![]() |
Citiraj:
inače napokon pregledali materijal kaj je žena snimila kad je GTROC bio u posjetu, i odabrali ovo: |
I sam odabir mjesta di su sjeli/stajali je u najmanju ruku glup. Postoji i druga strana zavoja.
Video je super, pogotovo s granice, samo ovaj tip Goldy, lol. Na raskršću da krivi žmigavac, al bitno da obilazi s desne strane. Evo fino prede :) |
Goldie je zakon, nek te ne zbunjuju neke stvari. Kamo sreće da je više vozača kao što je on.
I treba obilaziti te jadnike kaj se drže lijeve trake a idu 100kmh. Takvi su OK jer blokiraju promet, ne gledaju nikad retrovizor i prestrojavaju se ko muhe bez glave - je, je baš super. |
Čuj murjake na granici... :D
Ugl., R33 strahota :p :p 10:15 |
Evo konkretnih brojki. Našao sam u DE (Koln) novi Qashqai 1.6 dCi Tekna. Bez MwSt me dođe 21.050 EUR (metalik boja uključena). Po onome što sam saznao, na tu cijenu ide naš pdv od 25% i trošarina (20.193,11kn). Ako računam EUR po 7,6kn ukupna računica mi je 220.000kn. Kod nas taj isti model dođe 236.752kn.
Nisam baš siguran da je 16k kn cifra zbog koje bi se isplatilo otići u DE po njega i dofurat ga ovamo jer kad zaračunam sve troškove tipa prijevoz (avion Venecija-Koln cca. 70-100€ Germanwingsom, bus iz Rijeke 859kn), zoll tablice, smještaj 1-2 dana, osiguranje, gorivo i vinjete (Viamichelin kaže 150€ za te 2 stavke) ta razlika ispadne prilično mala. Osim toga, trenutno ovdje imaju neku akciju gdje platiš 50% odmah, a drugih 50% za godinu dana bez kamata i dobiješ gratis produženu garu na 5g. (inače se plaća dodatnih 3.520kn). Stvarno sam u nedoumici. |
Citiraj:
Sad me čeka još film di se vidi kak zapne iza sporoguznih u lijevoj traci pa joj se iz desne ubaci nadobudni FR - kaj nije ništa strašno samo po sebi, no kad se isprazni ispred joj se frajer neće maknut... I onda ona njega ide mrknut s desna, a tip ju proba izgurat na ogradu. Volim te tipove s dvostrukim standardima, jedni za sebe, a za druge... Kako Ivona nije vesla sisala mu je onda fino na bremzu kad ga je prošla (Kad je bila u sredini obje trake) i frajer (drkađija LJ\/ROBERT) se usro ko pička i nakon toga ga se više nije vidjelo. Vjerovatno još pati od impotencije i nek mu je, pizdek jedan obični. |
Jesam ja jedini kojem umjesto videa stoji bijeli kvadrat? (Chrome i IE)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
upravo htio pitat zakaj ja vidim bijeli kvadrat...
(mislio sam da nemam pristup za višu razinu) :D |
Citiraj:
fala Pupo :) |
Citiraj:
Yebote pas kad je stisla eva na grani i onda kad je trebalo stat, koje kocnice ima taj EVO pa doslovno je stala u mjestu? :eek: |
Kakav zvuk R33ke u tunelu, vrh!
Di je zuco u ovoj prici? |
Citiraj:
Citiraj:
Žućo nije nažalost bio gotov na vrijeme, snimka je od 06.05.2014. |
Citiraj:
Video or it didn't happen :D |
Citiraj:
Njemačka ti nije konkurentna za kupovinu novog auta, bar ne kad sve zbrojiš. Najbolje još pogledaj cijene u Sloveniji i Češkoj, oni obično znaju imati nešto bolje cijene pa bi se možda isplatilo ići tamo. |
Citiraj:
Lijepi đir, Brtonigla, Nova Vas i ako se ne varam dolje do Ponte Portona i dalje prema Motovunu. Da se tamo fino potegnuti iako je lokalna cesta. Samo ova dionica od kružnog dolje do Motovuna ima par ulegnuća kak cesta propada i onda u laganom desnom zavoju naletiš na "rupu", nije baš ugodno pri većim brzinama :) Koji je to granični prelaz, nije mi baš poznat? |
Citiraj:
Kod Buzeta, nemrem se sad sjetiti ime... |
Najveća opasnost na relaciji koju sam opisao su srne i veprovi koji doduše rijetko, ali znaju izaći na cestu.
|
Citiraj:
A za Evo i GTR-a...dobri su, ali što ćeš kada ih Golf dvica prešiša: :D |
:care: Kakva zvijer od auta..
Najsmješniji su mi komentari ispod videa, ekipa od zavisti ne zna šta bi rekla pa govore da je lag ogroman i da je auto neupotrebljiv, strašno. A da ih staviš u takav auto na jedan pull vjerovatno bi gaće napunili od straha i sreće odjednom :D |
i dalje moraš prozore na žgance otvarat :D
nemre se to uspoređivati sa onom kolonom. |
Taj gnoj dvojka je ko američki muscle car-ovi, ide dobro po ravnom dok ne dođe do zavoja :-)
|
Svaki dan u zg vidim jedan americki policijski auto. Cini se NYPD ili tako nesto, bas je kul a nikako da ga uslikam, mozda je vec i bio tu no ne vidjeh
|
Ma malo zafrkavam Ozrena, gdje je ta dvica od GTRa, vjerojatno u grabi na prvom zavoju.:)
|
A ne nema lag, 1000+ KS iz dve litre. To je turbina velicine vesmasine koja se valjda ne zavrti do 5,6 tisuca..
|
Idem sutra pogledat ovog bimmera,jel zna netko sto pise bocno na njemu? Obicno oznacava opremu...
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-x3-x...oglas-12918624 |
Citiraj:
Hehe nek ide Golf, treba nekad i skrenut a bome i zakočit :) |
Citiraj:
|
Naravno da je dvojka smjeh kada dođe do zavoja i da ne vuče ispod 5k, ali nije niti slagana za to, niti je vlasnik htio napraviti auto za stazu.. Napravio je nešto što ubrzava na autobahnu kao niti jedan drugi auto i u tome je uspio, i to sa šasijom starom 30 godina. Ako to nije dovoljan uspjeh onda ne znam šta je.
|
Citiraj:
Moguce da pise xDrive20d,mislio sam da pise jos nesto vezano uz opremu...što bi bmw znalci dešifrirali...:) |
Ma to tak imaju sam ti SUVovi, ukljucujuci i Batmobil. Ima i X3 samo straznji, onda bi bila sDrive20d. Novija godista samo kolko sam vidio. To djubre ima 1800kg + oprema.
|
Citiraj:
Dakle, nema fore kao vw - trendline, comfortline, sportline, highline, nego - 'obični' (tu je najveći cirkus, jer za svaku regiju idu različiti feature-i uključeni bez doplata), custom po narudžbi kupca, M, te individual kao vrh ponude. No i dalje je sve i jedna od te četiri varijante vrlo zavisna od prvog vlasnika i njegovih želja i prohtjeva, imaš ekipe koja doplati samo M optic, izvana bomba a iznutra 'golać', imaš ekipe koja radi obrnuto, unutra luksuz, izvana čista serijala, itd., no generalno podijeljenih paketa za svaki motor posebno, nema, kako već rekoh, samo dodataka koji se 'trpaju' u seriji što je motor jači. |
sDrive20d je samo kod X1, sDrive kod X3 je 18d. Običan zadnji pogon.
Sve ostalo je x (60 otraga, 40 naprijed) Mene se niš od te X serije nije dojmilo. Podignuta limuzina koju su unakazili dodavanjem guzice, a mislim i da manje prostora unutra ima od trojke. |
Thnx ekipa...idem sutra pogledat,zapeo mi je za oko...
Meni je idealan jer ću ga moć koristit i kao teretno vozilo :D A 4x4 i za snijeg,bijele ceste...itd |
Bez servisne ga nemoj ni gledat. Nije nigdje napisal da je ima kaj mi je malo cudno jer je to dobar adut za prodaju. I rega mu je na kraju.
|
Citiraj:
|
Kako ce se jednog dana ubit ovaj lik u Golfu, nece nis ostat od njega na cesti.
|
To je taj. Ima još i takav mislim Crown Victoria taxi koji je obično kod Arena centra...
|
Danas u prometu vidio i GLA i CLA AMG... Oba vozile žene.
CLA mi je prekokrasan. Tak i tak mi se od Merca sviđaju samo A i S klasa. ![]() Nikad za gušt ne bi vozio ništa veće od toga. I to je već na granici. To od realnijih stvari - na stranu GT-R, GT3 i ostatak super-hiper autiju što se tiče veličine. Ali stvarno - da ne mogu proširit auspuh i metnut ukras na to... Kad ih pogledaš vide se one male cjevčice što zovu auspuhom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |