvari idu. Naježio sam se k'o nikad. Stvarno vrijedi pogledat!

A sada idem gledati We Steal Secrets The Story of WikiLeaks pa da vidim na šta ovo liči :D

Omerta 01.09.2013. 22:31

Citiraj:

Autor coconut (Post 2452894)
Šansa da novi Batman bude teški fail je sve veća.
http://www.index.hr/black/clanak/jus...u-/697968.aspx

Pa zar je on tebi u "Facebooku-u" loše odglumio? Meni je bio odličan..

A sada, kako će odglumiti akciju, to bumo vidli :)
Citiraj:

Autor Toorop (Post 2452921)
Okej. Upravo sam završio gledati Disconnect film je, uh. Odličan. Prikazuje realno stanje današnjeg svijeta, i kako stvari idu. Naježio sam se k'o nikad. Stvarno vrijedi pogledat!

Oho, volim ovakve, thx :chears:

syss 02.09.2013. 11:16

now you see me - zabavan, eto baš se fino zabavio, nije baš neki epic, ali oke je.

mighty 02.09.2013. 12:51

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2452998)
Pa zar je on tebi u "Facebooku-u" loše odglumio? Meni je bio odličan..

ovo, nisam obožavatelj njegove glazbe, ali čovjek je jako dobar glumac i showman općenito... tko se želi uvjeriti nek pogleda bilo koju epizodu saturday night live-a gdje je on bio host...

Roberto 02.09.2013. 13:12

Citiraj:

Autor syss (Post 2453216)
now you see me - zabavan, eto baš se fino zabavio, nije baš neki epic, ali oke je.

Eto baš neki dan imao raspravu o tom filmu. Frendica se zgražala kako sam mogao zaspati na taj film, jerbo je izvanredan :D

Pogledao sam ga drugi dan do kraja i opet ostao razočaran.

Recimo da je dobar film, ali ništa više od toga. A i u toj kategoriji dobrih filmova ima puno boljih. Najviše zamjeram loše profiliranje likova zbog kojih se teško uživiti.

Jedan od onih filmova koji na papiru kad pročitaš premisu radnje zvuči super, a kad pogledaš shvatiš da je to moglo i puno puno bolje.

Jučer krenuo gledati The Lifeguard, i nakon 20 minuta ugasio. Može se vrijeme i puno bolje iskoristit :D

Mad_Duke 02.09.2013. 13:24

Pa naspram toga filma, a u nekom istom rangu (u mojoj glavi) mi nema kaj tražiti (a ocjene su približne) pokraj

The Illusionist ili pokraj (meni draži) The Prestige

syss 02.09.2013. 13:31

da, ta oba su osjetno bolja na tu tematiku i generalno si me podsjetio da ih pogledam ponovo :)

wnbeeeE 02.09.2013. 13:40

Citiraj:

Autor mighty (Post 2453339)
ovo, nisam obožavatelj njegove glazbe, ali čovjek je jako dobar glumac i showman općenito... tko se želi uvjeriti nek pogleda bilo koju epizodu saturday night live-a gdje je on bio host...

meni je on najdrazi glumac iz muzičkog svijeta. Svaka uloga mu je na mjestu.

ONeill 02.09.2013. 20:04

Despicable Me 2, dobar, ali ne bi bio takav da nema miniona :D

Brko 03.09.2013. 09:04

Citiraj:

Autor ONeill (Post 2453672)
Despicable Me 2, dobar, ali ne bi bio takav da nema miniona :D

Zato se i radi poseban film sa minionim :D

ONeill 03.09.2013. 11:11

Da, da, jedva čekam :)

Hamm 03.09.2013. 16:03

Ja i još četvero odraslih ljudi pogledali smo teen mjuzikl "Pitch Perfect" :D I BILO JE ODLIČNO! :D

Ima ok fora, ok pjevanja i dobrih curica. :D :D Malo smo bili veseli ali ništa zato. :D :D

Evo dio filma. :)

Pr0 ;)

Mommistake 03.09.2013. 20:40

Jučer pogledao napokon The Prestige. (da znam, sram me bilo) :)

9/10.

Super film, jako me početak podsjetio na Now you can see me. Gotovo bi mogao reći da je fora pokupljena od The Prestige.

Super i preporuka.

I pogledao World War Z. Hmm.. Ništa novo, jedino više divlji zombiji, završetak ko u svakom takvom novijem filmu.

Ali ajde, ok je filmek. 7/10.

ivan77 04.09.2013. 07:17

World war z ...inače sam veliki fan horrora
imam cak i living dead collectors edition,
i kažem hebemu,sve je otišlo u klinac ako i u tome žanru ima mjesta za propagandu gdje amer sa izraelskom vojnikinjom spašava svijet od zombie epidemije

Mommistake 04.09.2013. 09:31

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2454571)
World war z ...inače sam veliki fan horrora
imam cak i living dead collectors edition,
i kažem hebemu,sve je otišlo u klinac ako i u tome žanru ima mjesta za propagandu gdje amer sa izraelskom vojnikinjom spašava svijet od zombie epidemije

Slažem se s tobom.

Gledaj, sve smo "gluplja" publika, tako da se vrijednosti i kvalitete filma s vremenom smanjuju.

Gledaj ocjenu. 7.2/10.
Nekad si za tu ocjenu trebao napraviti remek-djelo :)
Danas dobiješ bljedunjavu, 100 puta viđenu stvar. :)

Mad_Duke 04.09.2013. 09:56

Zašto smo "gluplja publika". Kao što sam rekao. Danas ima više dobrih filmova nego što ih je ikad bilo na planeti. Proporcionalno tome ima još više loših, ali tako je kako je.

wnbeeeE 04.09.2013. 10:10

slazem se sa dukeom. Puno vise filmova izlazi, ali ih je 80% srot. To znaci da ti ostane sasvim dovoljno kvalitetnih za pogledat. Isto tako, pogledajte francuske, danske filmove i sl., sve su jaci na svjetskoj filmskoj sceni. The hunt je masterpiece, hollywood takav film nemoze izvesti.

Mommistake 04.09.2013. 10:14

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2454618)
Zašto smo "gluplja publika". Kao što sam rekao. Danas ima više dobrih filmova nego što ih je ikad bilo na planeti. Proporcionalno tome ima još više loših, ali tako je kako je.

Jasno.
Kažem da prije omjer dobrih i loših filmova je bio drastično drugačiji nego danas.

Danas dobiješ jedan dobar film na 5-10 naslova.

Mad_Duke 04.09.2013. 10:20

Ne nih se složio. Nije se omjer ništa toliko puno mijenjao. Stvar ti je samo percepcije. Gluposti (da ne nazovem shranja) se zaborave i "nitko" ih više ne pogleda. Pa sjeti se samo one police u nekadašnjoj videoteci. Ona pri dnu gdje su išla najveća gofna ekspresno. Eh, da mi je sada pristup nekom kompu iz prastare videoteke za neku statističku analizu koliko je neki film posuđen bio :P

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51.