![]() |
Citiraj:
|
The Colony je stvarno za zaspat
|
Jučer gledao Killing Season.
Travolta i srpski.:roller: Koma film. |
pogleda RED2 - cista zabava, imajuci na umu da sam jos u kino isa lose volje. Definitivno preporuka.
|
|
http://www.imdb.com/title/tt0361862/
Preporuka za ovaj jako dobar film, mnogi ga ne shvate iz prve ali i nije toliko komplicirano. Nevjerovatno je koliko je Bale morao izgubiti kila za ovu ulogu i opet za kratko vrijeme se udebljat radi uloge Batmana. http://www.pohrani.com/f/t/35/10PhjjN6/1.jpg Citiraj:
|
Citiraj:
ekipa je super,Malkovich je predobar :D |
bale ocito ima fetish na to izgladnjivanje...machinist, red dawn...ni u fighteru nije nesto bas misicav :D
bas sam nedavno iskopal cd sa reign of fire.. dobar filmic za opustit se. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Gle stvarno...Moon je inače odličan film, malo i zaboravio na njega.
|
|
Je samo meni prazan link?
|
Neradi link ni meni
|
Pa dobro šta sad, googlajte si, http://www.imdb.com/title/tt1494191/
|
A gdje se to moze pogledati? Nisam uspio iskopati ni jedan link na 'preview' :)
|
Elysium bi mogao bit dobar film. Obozavam District 9, ko nije nek pogleda.
http://www.ign.com/videos/2013/08/02...m-video-review |
Pogledao fast i furious 6, unatoč pretjerivanja sa zakonima fizike i sličnih stvari, film je solidan, al šta drugo očekivat od takvog filma. U svakom slučaju bolji neg dvojka trojka i četvorka..al također, kraj filma je prepre dobar :D. Baš me iznenadilo.
The big wedding je drugi film šta sam pogledo, dobra komedijica, nije forsirano ništa, osim glumačke postave :D. Svakako film za pogledat.. |
Citiraj:
Citiraj:
Sorry, krivo sam copy pasteala i brejkao se link... I fixed it. Imaš i na DailyMotion, i na ostalim sajtevima koji omogućavaju gledanje i kupovanje serija... Jako je dobra i detaljna i daje pogled na formiranje povijesti i kulture iz drugog kuta nego inače... Mod: onda napravi quote da znamo o čemu ti ženo. :p |
Šta je to, nešto nema novih filmova u zadnje vrijeme ? Svi na GO ili ?
|
Preporučujem za večeras na HRT3, "Soul kitchen" : http://www.imdb.com/title/tt1244668/?ref_=fn_al_tt_1
|
Oblivion - solidan SF film, dobra mind fuck twisted priča, dobra akcija (bez puno preseransa) i tehnička izvedba.
Glavni lik Tomica onako osrednje glumi - nit smrdi nit miriše. |
|
Upravo sam pogledao Pain&Gain!! Šta reći? meni je film zakon! akcijska komedija sa BB-om, šta više tražiti.. možda bi bilo bolje da su napravili i drugi dio di bježe iz zatvora i opet hoće nekoga pokrasti i tek onda dobiju smrtnu kaznu.. ali nema veze :D :D
|
Citiraj:
Uspio sam se poistovjetiti s glavnim likom gledajuć samo trailer. Nadam se da će se uspjet nekako uploadat i provest vječnost s Scarlett. Ali poznavajuć Jonzea, najvjerojatnije će mu HDD crknut pa sve ispočetka... |
Pogledao sinoć R.I.P.D. Solidno za zabaviti se. Jeff Bridges odličan. CGI u nekim situacijama je bio loš (pogledajte scenu kad Ryan Reynolds putuje prema gore nakon što ga ubiju - izgleda k'o krpena lutka), ali uglavnom prolazan.
U petak je na rasporedu Elysium. Ne očekujem previše iako mi je Matt jedan od omiljenih glumaca. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Žarko želim nastavak Prometheusa. Al čitam da ga neće biti do 2015. najranije... :( Očarao me film. I uza sve rupe u radnjama, ovi Engineers su mi pregenijalni. Da naprave film samo o njima, bila bih sretna. Podsjećaju me na one aliene iz 2001: A Space Odyssey :kafa:
Imal netko prijedlog sličnog filma za pogledat? |
Pogledao film Man of tai chi 2013. dobar film za pogledati tko voli "borilačku tematiku":)
Ocijena 8/10 |
Citiraj:
Brijem da bi ti se svidio Sunshine. Možda i Moon. IMO puno bolji filmovi od Prometheusa. Prometheus mi je bio ok čisto zato što sam fan Alien serijala i što mi je tematika istraživanja svemira još od spomenute 2001 odiseje jedna od dražih filmskih tema. Ali... previše rupa u radnji, niz nelogičnosti, nezanimljivi likovi, čak i vizualni efekti koje jesu prekrasni djeluju već viđeno... Čitavi niz Vjerojatno je to sve skupa stvar skripta, jer je to moglo puno bolje ispasti. I ja se veselim nastavku zbog tematike, iskreno se nadam da će bolje ispasti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj se tiče "aliena u 2001 Space oddisey", ma mislila sam na taj monolith koji je prisutan svaki put kad se dešava neki evolucijski skok... Već sam zaboravila da nema fizičkih aliena u filmu... Odlično je što je dosta toga ostavljeno na čovjeku da razmisli što je to točno vidio... EDIT: evo T.I.L.E. već rekao na koje aliene sam mislila... :) Ugl, Prometheus sam gledala s tolikom fascinacijom prema Engineersima i njihovoj zivotnoj "filozofiji" da želim gledati još... Ne znam jesi li pogledao In Time, sličan slučaj ko Prometheus. Uglavnom, izvedba filma i gluma su blaga katastrofica, ali ideja za radnju, zapleti i urote bogatih da drže siromašne siromašnima mi je toliko genijalna da mi je film ostao u odličnom sjećanju i ne bih se bunila pogledati nastavak. Naravno, bez pjevača/nadriglumaca :p |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ah, malo dobrih SF-ova se snima. I Oblivion me razočarao. |
Pogledao Majstore iluzije upravo.
Stvarno dobar film. Od pocetka do kraja sam uzivao. I da. Danas sam zadnji put otisao u kino pogledati "pametniji" film od necega tipa wolverine, transformera i slicno. Klincima je dosadno i kolicina buke je bila nevjerojatna. Ono stresem babama napred sic i nista. Balavurdija ispred, balavurdija iza. I to 16 godisnje kokoši. Decki su kolko tolko tihi, ali balavice... |
Pain & Gain
Po meni za sada film godine, super film. Kako je Rock skinuo ulogu, predobar je bio. Ko nije obavezno pogledati. p.s. možda će se nekome činiti film "malo" prenategnut ali govorimo o filmu, poanta mu i je da nas zabavi i to vrlo dobro :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ima nade: http://www.firstshowing.net/2013/a-n...-fi-is-upon-us |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |