![]() |
Da probam tu:
Koliko bi mogao dobiti za DT Swiss kotače - obruči XR4.1D, nabe 240s, žbice ne znam koje - crne, valjda isto DT Swiss. Došli uz bicikl, napravljeno 20ak kilometara asfalta i makadama. 6 bolt su. |
Puno. Iznad 2k. Koliko iznad ne znam, probaj ih bacit na vagu, to bi trebalo bit oko 1600-1700grama šta ne?
Uz koji bajk se to dobiva? :8 |
Ebiga nemam vagu :D
http://www.ciklus.hr/katalog/view/1212/ Malo vintage, ali bude poslužila :D Pitao sam i na hrb-u pa ako je netko i tamo aktivan dovoljno je odgovoriti na jedno mjesto. Još koje pitanje: Prodavao bi ih isključivo radi prelaska na UST (RM3 ili Crosstrail sam imao u planu), sada me zanima da li mi je bolje uzeti neki tubeless kit i namontirati na ove? Ako da koji? Samo druge obruče? Koje? Imam 73kg. |
Po meni bi ti bilo najbolje uzeti tubeless kit i napraviti ghetto tubeless, jer su UST kotači i UST gume skupe ko vrag.
Imaš odlične kotače, tubeless kit i dobar serviser će ti od toga napravit čudo. |
Danas sam potegnuo do Brezica, biciklom naravno i natukao 86+km.
Fini cestovni trening. Ruta: Dubrava-Centar-Vrapce-Zapresic-Laduc-Brezice Prema Brezicama sam gazio ko sumanut, a nazad mi je malo splasnuo entuzijazam pa sam laganini usporio...pogotovo kad me spopala nesnosna glad. Taman prije Laduca projurim pored jedne kruske, krcate debelim zutim plodovima. Samo 20m kasnije bremzam, polukruzni okret i eto me nazad - nikad bolju krusku nisam pojeo :D |
Eto danas danielzg i ja odvozili Sljeme. Lojstek rego, a "57-52-55 full" dolje.
Obzirom da nisam ručao prije, maznuo grah s kobasicama i Union od crvene naranče :D , a kolega drmnuo kavicu. Staza idealna, vlažna, a tu i tamo tek toliko malo vode da poprska da se može raći kako smo bili na Sljemenu. @Nik - znaš da je tuđe najslađe :D :D @Murina - daj baci tog Marža i kupi si RS ili FOX :D :D (regrutiram za RS Team ) imaš toliko problema s tom vilicom koliko nema cijela PCE Ekipa skupa. Moj RS kako je rabljeni došao u 11 mj. prošle godine, do sada nije imao NIKAKVIH problema :D :D |
Citiraj:
dedi stigel paketic, a u paketicu... ![]() |
Pa ne znam di si doma ;)
Inace sam se malo podcijenio glede tekucine i uzeo samo 1l izotonika, kad sam dosao doma bio sam lagano dehidriran, iako je bilo frisko i nisam se preznojavao po putu bit ce da sam ipak presahnuo. Rezime svega je da se jos uviek hidriram i dolazim k sebi...izgleda da lakse pregazim istu kilometrazu preko Sljemena nego po cesti ;). Tako da bi jedna dodatna "Tankstelle" dobro dosla :chears: |
Citiraj:
|
Bili živi pa vidjeli :D :D :D
|
Idem danas u potragu za brtvama. Gdje vi kupujete?
|
Ima li netko da bi isao do brezica, trebalo bi mi pokupiti jedne cipele i pedale :)
|
Da li je tko naručivao s Ebaya kineske, karbonske nosače bidona i rogove?
Da li to bude čemu, stvarno je kompletno napravljeno od karbona kako piše, a ne samo presvučeno? |
ja mislim da to karbonu nije ni prismrdilo. (lijepo pofarbana plastičoba)
e bay- china čung fung za 2-3 dolara više ne ulazi u moju kuću. drek koji radi 2 sata kako treba onda njesra. kad kupiš, poj'o vuk magare. ko će se zajebavat za 2 dolara... pregrmiš. a, oni na to računaju. :beer: |
Potraga za oringovima! GDJE??? Gumara Čavić u stečaju nema, prekopali smo skladište :D
|
Pitaj Zagija da ti sredi. Zašto ne pitaš Zmiju izravno gdje da tražiš, on će ti znati reći i dimenzije i sve.
Srdan, ne znam za taj model karb. nosača ali po njuškalu se vrtio jedan za 120kn koji je karbon baš, lega s DB-a ga ima. Jedino je loše izveden pa prilikom vađenja i vraćanja bidona jako guli farbu s bočice jer su oštri bridovi. Kupi si Specialized Rib Cage u crvenoj boji, super će ti se uklopit, 90kn i 40grama ako patiš na te gluposti baš... |
Citiraj:
|
Zmija me i poslao u Čavića, ne zna gdje drugo da idem.
Otići ću do Gundulićeve, hvala Vuco |
|
Citiraj:
Furaju se na Sarajevsku Policiju.. |
Karbonci :D
|
Citiraj:
Ajmo dalje pitanje - Da li je bolje uzeti ESI Chunky ili Racers Edge? Težina nije bitna, veličina da - imam ruke za M rukavice i vozim bez silikonskih umetaka. Citiraj:
|
bio je neki dan prijatelj u Sarajevu i uslikao jednog..
ma ovi nasi se preseravaju, pa ovo je jadno da nemoze jadnije.. prica se o nekakvoj recesiji a kupuju se bice od 20k kn.. Ne od 2 ili 3k kn nego od 20k.. sick fuck of RH |
Naši imaju dosta slabije, neke Trekove.
|
Citiraj:
volio bi se ganjati s njima :lol2: onako, ujutro (3-4) po gornjem gradu :roller: da vidim(o) šta mogu :fiju: :beer::beer: |
Jel netko za vožnju sad? Bilo kuda samo ne jarun već mi dosadna ravnica! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti si imao točne dimenzije ili si pogađao ? Nadam se da nisi prema starima određivao, postoji šansa da će novi biti presitni onda. Nove o-ringe je teško izmjeriti, a kamoli korištene. |
Zmijoljubac mi je izmjerio 18,5 X 3. Sad moram javiti ovome dali da mi napravi 18 X 3 ili 19 X 3. Čekam odgovor od Zmije :)
Proveli su me kroz cijelo postrojenje Čavića i jako žalosno izgleda. Zadnjih dana sam dosta boravio i u Gredelju, e to je tek horor na šta sliči. Tužna hrvatska stvarnost :( |
e dragi moji, da vi vidite u kakvom je stanju kompletna nasa industrija, prosao sam u zadnjih par mjeseci sve znacajne... katastrofa...
bolf je meni zakon! odradivao mi je puno raznih specijala za brodogradilista i ostale nebuloze kaj su mi trebale... BTW on topic, jos sam u firmi ocu se ici vooozit :( |
Postoji li još spomena vrijednih trgovina u Zg osim DSG i Keindl-sport sa sličnim/većim izborom dijelova za bicikle?
|
Marko Projekt, Protea Jaska...
|
Jučer sam dovršio nove iglične puškice za shock, više o trenutnom nezadovoljstvu u starom postu.
Jučer pribavio Avid Bleed kit od Nika, pa danas u nedostatku volje za raditi bilo što drugo sam se učio odzračiti kočnice. U kočnicama me dočekalo ogromno crnilo, čak i u odzračenoj prednjoj kočnici... Imam pitanjce usput, sad kad sam odzračio kočnice na "pravi" način, mogu li samo spucati tekućinu od smjera čeljusti ka ručici da svo to crnilo izađe ili moram raditi naporan način normalnog odzračivanja? Na sreću, kočnice se već na opip bolje ponašaju, jedva čekam puškice pa da se provozam :) |
Čudan je taj Avid dosta. AKo uspiješ samo progurati novu tekućinu, odlično. Dosta često će se morati ponovno prolaziti odzračivanje.
Koje si DOT kupio ? Ono na INA benzinskim stanicama ? Citiraj:
Citiraj:
Pričao sam dolje na moru sa jednim dečkom kojem Protea daje poprilične popuste, a drugima štanga. |
Citiraj:
DOT koje dolazi sa bleeding kitom, 5.1 ako se ne varam. Smijem li sljedeći put dot 4 staviti na 5.1 koji sad imam? "Kompatibilna" jesu al kao da mi ostalo u glavi da se 4 na 5.1 ne smije stavljat dok obratno smije... |
ovdje sam bio jos prije postavio pitanje u vezi tutorijala sve sto se tice samostalnog servisiranja bice no nisam dobio gotovo nikakav odgovor, jer mi se post izgubio u moru postova oko dogovaranja vasih termina oko voznje..
regao sam se na drop bike ali nisam stigao pogledat dal ima tamo tutorijala.. hoce se nac stogod? |
Potraži Barnett's Manual DX
|
Omerta, pogledaj u podforumu radionica ili početnici za sve šta te zanima o održavanju bajka, ima sve od čišćenja lanca do rastavljanja shockova s piggyem i slično. Koristi search, ako ne nađeš što te zanima postavi pitanje na pravom mjestu i neko će ti već odgovorit.
|
Nabavio sam novu prednju kočnicu (deore 525) napokon imam komplet P+Z. Hayes Nine ide baj baj u petak. Pomalo prestaje biti Frankekbajk :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |