![]() |
Pain & Gain...po meni Bayev isprdak godine...katastrofa kako je jedna istinita priča napuhana na filmska platna...film nije dostojan njegovog renomea. Toliko napuhano,nabrijano,izfantazirano da ne drži vodu za jedan uradak koji je sniman po istinitom sadržaju...radnja razvučena...situacije pojedinih scena neuvjerljive. Naravno...ovo je moja kritika jer sam očekivao ozbiljan fillm pa se mnogi sa mnom neće složiti. Ajde zbog par zgodnih guza sa bazena dajem ocjenu 4/10. Nažalost...razočaran sam...očekivao sam puno više.
|
Poštujem tvoje mišljenje, po meni neka svatko zaključi sam za sebe.
Meni film predobar... |
Citiraj:
Pola ovih SF-ova meni nisu SF-ovi. Npr. Distrikt 9 je meni dobar film, ali to nije pravi SF. Ukoliko u filmu space aliene zamijeniš našim domaćim alienima (tuđincima), dobiješ običnu dramu :) Pain and Gain meni razočaranje, očekivao sam više. No ipak je to Bay :D Od njega mi je kolko tolko dobar bio jedino Otok. |
Pain & Gain = solidna zabava.
Lovelace 2013 neloša drama o Lindy Lovelace, osobno mi je malo previše nasilja nad ženama tu, ali redatelj kaže "realnost"...svejedno, ne očekujete novi "Boggie Nights" Wolwerine 2013 -ne znam, prethodni Wolwerin mi je bio dosta bolji. Red 2 Vrhunska komedija sa odličnom glumačkom postavom! Iceman 2012 kapa do poda za Michaela Shannona! Utjelovio je plaćenog ubojica (inače istinita priča) toliko realno da sam se naježio par puta na onaj njegov "pogled" . Preporuka za ovo svakako! |
Preporuka 2 vrhunska filma:
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring 3-Iron Nisu za svakoga naravno.. Prvi mi je malo bio dosadan pošto dosta dugo traje, ali svejedno je remek djelo. Drugi je poprilično zabavan, na momente i komičan. |
pogleda jucer Elysium - film je ajmo reci ok, no odmah na pocetku se ne slazem sa lajtmotivom filma, a to je da su ljudi gamad na globalnoj razini.
i da, u filmu imamo chucka norrisa iz buducnosti. :D |
Meni se Elysuim svidio. Priča ima glavu i rep, glumci su dobri, efekti su vrlo realni i nisu pretjerani,... Možda je glavni negativac Kruger previše negativan i prejak za ostatak ekipe. Sve u svemu, nije mi žao utrošenih 25kn na Ljetnoj pozornici.
Pogledao i Red 2. Onaj tko je gledao Red zna da starci (Retired, Extremly Dangerous) i dalje rasturaju. U prvom dijelu ima više akcije i komedije. John Malkovich i Helen Mirren su zakon kao i Mary-Loiuse Parker. Catherine Zeta-Jones razočaravujuća - izgleda podbuhlo i totalno umjetna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Također pogledao Europa Report, ugodno iznenađenje. 8/10 od mene.
|
E ovakav film bi volio da izadje :goood:
edit:sad skuzio,ima kratki fan made film i po komentarima je na nadprosjecan http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=xy5LizCEGF8 |
|
Weird shit iz Litve!
|
Citiraj:
C'mon... :/ Gledao Zgrada straha... da barem nisam, lošiju realizaciju inače neloše ideje dugo ne pogledah... Preskočiti ovaj "film". |
saving grace - vrhunska komedija, kako sam samo to propustio :D
p r e p o r u k e ! |
biće pogledano ;)
ja sam isto ovo ljeto pogledao dosta dobrih, ali moram sjest i smisleno nešto napisati... znam da sam imao tons of fun sa asaltom na vol strit :D koji monster kill, makar mi je onaj uwe bol ili kak već zadnji izbor. |
Pogledao sa dragom Elysium. Fora film. Malo dosta rupa ima, ali sve u svemu zabavan. Glavni negativac mi je odlican! :)
|
Ja isto upravo pogleda Elysium... ok film, ništa specijalno, dobri gore efekti :D
|
|
Citiraj:
|
Pa Daredvil mi je baš bija uber super cool film....NOOOOOT!!! :D
|
Ovo će bit u rangu Batmana sa George Clooneyem.
|
omg... znači što sam pogledao, pogledao sam :D
|
Već napisao negdje. Lik ima bolju konstituciju od Balea za Batmana, glas mu ne može biti gori od Balea, a sve ovisi o dobrom scenariju. Kao da bi Clooney bio toliko loš Batman da nije bilo studijskih prohtjeva i Schumachera.
|
onda si ti zemi val kilmera :D
|
Kakvi su vaši dojmovi o filmu Into the Wild? Nisam još pogledo, pa da čujem jel ocjena na IMDB-u opravdana?
|
Citiraj:
|
Mislim da će Ben biti fail u Batmanu. On je više karakterni nego akcijski glumac. Jednostavno ga ne vidim u toj ulozi i bojim se da će biti u razini Vala ili Georgea. Val i George su odlični kao kriminalci (npr. VK u Vrućini, a GC u Ocenovih 11/12/13), ali nikako akcijski glumci.
|
Pain and gain
Ne znam priču po kojoj je napravljen film, ali film je... Ne znam, radije sam kod zubara 2 sata. Ovaj rock je totalni panj od glumca. Ni jedan dobar film nema... |
Citiraj:
Danas redom, prvo zadnji star trek pa iron man 3. Filmovi su me totalno zadovoljili i preporuka svakome sci-fi/space/tech filmoljupcima:D |
Citiraj:
|
Into the wild je odlican film. Svidja mi se prica i dok gledas, zapitas se za neke stvari i pomalo se uzivis.
Pogotovo mislim da bi trebao biti dobar za one koji su putovali ili putuju dosta. |
Evo jučer sam pogledao "Broken city" i film mi je čisto ok. Russel Crowe je odlično oglumio svoj lik, svaka mu čast. Nakon Gladiatora i "The next three days" ovo mu je po meni najbolje sjela uloga. Mark je isto odradio film u svom stilu. Priča je dosta dobra, uglavnom vrijedi pogledati.
U petak sam gledao "Olympus has fallen", isto tako dobro utrošenih 2 sata. Mislim malo je nategnuto kako Gerrard Butler sve uspije srediti (moderni Steven Segal), ali tijekom cijelog filma mi nije bilo dosadno. Cijelo vrijeme neka radnja, stalno se nešto događalo. A i malo su ameri dobili po pizzi, pa mi je tim vise bilo zanimljivo gledati :D |
Citiraj:
Trebao bi i Batmana glumiti :D Nhf Brko:beer: |
Ma (ispod)prosječan glumac, siledžija i niš drugo..
Ima pokoji ok film, ali nemam baš neko mišljenje o njemu, onako mlaki filing.. |
u snitchu mi je rock to dobro odradio imho, brokekn city oke totalno, ali sinoć pogledo side effects - e to se treba gledati ;)
|
http://www.imdb.com/title/tt2404463/
Odlican film, bas sam se nasmijao, preporuka :) |
Taman i ja jučer pogledao The Heat, dobra komedija :)
Side Effects, također dobar :) |
The General
Legende nikad ne umiru. Interesantno kako svakih nekoliko godina mogu gledati ovaj film i svaki puta iznova zanimljiv! Onaj tko nije - obavezno pogledati inače neće imati curu nikada!! |
taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine :D bar što se komedija tiče! BOLESNO, ali ismijao sam im se to nije normalno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |