![]() |
Ja vec neko vrijeme iman problema s a52s, ali s mobilnom mrezom. Jednostavno izgubi mrežu (🚫 otprilike takav znak dobijem kod crtica od signala ). Događa se i na SIM 1 i SIM 2. Također nekad na ekranu stoji sve uredno, 5 crtica signala, oznaka 4g ili 5g, ali internet ne radi. Par poznanika ima isti uređaj i isti problem.
|
Meni neki dan S20FE javio network error kad sam probao nazvati nekog. Poslovna A1 tarifa. Kolegama ok. Ali vidim na netu da je bilo sličnih slučajeva. Ali to u španskom ne u pizdi materinoj. Restartao mob, izvadio SIM, malo ju "očistio" i vratio nazad i sad je ok. Ali do kad. Svašta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozda preko adb-a probat maknut gmail pa ga ponovo skinut i instalirat sa play storea?
|
2 privitaka
Citiraj:
|
Nema veze.
Kad instalira BlueMail, oba rade. Neka vradzbina sa accountom je tu posrijedi. |
Meni su stekale google notifikacije kada bi restorao backup appova sa titanium backupom, ali ta vremena su davno iza nas. Mozda je posrijedi neko smart switch kloniranje mobova?
|
Nikakvo kloniranje, to nikad ne koristim. Probat ću maknuti Gmail skroz pa ponovno instalirati. Baš glupa situacija...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Još nije stigao na S23U, odgađali su ga nekoliko puta... Mislim da od sutra kreće rollout u EU.
|
Boje se kritika sa ovog foruma 🫢😄
|
Imam S21 star nesto vise od godinu dana i sad najednom mi je baterija dosta oslabila s kapacitetom i sporo se puni. S istim punjačem s kojim se inače punio sat i pol sada mu treba 4h. Ne bih rekao da je do konektora nego do baterije. Da li je tko reklamirao takav problem?
|
Očisti sa iglom type C konektor, okruži unutra i izvadi mucice okolo, možda pomogne. Tak je meni pomoglo na S10e, odspajao se punjač kao da je gubio kontakt ili je trebalo nekoliko sati da se napuni.
|
Citiraj:
Ako ne, probaj s drugim kabelom. |
Citiraj:
|
Ma isprobo sam hrpu punjaca i kablova, utor je cist ko suza. Napise da se brzo puni i kroz 5-10 sec pise samo punjenje i poveca se vrijeme.
|
Jeli smart switch prebacuje lozinke iz Samsung pass na novi mobitel, Samsung na Samsung?
|
Yep
|
2 privitaka
June update je live... Nakon dosta odgađanja izgleda da ipak samo Kina i Južna Korea dobivaju još noviji update
sa dodatnim optimizacijama (AWF3) dok ostatak svijeta dobiva AWF1... |
Instalira na S23, ocistija cache, vidit cemo ove dane sta je boljehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee1ef687bb.jpg
Sent from my S23 |
Citiraj:
|
|
S22 plus od kolege povukao update i nemože ugasiti volte.
Naravno da mu sada prekidaju pozivi nakon cca minut, tlaka živa. Tcom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa da..stavi si 3g i nemaš
|
Citiraj:
Iskljucis wifi 6 na 5Ghz pa neće zajebavat wifi. Precijenjeno govno od telefona, eto to je moj komentar.:amen: |
Slažem se..
A šta je s ovim sms poukama.. pošaljem sms i kasnije skuzim da mi stoji jedna kvačica umjesto dvije..pa moram na sms saltat da pošalje.. |
Iskljucuje volte i na 5g, A1 je mreza. Ja sa S23 nemam nikakvih problema. Za poruke sam stavio stari app ovaj novi sam iskljucio jer mi se nije svidiohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cf0c7d7761.jpg
Sent from my S23 |
Citiraj:
|
S22 ultra, A1 mreža, ima VoLTE.
|
Dan nak0n zadnjeg updatea na S21 plus mi se ekran samo izgasio dok sam tipkao na whatsapp. Bilo mi cudno pokusao ga upalit i ne ide. Spojio ga na punjac jos i nakon minut proradio (vidio da pise koliko minuta charging u dnu ekrana) i otkljucao i mogao radit normalno jos 10ak minuta. Nakon toga zakljucao ga i vise nikako. Mogu radit po njemu, tj na touch ga otkljucam i ako me netko zove znam otprilike pa swipeam i javim se ali ekran potpuno crn...
|
Danas mi se opet smrznuo s22 kad me zvao dostavljac i onda se rebootao što je trajalo par minuta i naravno na kraju nema tog poziva u listi i nemam pojma koji me broj zvao. Sreća da je čovjek svejedno došao na adresu i pozvonio.
Zato sam ipak instalirao zadnji update i kod mene se isto može isključiti Volte, A1 operater. Ne znam šta ću s ovim govnom od telefona jer osnovna funkcionalnost poziva ne radi kako treba. |
S23U povukao update, nemogu vise iskljuciti volte. Ni sa ni bez 5g. Tcom
|
Počeli su ko žaomi slati sranej od softvera van. E svašta. A alternative i nema baš u android svijetu. Osim ako nemaš love za gugl piksl sedam.
|
Pa nisu Pixeli skupi ako usporedjujemo S23 vs P7, S23U vs P7 Pro. Makar meni osobno ova usporedba ne stoji, nije to ista klasa uredjaja. Pixel i treba biti jeftiniji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |