![]() |
Za razliku od Shimana pakne na Elixirima su dosta blizu diska tak da ces to ustimati nikad pa ni tad. Nema ti druge nego poravnati disk u kucnoj radinosti.
|
Citiraj:
Ma ja ne sumnjam da ce nik sad na jesen vec ugrabit neku pilu na popustu.... Zapravo..... Siguran sam da jos ove zime ide sa Canyonom gor-dol s nama :D |
Citiraj:
Formula i post sa detaljnim objasnjenjem i pojasnjenjem ... za sve nas sa 3x9 iskljucivo i jedino long cage je u igri. Izvor: mtbr |
Hehe taj isti link sam kopipejstao prije tjedan dana na DB, bilo mi je glupo ponavljat se i tu.
Da, kako je objašnjeno s 3x9 ti ne gine long cage. |
Citiraj:
|
Trebam pumpu ljudi! :D
za ono smece od francuskog ventila! Ima ko za posudit na 5 min ako je netko oko remize? Hića je! Vozio bi se! Konacno slobodan dan! |
Citiraj:
Tako da malo edukacije ne skodi kad smo se vec uhvatili tog pitanja. A ni jadan google ne izbacuje upotrebljive odgovore dok god ne potrefis pravu formulaciju upita :kafa: A na DB naci nekakav odgovor je "BozeSacuvaj" ; đumbus. Blazena nasa administracija i pravila postanja. Citiraj:
|
plz ima ko??? placam radler!
|
Pa imam ja ali ja sam ti u Prečkom i neda mi se ići nigdje sada po ovoj vručini!
Ako hoćeš dođi si po nju! |
Fatality, odi na bilo koju benzinsku i nek ti posude ili kupi nastavak za pretvaranje francuskog u auto ventil za 5kn, i onda pumpaš na bilo kojoj benzi s kompresorom.
Onyx i ostali - ima li zainteresiranih za sutra na Sljeme? 10-11 kod tunela ovisno kako kome paše? @ Ziiky - db je zbilja u džumbusu i treba manevrirat kroz naslage spama ali nakraju se najčešće ili nađe tražena informacija ili netko smisleno odgovori u relativno kratkom roku. Da bi se trebalo jače moderirat to se slažem. |
Citiraj:
Auto ventil mi ne stane na ovaj obruč i pizdim radi toga jer imam 2 rezervne gume koje mi sad niš ne znače. :fuming: |
Ili nabavi taj nastavak, ili pumpu za ventil, ili vrlo oprezno borerom proširi rupu na obruču.
Nadam se da si uspio nadrukat gumu da iskoristiš lijep dan. Ugl. poziv za Sljeme sutra stoji, 10 ili 11 kod tunela demokratski se dogovorimo, tempo lagan, štrudla od višnje u Lugarnici neće nikamo pobjeć |
Ja cu cestom pa javite kad ste okvirno gore...idem na grah :D
...treba odrzavati kondu. |
Citiraj:
|
Ajd u 11 onda, uvijek dobro dođe sat vremena sna više s petka na subotu :D
Nik računaj nas oko pol1 gore, reci teti nek budu štrudle spremne! |
Nedostatak sna, teške mi oći. Preskaćem danas i idem dalje u krpe. Dobru zabavu.
|
Ha, a taman sam i ja htio napisat da sam nepokretan jutros, katastrofa....
Drugi put onda. |
Evo vam jedne sljemenske slike.
Vrijeme idealno za voznju...a ne za corku ;) |
E ljudi mene koji nisam ni blizu Zg nervira sto Nik nema bicikl, ajmo organizirati dobrovoljne priloge za novi Nikov bike, vec kad nevozim lijepo je citati njegove putopise!
|
ovaj seek je sex !!!
moj sljedeći bajk :D :D :D :beer: |
Bok ljudi, ima ko zainteresiran sutra za nes laganini, tipa Maksimir? Brijem da mi rame ne dopusta sljeme jos neko vrijeme.
Mislio sam prijepodne malo po maksicu zapedalirat pa trazim drustvo :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Probat cu da ostane u garazi jer ga je zbilja gust ganjati po cesti...to tak juri po gradu da nije za vjerovati, a juri i niz Sleme, samo kad predje 55km/h tesko se zaustaviti s bubanj kocnicama :D |
Ekipo ima danas ko za neku voznjicu? Sljeme, greben, dotka, grma, sve prolazi. :)
|
Poz. Evo uzeo bi neki treking bicikl za vožnju gradom, uglavnom za vožnju na posao(10km dnevno) i tu i tamo za neku vožnju od max 50km. Što bi se moglo kupiti za cca 3500kn +- par 100kn?
|
pozz ekipo..novi sam tu inace..rekli su kisu sutra,preksutra i tako dalje pa ak se da nekom ici danas na sljeme po sumi nek se javii..
|
Jel ima zainteresiranih Brođana za rutu? Termin ce biti prebacen na 12.08. (petak)
|
http://dropbike.com/forum/viewtopic....a082e63724f7f3
evo jos ako netko nije vidio slucajno :D moze i pojedinacno ali onda 150kn/kom ;) |
Ljepo iskoristavanje dobre ideje. Ak bus zadovoljan rezultatom, vjerojatno cu te kopirati :D
Ali s drugim dimenzijama puskica, imam vec planove neke :fiju: |
evo deda napokon odradio jednu tehnicki zahtjevnu voznju s diskovima...
kratki rezime, zahvaljujem svima na tupljenju da je V-brake ipak pojelo vreme :) svo kocenje odradeno jednim prstom (XTR rules) i nakon voznje lakse se podnosi zenino kvocanje sta se sve moglo kupit za te novce :) |
Velkam tu d fjučr :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
@riceburner, drago mi je da si prosvijetljen ;) :chears: |
hahahahaha
|
Sutra tko za furku uz breg ak ne pada poslijepodne? Malo blata...i tako to....??
|
ej..mislis na sljeme?ja bi iso al najranije mogu u 3...
|
danas jedva cekam da odjurim s posla i odem na voznjicu :) jos sam dva tjedna solo, a onda se vraca zena s mora :D
|
Citiraj:
P.S. Bumo vidjeli kakvo bude vrijeme do 15h pa odlučili jel se isplati krenuti. |
moze,u 16h kod tunela..jedino ak bude kise nejdemo..iznad sljemena su sad neki kisni oblaci..do 4 se mozda raziđu:)
|
Ja idem, vidimo se u 16h kod tunela.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14. |