![]() |
a velim baš sam zaštrajkao zadnjih par godina sa serijama.
|
|
Pričate o humoru, a niko da spomene Boston Legal:fiju:
|
U Vikinga nema predaha ni jedne epizode... Ova sezona je perfekcija.. :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
ma bostona sam pregazio u jednom naletu dok sam u toplicama bio... pa pišao sam od smijeha na ovog sumanutog luđaka, ali ono cijela ekipa je top topova.
|
Citiraj:
|
JEdina serija od koje imam Best Of kompilaciju od 50-tak epizoda su Bračne vode :D njih mogu gledat 500x i svaki puta će mi biti jednako smiješne :D
Fat woman: "How dare you to say that to me in my face?" Al: "I would say it behind your back but my car has only half tank of gas" :D :D :D :D |
Najjaca uvreda koju sam do sada cuo je kad je crna guja pitao Baldricka: Baldrick, tko se u tvojoj obitelji trenutno sluzi mozdanom stanicom?
|
Ni do koljena... :)
|
Citiraj:
1) hardveraj - tips, triks, misljenja, savjeti - biblija. 2) softveraj - (osim za novi doom!) vidi pod hardveraj. 3) filmovi i serije - postupiti isto ko u slucaju ivana u kladionica temi :D |
da, to bi bilo tu negdje :D :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nemojte mi o The OA, jučer sam izdržao 15min, to je prva serija nakon duuuugo vremena koju nisam nisam ni prvu epizodu mogao pogledati :kafa:
Jedan veliki :wtf2: |
Pogledao The OA do kraja. Izbjegavati u širokom luku. Ideja je OK, priča je li-la, gluma je očajna i likovi su odron.
Ovo je najgore od Netflixa što sam gledao. Nadam se da druge sezone nebude. |
Jedni uzdižu, jednima užas :roller:
|
Prava prilika da vidiš kojima pripadaš :D
|
Budem jednom sigurno. Da vidim what's the fuss :D
Trenutno sam sam pred kraj Čru Detektive 2 sezona, a i skidam sve curb your enthusiasam da pogledam ko čovjek. Uskoro će valjda i vikinzi i domovina pa krećem. Jbte nisam ni gledao better call saoul, BB fanovi što kažete na istu? |
Citiraj:
|
ni ja nisam gledao saula - visok rejting ima
|
Citiraj:
|
Odličan je BCS.
|
BCS mi niti smrdi niti miriše... OK mi je zagledati, ali da me obara s nogu ne. I da, najveća mana mi je što se barem po mom mišljenu radnja previše sporo razvija.
|
Citiraj:
|
BCS meni nije ni do koljena BB. Da se ne radi o BB spin offu vjerojatno bih bio prestao gledati nakon prve sezone. Radnja se odvija uzasno sporo i zapravo imam osjecaj kao da ne vodi nigdje. Druga stvar je sto je Saul jednostavno nezanimljiv lik u usporedbi sa jednim Walterom Whiteom i zbog toga serija ne moze u istu recenicu sa BB.
|
Saul je odličan, jedna od njaboljih serija trenutno. Baš čekam nastavak.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Taboo nastavlja snažno, jedva čekam iduću.
sent from G2 |
Citiraj:
Sent from my Redmi note 3 pro |
True detective 2 jako dobro. Iznad očekivanja u svakom slučaju. Također odlična gluma. Koja šteta što se Vincent Vaughn uopće zajebava sa glupim komedijama...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |