![]() |
Event i Flash Forward ne bih baš nazvao remek djelima, ali bile su to prilično dobre serije. I meni bilo žao što ih nisu nastavili.
|
24: Legacy - uopće me nije impresionirao. Gluma loša, nema Jacka, opet iste fore sa traženjem krtice,... I sve to u E01. Ne očekujem veliki napredak ili poboljšanje u ostalim.
|
Legion poceli gledati? Bojim se samo da nebude na tragu Mr.Robota vezano uz whats real...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Nastavak TWD-a, napokon. Cekam sutra. Woohoo!
|
Woohoo prva epizoda i onda kenja. Woohoo!
|
Citiraj:
|
Jucer pogledao prvu epizodu Legion-a
Ima potencijala. Svakako za preporuku! Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
|
Pogledao i ja Legion. Ak budu pretjerivali s whats real i psihodelijama, bit će hvala doviđenja. Al potencijala ima svakako.
|
Čitajući vaše komentare, nekako mi vuče na S02 Mr. Robot gdje ne znaš šta je stvarnost, a šta njegova mašta.
|
:lol2: pa citav koncept Legiona se bazira oko njegovih miljon split personalitija :D
nece sad serija presaltati na jedan od, pa ce on u maniri ostalih serija po detektivskoj sabloni rijesavati po jedan slucaj/monster svaku epizodu :fiju: |
Taboo - za sada odličan
Peaky Blinders - završio prvu sezonu, jebena serija SIX - ajde, barem neka nova serija sa specijalcima, u ovom slučaju SEAL-ovima ali ima malo previše "personalnih" drama za mene. Uglavnom, pogledati pa ocjeniti. Kao Unit ali novija oružja i uniforme :) |
Citiraj:
|
Krecem sa izraelskom serijom Fauda
http://m.imdb.com/title/tt4565380/ |
Citiraj:
I dalje stoji, ak će bit proseravanja, jebe mi se, mam ide u risajkl bin. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tek sad gledam 4. sezonu Vikinga....čeka da se skupi sve na hrpu i ...
|
Konačno odgledao obje sezone Narcos. Samo riječi hvale za seriju imam.
|
Snima se jos sezona, sad na sta ce to ličiti baš me zanima.
|
Narcos:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
dojam je je od serije koja je bila koliko toliko precizna rekapitulacija docarana tocno na nacin koji i treba, kroz krvavi, bezobzirni prikaz njihovog prodora u dotad nepoznati svijet....meni je osobno ragnar jedan od najkarizmaticniojih i najbolje prikazanih likova u tv serijama, australac doslovce briljira u ulozi. zasigurno najveci razlog zasto san pogleda seriju do kraja. |
Pogleda sve.
|
jel gledo neko Limitless do kraja. koliko vidim to je zavrsilo. jel ima kraj da znam dal da gledam il ne?
|
Nemoj trosit vrijeme na to.
Pogledao sam do kraja ali se uopce ne sjecam jel ima neki smislen kraj ili nema. Tolko o seriji. Radje baci oko na Bosch, Braquo, Gomorrah ili nesto tak :) |
Nije serija al nemam pojma di da ovo opalim. Ugl ovi tipovi su genijalci:
https://www.youtube.com/watch?v=r0IwfHdO36Y |
Citiraj:
Meni je žao što nisu bili obnovljeni. Nipš ekstra ali ok. Solidni glavni glumci i jedan od rijetkih procedurala koji je imao malo orginalnosti i pomaknutosti. No bilo je tu i dosta neiskorištenih potencijala priče, a falilo je i malo kvalitete da bi privukli više gledatelja. |
jel treba pogledat film prije serije jer gledo ga jesam, al se ne sjecam apsolutno niceg?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58. |