![]() |
Citiraj:
Nabavio sam 88 mm, cekam da ona tvoja krsina od galije koju skupa jos drzi samo farba prodje isprad Umaga i ...... Nema vise....:D :D :D |
Bit će Achtung und fire diese Flak
btw. lijepi moj njemački |
1280x1024 sve na extra... na LCD-u... koja razlika u odnosu na CRT...vidi se...SVE... ne mogu vjerovat...sto je najgore... tjera to R8500 lijepo na 15-35fps!!!
Joj sutra kad mi dodje jos i nova graficka... pa AA i AF... ne smim pomislit, vidit cu i kroz zidove :D |
Hehe.....vidi se da si vec sada jako zadovoljan. :)
|
Citiraj:
Btw, atha, kad ja mogu na server? |
kad se naučiš da nema votanja u sred mape :D
|
Samo da vam pokazem koliko imam "mjesta" za micat misha... i zasto nemogu imati podlogu :D
http://img123.imageshack.us/img123/5...a0007rj.th.jpg |
Citiraj:
Ljudi, ja ne razumijem kak vi imate miša dolje :D kod tipkovnice.Ja ga imam ispred monitora.Inace drago mi je kaj si kupil 940BF,zakon monitor,najbolji za te pare i općenito best-gamer monitor.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
@SamFisher - :p |
mislim da je najbolje mjesto za tvog misha negdje u kuhinji pa da vidimo onda kak ces halat...zvali su ga iron maiden...:p
sve 5 al los wallpaper.......: baad : |
Citiraj:
:D |
ma shala....jedino vw djubre koje mi se svida je golf 5 al naravno abt ovo drugo je.........
eventualno gt.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Joško, kaj si pobral ban? : stoopid
Citiraj:
Ali nema veze, i dalje te cijela ekipa .:Blue Oyster:. podržava i stoji iza tebe http://forums.edgeemu.com/images/smilies/boff.gif |
Da, votal je kad se nije smjelo :) n00b! :D
|
Vjerojatno nikog ne zanima, ali dao sam ukleto kazneno pravo danas..možde ćemo se vidjet češće na serveru sad:beer:
p.s. ona moja izjava vezana uz prestiž i treniranje je naravno bila, čista sprdancija..nadam se da nije krivo protumačeno. |
Citiraj:
|
Meni je vec drugi dan zaredom odgodjen ispit. :rolleyes: Prebacen za sutra.
Kada se vidimo na serveru? |
Hm, koliko se sjecam ja sam pokrenuo tu pricu o glasanju i mjenjanju mape i zatrazio glasanje za VOK a netko drugi me preduhitrio, tako da se vidimo na serveru od četvrtka u 00h.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čestitam na položenom ispitu, ali praksu ćeš ruknuti jer ne zadovoljavaš baš neke norme. A sve to spada u kazneno pravo. Ne znam, ne znam. Primi se ti bolje te knjige. |
Zule, nemoj trubiti da neces na Zderonje. Jel jasno?
|
Citiraj:
@ Zulač, čestitam, znam koliko je moja sestra kljucala prije tog ispita :D @ Blue Oyster, hvala na podršci, al baš mi je ban fino sjeo da malo uštedim prometa i ulovim vremena sa davno dogovorene kave :) |
Citiraj:
@zippo61: Hvala kapetane, vidjet ćemo! :o @Sam: hvala care! @E.T.: Mrš! :D @Atha: ja sam žderonje odradio i to je to, sve treba isprobat: sweating |
Citiraj:
I ja ću iskoristiti ovu večer na zdrav način umjesto da sjedim pred kompom do jutra idem u kafić... :D |
Nofi komp još ne radi kak treba, ali radim na tome tak da se uskoro vidimo.
|
Citiraj:
Na serveru ?! Hoces odmah ili sad ? Biraj ! :D :D :D |
Andeo - pica
Zule - pitchka :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |