![]() |
Citiraj:
Nego, baterija, ne otkrivaj ljudima kako ti znaš koliko ja mogu da zadovoljim to je naša mala tajna :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To znači da češ morati poraditi malo na tome, srećom ti je Plava kamenica blizu, još si i njihov član, pa tamo možeš ići malo na praksu :D |
Citiraj:
Vidjet ćemo hoću li uopće moći biti punopravni član :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali morao sam zadovoljiti profesore za te ocijene : nuts : : wtf : |
ja sam dobio BAN ali od visokog admina mog zivota (citaj.. cure....)
al fakat sam ga bio pretjero sa halanjem.... ban je nepovratan bar za sad tj ima tezinu kazne igranja samo kada ona nije u blizini pa eto:beer: za sve! |
Citiraj:
|
kad smo već kod banova, zašto sam ja jučer dobio ban rak?:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki pritajeni SS-Obersturmbahnfurer ? Na server neka dodje pa ce biti ko i mi - nemozes prekinut pa da sjekire padaju sa neba :D :D :D @edit pozdrav Velikom Mitzeku |
Spameri server čeka:D:D
|
Za ovo gore postoje dvije poslovice narodne:
Vrag nikad ne spava. :rolleyes: I nemoj vraga dozivati. Sam bude došel. :rolleyes: Mi stariji imamo s ovim iskustva, a mladi budu to trk doživjeli.:beer: |
Još jedna ura pe evo i mene na serveru...
|
Citiraj:
Ja sam mislio tek sutra... noc sa cetvrtka na petak... |
Ja dobih ban..
Vidimo se za 3 dana.. shmrc |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a buljich sad malo vjezbaj UT :)
|
joj šteta što cod ne radi na tnt vanta 16mb :D
kad kupim novu grafu idem vas silovat sa karom :D |
Citiraj:
i javi mi se rak... :( Neznam dal ima potrebe pisat da nikad na početku ne pucam sa pištoljem ili da ubijam namjerno svoje... al eto ako su takva pravila šta se može.. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da se mogu neke stvari dogoditi slučajno. Svi bi imali neki "dobar" izgovor. Sada bi ja trebao obaviti istraživanje? Baš i ne. Znam samo da se nekima takve stvari ne događaju niti slučajno. Budi strplji i evo te na serveru dok trepneš okom. Možeš vrijeme potrošiti za neko učenje, a promet na ADSL-u za neki download. |
Ma sve ok.. Ne žalim se previše.
Bar ću si skinut neku novu pjesmu:D Sad idem igrat SP da vidim kak oni dišu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |