PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

fanATIk 29.07.2013. 16:16

Citiraj:

Autor trouble (Post 2436217)
The Colony.....omg kakav fail od "neznam mu ni žanar"

Potpis. Hebate, Superman je goli k naspram glavnog negativca. Što taj preživljava, to ni Chuck, Stallone i Arnold zajedno nebi. :D

ivan77 29.07.2013. 17:54

The Colony je stvarno za zaspat

Mommistake 03.08.2013. 10:49

Jučer gledao Killing Season.

Travolta i srpski.:roller:

Koma film.

Ivo_Strojnica 03.08.2013. 14:01

pogleda RED2 - cista zabava, imajuci na umu da sam jos u kino isa lose volje. Definitivno preporuka.

Neo-ST 03.08.2013. 15:04

Oblivion...meni ok film, drugačiji od ostatka.
Puno me podsjeća na jednu legendarnu igru, mislim da su neke ideje od tamo i uzeli - Portal.

Rade0n 03.08.2013. 15:12

http://www.imdb.com/title/tt0361862/

Preporuka za ovaj jako dobar film, mnogi ga ne shvate iz prve ali i nije toliko komplicirano.
Nevjerovatno je koliko je Bale morao izgubiti kila za ovu ulogu i opet za kratko vrijeme se udebljat radi uloge Batmana.

http://www.pohrani.com/f/t/35/10PhjjN6/1.jpg
Citiraj:

Christian Bale starved himself for over four months prior to filming, as his character needed to look drastically thin. Allegedly, his eating consisted of one cup of black unsweetened coffee and an apple (or a can of tuna) each day (approximately 55-260 calories).[4] According to the DVD commentary, he lost 28 kilograms (62 lb), reducing his body mass to 54 kilograms (120 lb). Bale wanted to go down to 45 kilograms (99 lb), but the filmmakers would not let him due to health concerns. He later regained the mass, plus an additional 27 kilograms (60 lb) through weightlifting and proper eating, in preparation for his role in Batman Begins.

MuroF 03.08.2013. 15:14

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 2439203)
pogleda RED2 - cista zabava, imajuci na umu da sam jos u kino isa lose volje. Definitivno preporuka.

+1
ekipa je super,Malkovich je predobar :D

gsxr750k9 03.08.2013. 15:15

bale ocito ima fetish na to izgladnjivanje...machinist, red dawn...ni u fighteru nije nesto bas misicav :D

bas sam nedavno iskopal cd sa reign of fire.. dobar filmic za opustit se.

zhaccc 03.08.2013. 20:56

Citiraj:

Autor gsxr750k9 (Post 2439238)
bale ocito ima fetish na to izgladnjivanje...machinist, red dawn...ni u fighteru nije nesto bas misicav :D

bas sam nedavno iskopal cd sa reign of fire.. dobar filmic za opustit se.

U fighteru je imao tek nesto kila vise nego u machinistu. A u red dawn nije ni glumio. :)

benny_blanco 03.08.2013. 22:55

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2434843)
Ignorirao sam provokacije.
A ne mislim konstruktivno objašnjavati nekome zašto da ili zašto ne, jer je to na njemu da odluči. Imam pravo na svoje mišljenje kao i svatko ovdje. Zato smo tu. Komentari filmova. Moj komentar je da je film sranje. Meni dovoljan. Koga zanima zašto, ima mnogo načina da me pita. Ali stavljanje svojeg mišljenja ispred drugih, je idiotarija. Jer je mišljenje o filmovima i svemu takvome relativno.

Slažem se sa kolegom, nisam dugo pogledao vece sranje. Izbjegavajte u sirokom luku.

gsxr750k9 03.08.2013. 23:54

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2439327)
U fighteru je imao tek nesto kila vise nego u machinistu. A u red dawn nije ni glumio. :)

ma lapsus, mislil sam na rescue dawn...previse je tih filmova :lol2:

kopija 04.08.2013. 09:52

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2439231)
Oblivion...meni ok film, drugačiji od ostatka.
Puno me podsjeća na jednu legendarnu igru, mislim da su neke ideje od tamo i uzeli - Portal.

Ja bi reko da su i Moon pokrali.
Meni bilo zlo od filma, vjerojatno zbog Toma.

Neo-ST 04.08.2013. 11:02

Gle stvarno...Moon je inače odličan film, malo i zaboravio na njega.

Ladybug 04.08.2013. 13:29

Oliver Stone's The Untold History of the United States

Omerta 04.08.2013. 14:14

Je samo meni prazan link?

iNoob 04.08.2013. 14:27

Neradi link ni meni

Rade0n 04.08.2013. 14:31

Pa dobro šta sad, googlajte si, http://www.imdb.com/title/tt1494191/

Mileni 05.08.2013. 00:06

A gdje se to moze pogledati? Nisam uspio iskopati ni jedan link na 'preview' :)

MAGARAC 05.08.2013. 00:20

Elysium bi mogao bit dobar film. Obozavam District 9, ko nije nek pogleda.

http://www.ign.com/videos/2013/08/02...m-video-review

domina 05.08.2013. 02:44

Pogledao fast i furious 6, unatoč pretjerivanja sa zakonima fizike i sličnih stvari, film je solidan, al šta drugo očekivat od takvog filma. U svakom slučaju bolji neg dvojka trojka i četvorka..al također, kraj filma je prepre dobar :D. Baš me iznenadilo.

The big wedding je drugi film šta sam pogledo, dobra komedijica, nije forsirano ništa, osim glumačke postave :D. Svakako film za pogledat..

Ladybug 05.08.2013. 12:24

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2439521)
Je samo meni prazan link?

Citiraj:

Autor iNoob (Post 2439529)
Neradi link ni meni

Sorry, krivo sam copy pasteala i brejkao se link... I fixed it.

Imaš i na DailyMotion, i na ostalim sajtevima koji omogućavaju gledanje i kupovanje serija... Jako je dobra i detaljna i daje pogled na formiranje povijesti i kulture iz drugog kuta nego inače...

Mod: onda napravi quote da znamo o čemu ti ženo. :p

Sa_Stilom 12.08.2013. 11:49

Šta je to, nešto nema novih filmova u zadnje vrijeme ? Svi na GO ili ?

panoramix 12.08.2013. 17:03

Preporučujem za večeras na HRT3, "Soul kitchen" : http://www.imdb.com/title/tt1244668/?ref_=fn_al_tt_1

Drvoje 12.08.2013. 17:25

Oblivion - solidan SF film, dobra mind fuck twisted priča, dobra akcija (bez puno preseransa) i tehnička izvedba.
Glavni lik Tomica onako osrednje glumi - nit smrdi nit miriše.

Ladybug 12.08.2013. 18:22

Her skeđulan za Fall 2013....

Toorop 12.08.2013. 22:23

Upravo sam pogledao Pain&Gain!! Šta reći? meni je film zakon! akcijska komedija sa BB-om, šta više tražiti.. možda bi bilo bolje da su napravili i drugi dio di bježe iz zatvora i opet hoće nekoga pokrasti i tek onda dobiju smrtnu kaznu.. ali nema veze :D :D

kopija 13.08.2013. 13:26

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2442888)

Predivno.
Uspio sam se poistovjetiti s glavnim likom gledajuć samo trailer.
Nadam se da će se uspjet nekako uploadat i provest vječnost s Scarlett.
Ali poznavajuć Jonzea, najvjerojatnije će mu HDD crknut pa sve ispočetka...

coconut 13.08.2013. 14:34

Pogledao sinoć R.I.P.D. Solidno za zabaviti se. Jeff Bridges odličan. CGI u nekim situacijama je bio loš (pogledajte scenu kad Ryan Reynolds putuje prema gore nakon što ga ubiju - izgleda k'o krpena lutka), ali uglavnom prolazan.
U petak je na rasporedu Elysium. Ne očekujem previše iako mi je Matt jedan od omiljenih glumaca.

Ladybug 13.08.2013. 22:08

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2442888)

Citiraj:

Autor kopija (Post 2443208)
Predivno.
Uspio sam se poistovjetiti s glavnim likom gledajuć samo trailer.
Nadam se da će se uspjet nekako uploadat i provest vječnost s Scarlett.
Ali poznavajuć Jonzea, najvjerojatnije će mu HDD crknut pa sve ispočetka...

Toudally, dude. I ja se poistovjetila. Joaquin je magnificentan glumac, jedva čekam pogledat film i vidit dal buju završili skupa pa da svaki geek ima svoje mjesto pod suncem! :goood:

Ladybug 13.08.2013. 23:24

Žarko želim nastavak Prometheusa. Al čitam da ga neće biti do 2015. najranije... :( Očarao me film. I uza sve rupe u radnjama, ovi Engineers su mi pregenijalni. Da naprave film samo o njima, bila bih sretna. Podsjećaju me na one aliene iz 2001: A Space Odyssey :kafa:

Imal netko prijedlog sličnog filma za pogledat?

ECHO 14.08.2013. 10:24

Pogledao film Man of tai chi 2013. dobar film za pogledati tko voli "borilačku tematiku":)

Ocijena 8/10

Roberto 14.08.2013. 13:42

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2443444)
Žarko želim nastavak Prometheusa. Al čitam da ga neće biti do 2015. najranije... :( Očarao me film. I uza sve rupe u radnjama, ovi Engineers su mi pregenijalni. Da naprave film samo o njima, bila bih sretna. Podsjećaju me na one aliene iz 2001: A Space Odyssey :kafa:

Imal netko prijedlog sličnog filma za pogledat?

Koji alieni u 2001?

Brijem da bi ti se svidio Sunshine. Možda i Moon.
IMO puno bolji filmovi od Prometheusa.

Prometheus mi je bio ok čisto zato što sam fan Alien serijala i što mi je tematika istraživanja svemira još od spomenute 2001 odiseje jedna od dražih filmskih tema. Ali... previše rupa u radnji, niz nelogičnosti, nezanimljivi likovi, čak i vizualni efekti koje jesu prekrasni djeluju već viđeno... Čitavi niz Vjerojatno je to sve skupa stvar skripta, jer je to moglo puno bolje ispasti.

I ja se veselim nastavku zbog tematike, iskreno se nadam da će bolje ispasti.

ti.le 14.08.2013. 13:50

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2443636)
Koji alieni u 2001?

MOzda oni koji su tvorci Monolitha? (znam da se ne spominju nigdje u filmu...)

Ladybug 14.08.2013. 14:05

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2443636)
Koji alieni u 2001?

Brijem da bi ti se svidio Sunshine. Možda i Moon.
IMO puno bolji filmovi od Prometheusa.

Prometheus mi je bio ok čisto zato što sam fan Alien serijala i što mi je tematika istraživanja svemira još od spomenute 2001 odiseje jedna od dražih filmskih tema. Ali... previše rupa u radnji, niz nelogičnosti, nezanimljivi likovi, čak i vizualni efekti koje jesu prekrasni djeluju već viđeno... Čitavi niz Vjerojatno je to sve skupa stvar skripta, jer je to moglo puno bolje ispasti.

I ja se veselim nastavku zbog tematike, iskreno se nadam da će bolje ispasti.

Moon sam pogledala, bio mi je jako tužan i usamljen film... Pogledam Sunshine! Thx!

A kaj se tiče "aliena u 2001 Space oddisey", ma mislila sam na taj monolith koji je prisutan svaki put kad se dešava neki evolucijski skok... Već sam zaboravila da nema fizičkih aliena u filmu... Odlično je što je dosta toga ostavljeno na čovjeku da razmisli što je to točno vidio... EDIT: evo T.I.L.E. već rekao na koje aliene sam mislila... :)

Ugl, Prometheus sam gledala s tolikom fascinacijom prema Engineersima i njihovoj zivotnoj "filozofiji" da želim gledati još...

Ne znam jesi li pogledao In Time, sličan slučaj ko Prometheus. Uglavnom, izvedba filma i gluma su blaga katastrofica, ali ideja za radnju, zapleti i urote bogatih da drže siromašne siromašnima mi je toliko genijalna da mi je film ostao u odličnom sjećanju i ne bih se bunila pogledati nastavak. Naravno, bez pjevača/nadriglumaca :p

Roberto 14.08.2013. 18:40

Citiraj:

Autor ti.le (Post 2443640)
MOzda oni koji su tvorci Monolitha? (znam da se ne spominju nigdje u filmu...)

Znam da je na njih mislila, no, oni se ne pojavljuju ni u romanu ni na filmu, a zapravo sama radnja kako ide dalje odvlači zaplet s njih, oni su tek katalizator.

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2443646)
Moon sam pogledala, bio mi je jako tužan i usamljen film... Pogledam Sunshine! Thx!

Meni dobar :)

Citiraj:

A kaj se tiče "aliena u 2001 Space oddisey", ma mislila sam na taj monolith koji je prisutan svaki put kad se dešava neki evolucijski skok... Već sam zaboravila da nema fizičkih aliena u filmu... Odlično je što je dosta toga ostavljeno na čovjeku da razmisli što je to točno vidio... EDIT: evo T.I.L.E. već rekao na koje aliene sam mislila... :)
Meni se upravo taj dio sviđa, što je Clarke ostavio otvorenu mogućnost da svatko kraj drugačije doživi i protumači. Čak mi je u tom dijelu priče knjiga bolja od filma.

Citiraj:

Ugl, Prometheus sam gledala s tolikom fascinacijom prema Engineersima i njihovoj zivotnoj "filozofiji" da želim gledati još...
Morat ću opet pogledat film, nisam ništa posebno zapazio oko Engineersa po tom pitanju jer me gro drugih stvari odbilo :D

Citiraj:

Ne znam jesi li pogledao In Time, sličan slučaj ko Prometheus. Uglavnom, izvedba filma i gluma su blaga katastrofica, ali ideja za radnju, zapleti i urote bogatih da drže siromašne siromašnima mi je toliko genijalna da mi je film ostao u odličnom sjećanju i ne bih se bunila pogledati nastavak. Naravno, bez pjevača/nadriglumaca :p
Slažem se, još jedna dobra ideja s lošom izvedbom :)

Ah, malo dobrih SF-ova se snima. I Oblivion me razočarao.

Fleks 14.08.2013. 23:49

Pogledao Majstore iluzije upravo.

Stvarno dobar film. Od pocetka do kraja sam uzivao.

Dobra fora odmah na pocetku filma sa pikovim sedmicama :)

I da. Danas sam zadnji put otisao u kino pogledati "pametniji" film od necega tipa wolverine, transformera i slicno.

Klincima je dosadno i kolicina buke je bila nevjerojatna. Ono stresem babama napred sic i nista. Balavurdija ispred, balavurdija iza. I to 16 godisnje kokoši. Decki su kolko tolko tihi, ali balavice...

9800pro 15.08.2013. 00:30

Pain & Gain
Po meni za sada film godine, super film.
Kako je Rock skinuo ulogu, predobar je bio.
Ko nije obavezno pogledati.

p.s.
možda će se nekome činiti film "malo" prenategnut ali govorimo o filmu, poanta mu i je da nas zabavi i to vrlo dobro :)

Ecips Dlo 15.08.2013. 02:21

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 2443875)
Pain & Gain
Po meni za sada film godine, super film.
Kako je Rock skinuo ulogu, predobar je bio.
Ko nije obavezno pogledati.

p.s.
možda će se nekome činiti film "malo" prenategnut ali govorimo o filmu, poanta mu i je da nas zabavi i to vrlo dobro :)

pogotovo scena kad su se birali kandidati za silovatelja :lol2:,a i ona sa bejzbol palicom

kopija 15.08.2013. 09:18

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2443744)
Ah, malo dobrih SF-ova se snima. I Oblivion me razočarao.

Jes bogami. Al zato ovako nešto razveseli čovjeka.
Al ima nade:
http://www.firstshowing.net/2013/a-n...-fi-is-upon-us

9800pro 15.08.2013. 10:14

Citiraj:

Autor Ecips Dlo (Post 2443897)

pogotovo scena kad su se birali kandidati za silovatelja :lol2:,a i ona sa bejzbol palicom

Ona sa bejzbol palicom u motelu je bila super a i ona kad su ga išli kao otet kod auta sa 2 bmw-a :lol2::lol2:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20.